Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 8. 5. 2016 v 9:01, Zmizík napsal:

Proboha proč bych měl auto ovládat telefonem???

abys byl kůůl wole .... néééé :D

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 8. 5. 2016 v 9:06, Zmizík napsal:

A no tak mohlo by pro me jezdit do hospody aspon.

navopak .... do hospody autem a z hospody vedle auta s mobilem v ruce .... jako s pejskem 

Odesláno

Včera večer jsem táhl domů v noci z opileckého závodu a s mobilem v ruce bych bych naboural i na krásnoj plóščadi. Ježíš mně je blbě.

Odesláno
  V 8. 5. 2016 v 9:48, Roman I. napsal:

Včera večer jsem táhl domů v noci z opileckého závodu a s mobilem v ruce bych bych naboural i na krásnoj plóščadi. Ježíš mně je blbě.

...a stydis se?

Odesláno
  V 8. 5. 2016 v 10:16, sibirnaya napsal:

sem taky vytah mergla, at zapadnu do party. toho hardtopu si nevsimejte, musim udelat nejakej drzak v garazi, s tim je to vopruz..

Nádhera! Doladil jsi i hodinky k němu? 

Odesláno
  V 8. 5. 2016 v 10:16, sibirnaya napsal:

sem taky vytah mergla, at zapadnu do party. toho hardtopu si nevsimejte, musim udelat nejakej drzak v garazi, s tim je to vopruz..

SL190_zpsp3ih0wrt.jpg

Krásnej :)

Na hardtop pořídíš kladku na strop?

Odesláno
  V 8. 5. 2016 v 11:02, Rodkopf napsal:

Nádhera! Doladil jsi i hodinky k němu? 

nedoladil, takhle stary hodinky sice mam - aspon myslim, ze sou tak stary, ne li starsi - ale nenosim :)

Odesláno
Vážení, moje 16-letá Carisma začíná být rezavá víc než je zdrávo, a hlavně víc, než se STK líbí, přitom to auto pořád jezdí parádně a chtěl bych mu prodloužit životnost: Chci ho zavézt k nějakému klempíři, který ho omkrne a řekne mi, co všechno je potřeba vyvařit / vyměnit, kdy to může být a hlavně co to bude stát - chci se pak rozhodnout, jestli má smysl do toho auta ty prachy vrážet, nebo jestli se už radši mám poohlédnout po novějším.

Takže: Budu vděčný za tip na klempíře v Praze (ideálně P4, Budějovická, Braník, Modřany, Chodov, ale není to podmínka), který je schopný něco udělat s rezavými prahy, dveřmi a blatníky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...