Jaryn Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Heč, jezdí někdo do práce větším Renaultem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 (upraveno) mě by se taky líbilo tohle: ale nacpi do toho rodinu a bezpečně je voz v tom blázinci venku... prostě nemožné. takže ano, ale jen na víkendové projížďky volným tempem Možná bys neřekl, co je vevnitř místa. Jel jsem s tímhle jednou na sraz. Když jsem potřeboval někoho předjet, stačilo jen sešlápnout plyn, zahučelo v tom a najednou jsem byl před tím předjížděným autem. Velký motory jsou super. Upraveno 10. března 2009 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 Možná bys neřekl, co je vevnitř místa. Jel jsem s tímhle jednou na sraz. Když jsem potřeboval někoho předjet, stačilo jen sešlápnout plyn, zahučelo v tom a najednou jsem byl před tím předjížděným autem. Velký motory jsou super. Kdyby tě Bursík slyšel. Já občas jezdím do práce medvědem, má teda taky vobrovskej motor. Místa je v něm dost, ale sedí se v něm pěkně blbě. Je holt dělanej pro nějaký číňany nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 Kdyby tě Bursík slyšel. Já občas jezdím do práce medvědem, má teda taky vobrovskej motor. Místa je v něm dost, ale sedí se v něm pěkně blbě. Je holt dělanej pro nějaký číňany nebo co. Jezdím tím samým do školy, na trase Jevíčko-Bce-Brno. Ty sedadla jsou fakt za trest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 Jestli jsi nesuploval řidiče (hahahahahaha) máš zřejmě moc zajímavé známé. moc jich u ná nejezdí ( 2?) Z Prahy na vlašimskou odbočku jsem se vezl, do Prahy na Chodov k centrále Mercedesu jsem ho pak řídil... byl to orgáč, ze kterýho budu žít tak pět let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 Možná bys neřekl, co je vevnitř místa. Jel jsem s tímhle jednou na sraz. Když jsem potřeboval někoho předjet, stačilo jen sešlápnout plyn, zahučelo v tom a najednou jsem byl před tím předjížděným autem. Velký motory jsou super. představu o tom kolik je v riviéře místa trochu mám, ale jak jsem už psal, dětské sedačky bych tam asi musel navařit, kočár hodit na střechu, nehledě na to že psovi by se v kufru asi moc nelíbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 Jezdím tím samým do školy, na trase Jevíčko-Bce-Brno. Ty sedadla jsou fakt za trest. To je zajímavý, já tím busem v pátek taky občas jezdím, že jsem tě tam ještě nepotkal? (a taky do školy a ze školy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 představu o tom kolik je v riviéře místa trochu mám, ale jak jsem už psal, dětské sedačky bych tam asi musel navařit, kočár hodit na střechu, nehledě na to že psovi by se v kufru asi moc nelíbilo No jo, na rodinný výlety to fakt není. Ale když jako druhý auto pořídíš něco velkýho, rodinnýho, což už asi máš, budeš maximálně spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 (upraveno) To je zajímavý, já tím busem v pátek taky občas jezdím, že jsem tě tam ještě nepotkal? (a taky do školy a ze školy) Tak až uvidíš někoho se samurajema na ruce, tak jsem to já. Takže budu očekávat oslovení "Koza dojí krev" a odpověď mám nachystanou. Edit: Ale pátky mám většinou volno, čímž se pravděpodobnost setkání zmenšuje. Upraveno 10. března 2009 uživatelem Aldo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 Tak až uvidíš někoho se samurajema na ruce, tak jsem to já. Takže budu očekávat oslovení "Koza dojí krev" a odpověď mám nachystanou. Edit: Ale pátky mám většinou volno, čímž se pravděpodobnost setkání zmenšuje. Hm aby nás nevyhodili hned u nastupování, navíc já ani odpověď neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Momentálně moje pracoviště i přibližovadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Stoklasa Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Momentálně moje pracoviště i přibližovadlo... Viděl jsem náhodou tuším na MojeAuto.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Viděl jsem náhodou tuším na MojeAuto.cz Jj, to je můj druhý domov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 (upraveno) Obvykle "korporátní vozítka" a na hezký víkend Oranžová Bestie (mám ji rád, ona to oslovení chápe..) Předem odpovídám na otázku: ne, oranžové Monster ani Doxa zatím nemám (a jezdím dle předpisů - nebo se snažím, to ale nevylučuje 7500otáček;)) Edit: foto není moje, ale lepší nemám.( Upraveno 2. června 2009 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wizard Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Sázím na Francouze, takže nový Citroen C5. Hezké, bytelné auto s pohodlným podvozkem jako dělaným pro staršího pána s bolavými zady ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Ta já přikládám velice kvalitní foto zadní partie mého vozu. Foto je demonstrací jak fotí čočka fotoaparátu nokie E51 po 8 měsících bez čištění ( mimochodem vůz je černý ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Šestiválcový dieselový Superb. Mít stěrač zadního okna, byla by s ním maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Šestiválcový dieselový Superb. Mít stěrač zadního okna, byla by s ním maximální spokojenost. Prede ti jak kocka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 C-Klasse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Ta já přikládám velice kvalitní foto zadní partie mého vozu. Foto je demonstrací jak fotí čočka fotoaparátu nokie E51 po 8 měsících bez čištění ( mimochodem vůz je černý ) Ten airbrush člověka s hodinkami je luxusní PS: kde se dá sehnat jediná "samolepka", co jsem ochotný si na kufr dát? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se