Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

mě by se taky líbilo tohle:

3843617_2cb23fbdd5.jpg

ale nacpi do toho rodinu a bezpečně je voz v tom blázinci venku... prostě nemožné. takže ano, ale jen na víkendové projížďky volným tempem ;)

Možná bys neřekl, co je vevnitř místa. Jel jsem s tímhle jednou na sraz. Když jsem potřeboval někoho předjet, stačilo jen sešlápnout plyn, zahučelo v tom a najednou jsem byl před tím předjížděným autem. Velký motory jsou super.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná bys neřekl, co je vevnitř místa. Jel jsem s tímhle jednou na sraz. Když jsem potřeboval někoho předjet, stačilo jen sešlápnout plyn, zahučelo v tom a najednou jsem byl před tím předjížděným autem. Velký motory jsou super.

Kdyby tě Bursík slyšel. ;) Já občas jezdím do práce medvědem, má teda taky vobrovskej motor. Místa je v něm dost, ale sedí se v něm pěkně blbě. Je holt dělanej pro nějaký číňany nebo co.

post-1740-1236663713.jpg

Odkaz ke komentáři

Kdyby tě Bursík slyšel. ;) Já občas jezdím do práce medvědem, má teda taky vobrovskej motor. Místa je v něm dost, ale sedí se v něm pěkně blbě. Je holt dělanej pro nějaký číňany nebo co.

Jezdím tím samým do školy, na trase Jevíčko-Bce-Brno. Ty sedadla jsou fakt za trest.

Odkaz ke komentáři

představu o tom kolik je v riviéře místa trochu mám, ale jak jsem už psal, dětské sedačky bych tam asi musel navařit, kočár hodit na střechu, nehledě na to že psovi by se v kufru asi moc nelíbilo :)

Odkaz ke komentáři

představu o tom kolik je v riviéře místa trochu mám, ale jak jsem už psal, dětské sedačky bych tam asi musel navařit, kočár hodit na střechu, nehledě na to že psovi by se v kufru asi moc nelíbilo :)

No jo, na rodinný výlety to fakt není. Ale když jako druhý auto pořídíš něco velkýho, rodinnýho, což už asi máš, budeš maximálně spokojenej :)

Odkaz ke komentáři

To je zajímavý, já tím busem v pátek taky občas jezdím, že jsem tě tam ještě nepotkal? :) (a taky do školy ;) a ze školy)

Tak až uvidíš někoho se samurajema na ruce, tak jsem to já. Takže budu očekávat oslovení "Koza dojí krev" a odpověď mám nachystanou. :thumbsup_anim:

Edit: Ale pátky mám většinou volno, čímž se pravděpodobnost setkání zmenšuje.

Upraveno uživatelem Aldo
Odkaz ke komentáři

Tak až uvidíš někoho se samurajema na ruce, tak jsem to já. Takže budu očekávat oslovení "Koza dojí krev" a odpověď mám nachystanou. :thumbsup_anim:

Edit: Ale pátky mám většinou volno, čímž se pravděpodobnost setkání zmenšuje.

Hm aby nás nevyhodili hned u nastupování, navíc já ani odpověď neznám. :D

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Obvykle "korporátní vozítka" a na hezký víkend Oranžová Bestie (mám ji rád, ona to oslovení chápe..)

Předem odpovídám na otázku: ne, oranžové Monster ani Doxa zatím nemám

(a jezdím dle předpisů - nebo se snažím, to ale nevylučuje 7500otáček;))

Edit: foto není moje, ale lepší nemám.(

post-3210-1243977808.jpg

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Ta já přikládám velice kvalitní foto zadní partie mého vozu.

Foto je demonstrací jak fotí čočka fotoaparátu nokie E51 po 8 měsících bez čištění :D ( mimochodem vůz je černý )

Ten airbrush člověka s hodinkami je luxusní:)

PS: kde se dá sehnat jediná "samolepka", co jsem ochotný si na kufr dát? ;););)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...