bedja Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Me teda DSG neskube, vubec, nekecam, se lidi co se mnou jedou ptaj co to mam za razeni ..tak neškube..to není jakoby škubání při řazení..ale takové ty rázy kolem dokola..hold ta převodovka je jíná (jsou tam kola) než klasicky automat s měničem..nebo variátor..měl jsem automat snad od všech značek..a DSG je opravdu nejmíň komfortní..ale zase nejmíň poruchové a servis je v porovnání s ostatníma řešeníma za pakatel a je určitě s DSG nižší spotřeba, hodně brzdí motorem a rychle řadí nahoru, tím jezdí v nízkých otáčkách..základ je každých 60tisíc udělat olej a filtr.. ..třeba rozjezdy do kopce se u DSG musí řešit ručkou a nebo AutoHoldem,když je elektronická ručka..klasický automat to podrží.. ..jinak je mě to jedno..hlavně že nekvedlám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 nevím, mám zkušenost ještě s automatem z XC90 a to byla hrůza hrůz, to cukalo i když sem stál:P a nevím jak to myslíš s rozjížděním do kopce? Já snad ručku vůbec nepoužívám, příště až se potkáme tak Tě musím svézt:smile_anim: a ještě jeden golfíček, tématicky s kalendářem:notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Me teda DSG neskube, vubec, nekecam, se lidi co se mnou jedou ptaj co to mam za razeni Co jsem tak četl, tak se chování DSG model od modelu liší. BTW: V manuálním režimu si ta převodovka řadí někdy sama (u omezovače) nebo to nechává úplně na řidiči? To brždění motorem je fajn věc. To mi u klasického automatu trochu chybělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 (upraveno) já to do manuálního módu vůbec nedávám, když chci jakkoli sahat do řazení použiju pádla edit: chybka Upraveno 10. února 2012 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Co jsem tak četl, tak se chování DSG model od modelu liší. BTW: V manuálním režimu si ta převodovka řadí někdy sama (u omezovače) nebo to nechává úplně na řidiči? To brždění motorem je fajn věc. To mi u klasického automatu trochu chybělo. Ano, pokud nezařadíš, tak v omezovači tam hodí další kvalt. Dělá to i SMG i roboťáky u Smartu. Nedělá to Lambo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 a ještě jeden golfíček, tématicky s kalendářem:notworthy: ten model ti celkem závidím,já marně sháním octavu ale jedničkovou,mám sice rs,ale to už bych chtěl moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Jsou to tyhle světla a víc už Ti toho nevyfotím:P Tos nemusel az tak podrobne,ale diky! Je to fakt moc pekny, decentni, a presto jine,nez ostatni a to se mi libi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 2 zekon7302: je to firma NOREV, tak se podívej po netu, poměr 1:18 2 martyp. to byla legrace, seběhnul jsme v práci jen z patra na silnici, a nevadilo mi to, rád se chlubím:P Jinak už je umytej, a odpo ho dám spinkat do garáže:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 60 tis je servisní interval? Hlavně že všude píšou doživotní nápln.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 U DSG to nepíšou a musí se to měnit každých 60 tkm. Doživotní náplň ti podsouvají jiní, třeba Daimler-Benz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Však ona je doživotní. Po 150 tisících koupíš novou převodovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Tak dlouho mít auto naštěstí nebudu:rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 2 martyp. to byla legrace, seběhnul jsme v práci jen z patra na silnici, a nevadilo mi to, rád se chlubím:P Jinak už je umytej, a odpo ho dám spinkat do garáže:) Dobra, tak aspon ze Ti to nevadilo.. :D Jinak to chce, ja mam taky karu v garazi relativne cistou ted.. Jinak modylek peknej,jen co je pravda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Však ona je doživotní. Po 150 tisících koupíš novou převodovku ..já u MB po 80tis.. ..vivat 7G-tronic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 a to si to nezvladnul v ramci zaruky? dyk měli různý akce na záruku do 150tis a tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 (upraveno) a to si to nezvladnul v ramci zaruky? dyk měli různý akce na záruku do 150tis a tak? ..auto bylo 5měsíců po tovární záruce i přesto MB uznal výrobní vadu a zaplatil 75% opravy..plus jsem musel zaplatit filtr a olej..ale super,protože faktura byla na cca 90tis.. auto se kupovalo ojeté v D se 60tis km...a ta prodloužená záruka tam nebyla.. Upraveno 10. února 2012 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Hmm, to je ale frajerskej přistup, manželka má Kugu, přetáhli jsme prodlouženou záruku o cca 3000 km, termínově ještě ne, a tvrdě nás fuckovali FORD už nikdy!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grrr: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 (upraveno) Kugu v nafte,nebo 2,5T? Jinak jak pises, za tehle pristup prijit na prodejnu a Upraveno 10. února 2012 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 2,0 TDCi já bych si jí koupil v 2,5T:D a v automatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 2,5T žere jako dobytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se