Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

VW Touareg 4,2 a medvjed c220cdi obé v chipu a jiných úpravách

Probírají se tu motorky, o autech je řeč pořád a ve všech topicích, takže takové ty žvásty o kvalitních autech můžeme soustřeďovat zde. Myslím si, že se tu 100% najde pár opravdových milovníků krásných aut a pár drsných driverů :) mnovace napiš nějaký veselý zážitek :)

Takže JJ psal, že jezdí starým Volvem 480 ES K6, no tech chlap má vážně vkus, protože já jezdím 480 S a přestože se jedná o auto z roku 95 (poslední model) jeho výbava je víc než skvělá: palubní počítač, vyhřívané sedačky + zrcátka, nezávislé topení atd. A hlavně vždy když ho řídím, tak z toho mám radost, což se třeba o Octávce říct nedá.

Kdo tu má ještě Volvo nebo Saaba??? Anebo jiný pekáč? :)

Tohle je teda bomba!!!

Snowe, Snowe, Snowe :)

328328003.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Hammer_Time
Pro milovníky amerik, doporučuji skouknout Superopravnu na Discovery. Dnes jsem se mrknul na změnu Fordu Mustang (1967) za 7 dnů,pro vozíčkáře a je to bomba!

post-2676-1235300527.jpg

Overhaulin... znám... tento díl jsem neviděl, ale obvykle se mi spíš zdá, že ty klasiky ničej. Mám totiž rád renovace do původního stavu.

Odkaz ke komentáři

Mě se líbilo Wheeler dealers na discovery, tam vždycky seženou nějakou klasiku v ne zrovna nejlepším stavu, opraví to co nejvíc za co nejmíň peněz, a pak to střelí dál v o dost utěšeňejším stavu a se ziskem.

Například Porsche 928

edit:změna odkazu

Upraveno uživatelem Aldo
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jen vám chci říci, že jsem si dnes udělal radost. Trvalo to 3/4 roku a dali mi ho kluci do kupy dnes na můj svátek (Mirda)

Kecy jsou na H....o, tak, že raději dávám foto

Golg 2 limitka Wolfsburg 1,8 GTI r.v 1991

Sedačky Recaro, volant Momo, kola Gotti atd.

post-965-1236372423.jpg

post-965-1236372511.jpg

post-965-1236372532.jpg

post-965-1236372551.jpg

post-965-1236372584.jpg

Odkaz ke komentáři

tyhle staré golfy se mi líbí, jen do toho kufru by člověk potřeboval jistící lano. Vyšší nakládací hranu měl snad už jen trabant ale většinou to zas až tak moc nevadí. Jeden můj známý ho měl kdysi se samozatahovacíma pásama, to byla machrovinka.

He, nezapomeň jaký byl tehdy rok a čím se jezdilo u nás :crying_anim:

Tady to je jak jsem psal ta limitka s hodně fajn výkonem, samozřejmě těmi samozatohovacímí pásy a navíc třeba PLNÝM PALUBNÍM POČÍTAČEM :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

V pátek jsem pochopil, proč byli piloti vzducholodí takoví frajeři, když jsem plul po D1 tímhle:

post-572-1236548609.jpg

Maybach 57S

Jestli jsi nesuploval řidiče (hahahahahaha) máš zřejmě moc zajímavé známé.

moc jich u ná nejezdí ( 2?)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...