Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jezdím každý den skibusem. Je to fajn změna. Můžu tam spát...když tam nejedou hluční nizozemšťani. Jinak focus III a rapid 1,2 . Ani jedno bych si už nekoupil.

Odesláno

Vystupuješ tady jako arogantní ko.kot, ale mně je jedno, o řízení víš evidentně howno, takže není důvod na podobné výkřiky reagovat. Jazdi si na svojom cayenu a triko si běž honit někam dál na východ ;)

Keby si zvladal čítanie, vyčítal by si, pred rokom som ho mal. A ze sa mi dizajn toho zda ulet od porsche, ze mi to auto pripada otrasne, je moj pohľad a nazor. Ty budes tak trochu mimo podľa mňa..

Odesláno (upraveno)

A co přesně se ti na řízení Caymana zdálo otřesný?

Zdal sa mi vyber jasny na letne auto, teda jedno z nich..Cayman sa mi proste nepaci dizajn,..A to som na "leto" mal kde co, R8 cabrio,Aston,Ferrari/to stale je moja srdcovka,..no z tychto vsetkych cayman je stale podla mna skarede kaciatko od porsche. No niekto nezvlada iný pohlad na jeho "zlte ego" a o riadeni viem hovno naozaj.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem martin.L
Odesláno

Proč mám z tebe pocit, že jsi pubertální troll, který ta auta viděl max na obrázku? Možná je to úrovní vyjadřování. Jestli si chceš honit ego, tak prosím jinde a jinak. Takhle ze sebe akorát děláš blbce.

Odesláno

Proč mám z tebe pocit, že jsi pubertální troll, který ta auta viděl max na obrázku? Možná je to úrovní vyjadřování. Jestli si chceš honit ego, tak prosím jinde a jinak. Takhle ze sebe akorát děláš blbce.

To už radšej nebudem ani komentovať. Možno obrázky ostávajú na teba a tu je ten problém. Inde ho nevidím. Vyjadril som názor na auto, ktoré proste u mňa prenasleduje multiplu. Fórum je o názoroch a pohľade každého jedinca. Keď mi niekto napíše napr. na glko, že je to otrasná krabica, absorbujem to ako jeho názor a nebudem útočiť, presviedčať ho o opaku, dokonca že sa asi zmýlil s krabicou od..Preboha je to len auto, "spotrebný tovar" na pár rokov, keď to niekomu dvíha ego jeho auto, ľutujem ho.

Odesláno

No nevím. Pro některé z nás je auto srdcovka. Proto mi přijde hrubě neotesané označit něčí dream car za otřesný. Zvlášť auto, které je řidičsky fantastické. Kdybys napsal, že se ti nelíbí, je to ok. Ale tys to podal jako fakt. Takhle komunikuje primitiv.

Odesláno

Ten pan martin.L je zvlastni clovek. V jednom vlakne ukazuje, jak vsechno vi o autech, predvadi se s fotkama Porsche a vsem vysvetluje, jak to ma byt.  A v jinem resi "kamaradovy" Rolex fiky a taky se podobne "rozohnuje", kazdeho "lituje", "razantne argumentuje",....

At tak ci onak, rekl bych, ze uz tady na foru dokazal nastvat za kratkou dobu vic lidi, nez tradicni "obecni prudici" za roky sve existence.  :frusty:

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Ten pan martin.L je zvlastni clovek. ....

At tak ci onak, rekl bych, ze uz tady na foru dokazal nastvat za kratkou dobu vic lidi, nez tradicni "obecni prudici" za roky sve existence. :frusty:

Neřekl bych...
Odesláno

Ten pan martin.L je zvlastni clovek. V jednom vlakne ukazuje, jak vsechno vi o autech, predvadi se s fotkama Porsche a vsem vysvetluje, jak to ma byt. A v jinem resi "kamaradovy" Rolex fiky a taky se podobne "rozohnuje", kazdeho "lituje", "razantne argumentuje",....

At tak ci onak, rekl bych, ze uz tady na foru dokazal nastvat za kratkou dobu vic lidi, nez tradicni "obecni prudici" za roky sve existence. :frusty:

Souhlas.
Odesláno

Zaplaceno, letošní sezóna bude veselá :) najeto 15 km, nesnáším ten smrad nového auta :D

Clovek tu chvili neni a vida! Nakonec teda zase prcek? Nerikals, ze by to chtelo zmenu? :)

Gratulace!!

Odesláno

@Michal83: ma smysl patlat keramiku na krevetu? jsem teda rozhodlej, ze zustane nafurt, spis se bude prikupovat, jestli mi schvali dalsi garaz, ale stejne nevim..

20160902_184438%20-%20resized_zpsa20ye3q

Na 1000%. Váhal jsem sám na svoji trvalku viz níže, ale efekt a ochrana je na doživotí u takovýchto mazlíků, které člověk netahá každý den ven... Promysli a kdyžtak SZ ohledně termínu. Jaro se nám docela zaplňuje :-))

Odesláno

Hoši zbytečně to hrotíte, já se taky nestydím za svůj názor a cayman obyč, hlavně první generace je pro mě nepěkné auto, ale GT4 je fakt mazel s fakt perfektníma jízdníma vlastnostma... Jinak jak pan majitel všech supersportu na SK napsal o GL, to je pro mě fakt hnus  ;)  designerovi došel u zadních partií rozum či nápad  :D ML je kočka ,ale GL..... jen můj názor, běda mi někdo napíše ,že jsem kokot  :D

Sibir : že já ji tenkrát nekoupil , měla 25tkm

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...