Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 23 hodinami, adamo napsal:

spokojenost?

Ale jo, jsem. Z hlediska techniky, podvozku, komfortu, vybaveni, systemu vyndavani sedacek a dalsich drobnosti, spotreby,.. je to oproti me predchozi T6.1 urcite posun. Predchozi multivan byl ale jeste "trandak", mel proste dusi, kterou tady trochu postradam. Kdyby byly vsechny vyhody popsane vyse zabalene v kabatu 6.1, byl bych asi nejspokojenejsi..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
před 6 hodinami, DavidLC napsal:

Nechápu že mu jeden pobyt v krimu nestačil, že riskuje další, ale "žít svůj sen" je asi silnější...🙄

Suchánkovi?

Odesláno
Před hodinou, DavidLC napsal:

Jo...

Už seděl jo?

Já tam byl minulý léto se dívat na autoa Suchánek působil profi. 

Odesláno
před 1 hodinou, Friday napsal:

Už seděl jo?

Já tam byl minulý léto se dívat na autoa Suchánek působil profi. 

Kdysi jo,ale to je fuk... Je to profík a s auty to umí. Tady to nebude (jen můj názor) o cíleném, účelovém, krachu, tunelu ale to je fuk. Výsledek je průser a měl být opatrný..... Nechoď Vašku s pány na led....

Odesláno

Máte někdo kontakt a dobrou zkušenost na dealera od Toyota nebo Lexus? Budu potřebovat firemní auto. Díky.

Odesláno

V piatok som zlozil zalohu a od buduceho tyzdna si plnim sen Porsche 911 Carrera 4S. Stale tomu nemozem uverit mam pocit ze sa mi to sniva. Skoda ze fotka nedokaze sprostredkovat tu krasu. Na zivo je to auto nadherne

• Like 31
  • Díky 1
  • Dát hlas 4
Odesláno
před 10 hodinami, runner200 napsal:

V piatok som zlozil zalohu a od buduceho tyzdna si plnim sen Porsche 911 Carrera 4S. Stale tomu nemozem uverit mam pocit ze sa mi to sniva. Skoda ze fotka nedokaze sprostredkovat tu krasu. Na zivo je to auto nadherne

Krásná barva :) 

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 13 hodinami, gunman napsal:

Tachometr vynulován, sezóna začíná.

Že by Triumph Spitfire 1500?

Odesláno
před 23 hodinami, gunman napsal:

Tachometr vynulován, sezóna začíná.

Zaslinil jsem jak  Pavlovův pes.

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...