Hasňa Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 1000 MB mela 0,8mm. Tank. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Tohle je moje auto snů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Sibirnaya jestli tyhle dvě báva jsou tvoje tak smekám a jsi automobilový fajnšmekr. To se jen tak nevidí. Graulace ke krásné sbírce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Sibirnaya jestli tyhle dvě báva jsou tvoje tak smekám a jsi automobilový fajnšmekr. To se jen tak nevidí. Graulace ke krásné sbírce. jen jedno bohuzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 jen jedno bohuzel Já myslím, že spíš jsi měl říct "bohudík, alespoň jedno" . krasavci. BMW uznávám a ctím...čas od času si ale na zadní náhon zanadávám, třeba dneska ráno, když to klucí zapomněli protáhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steirn Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Koukám, že usmotors je tu víc...) Tak si postnu jedo foto....čekám, až bude na prodej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 VW Touareg 4,2 a medvjed c220cdi obé v chipu a jiných úpravách Probírají se tu motorky, o autech je řeč pořád a ve všech topicích, takže takové ty žvásty o kvalitních autech můžeme soustřeďovat zde. Myslím si, že se tu 100% najde pár opravdových milovníků krásných aut a pár drsných driverů mnovace napiš nějaký veselý zážitek Takže JJ psal, že jezdí starým Volvem 480 ES K6, no tech chlap má vážně vkus, protože já jezdím 480 S a přestože se jedná o auto z roku 95 (poslední model) jeho výbava je víc než skvělá: palubní počítač, vyhřívané sedačky + zrcátka, nezávislé topení atd. A hlavně vždy když ho řídím, tak z toho mám radost, což se třeba o Octávce říct nedá. Kdo tu má ještě Volvo nebo Saaba??? Anebo jiný pekáč? Tohle je teda bomba!!! Snowe, Snowe, Snowe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2009 Pro milovníky amerik, doporučuji skouknout Superopravnu na Discovery. Dnes jsem se mrknul na změnu Fordu Mustang (1967) za 7 dnů,pro vozíčkáře a je to bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2009 Pro milovníky amerik, doporučuji skouknout Superopravnu na Discovery. Dnes jsem se mrknul na změnu Fordu Mustang (1967) za 7 dnů,pro vozíčkáře a je to bomba! Overhaulin... znám... tento díl jsem neviděl, ale obvykle se mi spíš zdá, že ty klasiky ničej. Mám totiž rád renovace do původního stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2009 neni nad Pimp my Ride na MTV. narvat na cokoli 24palcovy kola, 20 LCD dovnitr, nejakou vychytavku jako prehravac vinilu, popcorn masina a u dodavek ruzne prestavby na postel, disco kouli ci vyrivku na korbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2009 (upraveno) Mě se líbilo Wheeler dealers na discovery, tam vždycky seženou nějakou klasiku v ne zrovna nejlepším stavu, opraví to co nejvíc za co nejmíň peněz, a pak to střelí dál v o dost utěšeňejším stavu a se ziskem. Například Porsche 928 edit:změna odkazu Upraveno 22. února 2009 uživatelem Aldo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 4. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2009 jezdím fáčkem a jsem spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Jen vám chci říci, že jsem si dnes udělal radost. Trvalo to 3/4 roku a dali mi ho kluci do kupy dnes na můj svátek (Mirda) Kecy jsou na H....o, tak, že raději dávám foto Golg 2 limitka Wolfsburg 1,8 GTI r.v 1991 Sedačky Recaro, volant Momo, kola Gotti atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Pěkný kolesa ,podobné šířkou mám na fáčko(mattig 7" a 8") Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2009 Hmmmm parádní! Mě se moooc líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2009 tyhle staré golfy se mi líbí, jen do toho kufru by člověk potřeboval jistící lano. Vyšší nakládací hranu měl snad už jen trabant ale většinou to zas až tak moc nevadí. Jeden můj známý ho měl kdysi se samozatahovacíma pásama, to byla machrovinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2009 tyhle staré golfy se mi líbí, jen do toho kufru by člověk potřeboval jistící lano. Vyšší nakládací hranu měl snad už jen trabant ale většinou to zas až tak moc nevadí. Jeden můj známý ho měl kdysi se samozatahovacíma pásama, to byla machrovinka. He, nezapomeň jaký byl tehdy rok a čím se jezdilo u nás Tady to je jak jsem psal ta limitka s hodně fajn výkonem, samozřejmě těmi samozatohovacímí pásy a navíc třeba PLNÝM PALUBNÍM POČÍTAČEM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2009 V pátek jsem pochopil, proč byli piloti vzducholodí takoví frajeři, když jsem plul po D1 tímhle: Maybach 57S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 V pátek jsem pochopil, proč byli piloti vzducholodí takoví frajeři, když jsem plul po D1 tímhle: Maybach 57S Jestli jsi nesuploval řidiče (hahahahahaha) máš zřejmě moc zajímavé známé. moc jich u ná nejezdí ( 2?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Jestli jsi nesuploval řidiče (hahahahahaha) máš zřejmě moc zajímavé známé. moc jich u ná nejezdí ( 2?) nechci to hledat v statistikach, ma ho (mel) Horacek a zlodej Denny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se