vwtyp11 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Dobře Murphy! 411 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Ještě malé video, jak se Ečko ovládá mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Ještě trochu cviku, a bude skoro jako Bond Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Jak na tohle asi pohlíží legislativa? Je kluk s mobilem řidič? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Proboha proč bych měl auto ovládat telefonem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Proboha proč bych měl auto ovládat telefonem???abys byl kůůl wole .... néééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 A no tak mohlo by pro me jezdit do hospody aspon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Furt lepsi, nez obracene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 A no tak mohlo by pro me jezdit do hospody aspon.navopak .... do hospody autem a z hospody vedle auta s mobilem v ruce .... jako s pejskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Včera večer jsem táhl domů v noci z opileckého závodu a s mobilem v ruce bych bych naboural i na krásnoj plóščadi. Ježíš mně je blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Včera večer jsem táhl domů v noci z opileckého závodu a s mobilem v ruce bych bych naboural i na krásnoj plóščadi. Ježíš mně je blbě. ...a stydis se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 sem taky vytah mergla, at zapadnu do party. toho hardtopu si nevsimejte, musim udelat nejakej drzak v garazi, s tim je to vopruz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 sem taky vytah mergla, at zapadnu do party. toho hardtopu si nevsimejte, musim udelat nejakej drzak v garazi, s tim je to vopruz.. Nádhera! Doladil jsi i hodinky k němu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 sem taky vytah mergla, at zapadnu do party. toho hardtopu si nevsimejte, musim udelat nejakej drzak v garazi, s tim je to vopruz.. Krásnej Na hardtop pořídíš kladku na strop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Tak to je krasavec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Pro ostatní, myslel jsem tohle: http://hoistlifts.com/hardtop-lifts/mercedes-benz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 to je parada, ale nemam na to misto, mam kratkou garaz a vrata dou az nad auto a nechcu s nim jezdit, je to hnusny, nehlede na to, ze SL190 ma stahovaci strechu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Nádhera! Doladil jsi i hodinky k němu? nedoladil, takhle stary hodinky sice mam - aspon myslim, ze sou tak stary, ne li starsi - ale nenosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Tak to je velka parada. Doufam, ze v necem podobnym dorazis i na sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Vážení, moje 16-letá Carisma začíná být rezavá víc než je zdrávo, a hlavně víc, než se STK líbí, přitom to auto pořád jezdí parádně a chtěl bych mu prodloužit životnost: Chci ho zavézt k nějakému klempíři, který ho omkrne a řekne mi, co všechno je potřeba vyvařit / vyměnit, kdy to může být a hlavně co to bude stát - chci se pak rozhodnout, jestli má smysl do toho auta ty prachy vrážet, nebo jestli se už radši mám poohlédnout po novějším. Takže: Budu vděčný za tip na klempíře v Praze (ideálně P4, Budějovická, Braník, Modřany, Chodov, ale není to podmínka), který je schopný něco udělat s rezavými prahy, dveřmi a blatníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se