Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Jako dlouhodobě spokojený řidič převážně RWD od BMW souhlasím prakticky se vším, co zde napsali UŽIVATELÉ moderních zadokolek.

Já už si za ta léta vyslechl takových nesmyslů od lidí, co o zadním pohonu vědí jen z doslechu, nebo od odborníků typu

"měl jsem to na týden, je to na h...o", že to už vážně neřeším ... Holt, každému co jeho jest :)

rob

Upraveno uživatelem bobika
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já hodnotím zadokolku podle jednoho roku a to mi stačí.I když je BMW moje srdcovka a všem co to s ní umějí závidím,tak já bych už to bez čtyřkolky nechtěl.Nevím proč bych měl přemejšlet-cituju-ono se to dá,citlivě přifávat plyn,pozor v zatáčkách,snad se z tý křožovatky dostanu-to fakt ne.Od jara do podzimu super,na zimu nic moc.Stabilizace jela furt a jistej jsem si nebyl nikdy.Kruháč do kopečka byla sázka do loterie.Takže BMW s x-drive a je to vyřešený.

adamjursa-to tvoje kupé co prodáváš je jedním slovem boží! :smile_anim:

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

He he, takže závěr je ten, že zadokolka je dobrá, ale je dobrý mít k tomu ještě další dvě auta a trasu dobře plánovat a vyhýbat se kopcům, sněhu a ledu. Pak se to dá přežít :suicide_anim:

PS: pytlík soli a písku, zn. levně!!

Myslím, že pokud je na výběr a nekupuju auto na drift, pak 4kola je blažený pocit bezpečí a sucha, aneb i muži mají své dny :smoke:

Odkaz ke komentáři

He he, takže závěr je ten, že zadokolka je dobrá ... PS: pytlík soli a písku, zn. levně!!

Myslím, že pokud je na výběr a nekupuju auto na drift ...

Trochu radikální, řekl bych, připomíná mi to výkřiky lidí, kteří si moderní zadokolku nemůžou dovolit, a proto na nich nenechají niť suchou ...

rob

P.s.

Kdybych diskutoval v podobně extrémním duchu, pak bych musel napsat, že s M3 nedriftuju, ale jezdím skoro každý den a v zimě s pobavením sleduji majitele těžkých 4x4, jak s námahou funí do kopce,

zatímco kolem nich bez problémů projedu se svou sportovní zadokolkou ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Myslím si, že neodvratně spějeme k poznání, že to je spíš řidičem a ne autem. Ono s výběrem auto se těžko radí, nakonec si to každý musí vyjasnit sám a hlavně si to vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Amen, tak pravil místní driver guru... :D

Který si jde pozítří zažádat o vrácení řidičáku z čistírny :rolleyes: Snad ještě stihnu trošku sněhu v těch zadokolkách, které nevyjedou ani z garáže, prý... :)

Odkaz ke komentáři

popsal jsem pouze to,co jsem zažil.Pětka,šestka a sedma bávo na sněhu normálně jedou,bez větších problému.Ečko a céčko medvěd mají poměrně velky problém.Jak jede eso -nevim,nikdy jsem ho neměl.Nevim čim to je,to je otázka pro odborníky,já sem pouze uživatel

Odkaz ke komentáři

Trochu radikální, řekl bych, připomíná mi to výkřiky lidí, kteří si moderní zadokolku nemůžou dovolit, a proto na nich nenechají niť suchou ...

rob

P.s.

Kdybych diskutoval v podobně extrémním duchu, pak bych musel napsat, že s M3 nedriftuju, ale jezdím skoro každý den a v zimě s pobavením sleduji majitele těžkých 4x4, jak s námahou funí do kopce,

zatímco kolem nich bez problémů projedu se svou sportovní zadokolkou ...

Byla to nadsázka:-)
Odkaz ke komentáři

To je fakt. Ale je zajímavé, jak diametrálně odlišné ty zkušenosti můžou být.

Vypadá to, že propast je mezi řidiči MB a BMW. Chtělo by to si prohodit auta, abychom zjistili jestli je to autama, nebo prostě řidiči MB neumí se zadokolkama jezdit, protože jsou to páprdové:-)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...