Jay Doll Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 to je tuning hodný chronofila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Nojo, ale to je jenom do aut co nemaj ve volantu pytel, pac v pripade nehody by mel ridic misto ksichtu cifernik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 long: Hele, diky, me se ten tvuj omyl hodil. Prilozil jsi par argumentu pro eM Becko Becko. Dulezite. Obzvlaste pri vnitrni obhajobe te ceny. :-) panedge: Je to predokolka, uz to tu padlo. Na zadokolkach tu maji vzichni na zimu pneumatiky s hrotama. Maji to lidi i na ostatnich autech, ale na Baworacich treba to maji vzichni, jinak by neodjeli z mista. A to je nechci, je to hlucne,, nemuzes s tim do centra Bergenu, nemuzu s tim do Ceska. Musim mit predohrab. Nebo CX-5 vsehrab, ale ten je jeste drazsi nez to Becko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Honza.manta : si zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 long: Hele, diky, me se ten tvuj omyl hodil. Prilozil jsi par argumentu pro eM Becko Becko. Dulezite. Obzvlaste pri vnitrni obhajobe te ceny. :-) panedge: Je to predokolka, uz to tu padlo. Na zadokolkach tu maji vzichni na zimu pneumatiky s hrotama. Maji to lidi i na ostatnich autech, ale na Baworacich treba to maji vzichni, jinak by neodjeli z mista. A to je nechci, je to hlucne,, nemuzes s tim do centra Bergenu, nemuzu s tim do Ceska. Musim mit predohrab. Nebo CX-5 vsehrab, ale ten je jeste drazsi nez to Becko. Do bavora dáš na zimu dva pytle cementu do kufru a vyjedeš všude . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Honza.manta : si zabil Předpokládám, že je to určitě urážka Ale význam toho výrazu mi nějak uniká ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Do bavora dáš na zimu dva pytle cementu do kufru a vyjedeš všude . když už tak pytel písku. Když bude nejhůř tak si s ním podsypeš kola. A kdybys náhle potřeboval něco většího naložit do kufru tak s tím prostě někde posypeš parkoviště. Kdysi dávno jsme měli v práci žigulíka. V zimě všichni nadávali že se s tím nedá jezdit, klouzalo to jak koza na ledě. Pak někoho napadlo to zatížit a pod ruku jim přišel dílec svěry, taková asi metr velká ocelová čelist z vrtné soupravy. To pomohlo, jezdilo se celou zimu. A pak se pro cosi kamsi jelo a na to že půl kufru zabírá kus železa si nikdo nevzpomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Miro, Miro.. jednak si mi neposlal ty fotky, cos slibil a druhak sis spatne precetl ten prispevek na minuly strance. Jirka nemyslel Mercedes Benz tridy B, alebrz odpovidal na Brettovu otazku: Jezdí s tím tejden a už je chytrej jak rádio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 To bohužel hodně diskutérů ve vláknech o autech a řízení . Nemám nejmenší chuť se zapojovat do těch diskuzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 když už tak pytel písku. Když bude nejhůř tak si s ním podsypeš kola. A kdybys náhle potřeboval něco většího naložit do kufru tak s tím prostě někde posypeš parkoviště. Kdysi dávno jsme měli v práci žigulíka. V zimě všichni nadávali že se s tím nedá jezdit, klouzalo to jak koza na ledě. Pak někoho napadlo to zatížit a pod ruku jim přišel dílec svěry, taková asi metr velká ocelová čelist z vrtné soupravy. To pomohlo, jezdilo se celou zimu. A pak se pro cosi kamsi jelo a na to že půl kufru zabírá kus železa si nikdo nevzpomněl. No mě se to ted tak nějak asociovalo s tím jak jem byl v Baumaxu kupovat pytle suchého betonu . Samozřejmě, že písek je lepší. Ale stejně nevím co máte s těma zadokolkama, že nejezdí na sněhu. Já jezdím 25 let s různýma typama BMW a jen jednou se mě stalo, že jsem v Peci pod Sněžkou v zimě nedojel kam jsem potřeboval (a to jen proto, že si nějaký dobrák zaparkoval těsně za mnou). Třeba v zimě jezdíme do hotelu Mesit v Horní Bečvě a ten krpál k němu zcela bez problémů vyjíždím i když je cesta zasněžená. Maníci s meďourama parkují dole pod podjezdem a já jedu až na parkoviště jako pán . Chce to jen pořádný zimní gumy a samosvor. Dokonce i ted s Omegou pro psy nemám se sněhem problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 To bohužel hodně diskutérů ve vláknech o autech a řízení . Nemám nejmenší chuť se zapojovat do těch diskuzí Ono se to bohužel netýká jen tohohle vlákna... :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 No mě se to ted tak nějak asociovalo s tím jak jem byl v Baumaxu kupovat pytle suchého betonu . Samozřejmě, že písek je lepší. Ale stejně nevím co máte s těma zadokolkama, že nejezdí na sněhu. Já jezdím 25 let s různýma typama BMW a jen jednou se mě stalo, že jsem v Peci pod Sněžkou v zimě nedojel kam jsem potřeboval (a to jen proto, že si nějaký dobrák zaparkoval těsně za mnou). Třeba v zimě jezdíme do hotelu Mesit v Horní Bečvě a ten krpál k němu zcela bez problémů vyjíždím i když je cesta zasněžená. Maníci s meďourama parkují dole pod podjezdem a já jedu až na parkoviště jako pán . Chce to jen pořádný zimní gumy a samosvor. Dokonce i ted s Omegou pro psy nemám se sněhem problém. S tím plně souhlasím. Dokud jsem ještě jezdil mantou celoročně, tak třeba na nájezdu na parkoviště na Horních Mísečkách(kde ti pitomci z parkoviště stavěli auta ještě v kopci kvůli poplatku) jsem já se zadohrabem a půlkou ručky byl jeden z mála, kdo se rozjel bez řetězů a tlačení, naopak některé předohrabky museli tlačit i ne řetězech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 (upraveno) Jay Doll, Locque: Tak se nezapojujte, pohoda, my bez vaseho moudra nejak prezijem, ale ze to mate potrebu prodavat z vas dela nafoukane vseznalky. Tyhle stesky ve smyslu:" Vsichni vite howno, jen ja jsem osvicen, ale nenapisu nic, protoze je to pod moji uroven." vypovidaji vic o autorovi, nez o vlakne. Howg. Upraveno 2. března 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Jirka404-argument,ze vyjedes jednou za rok nejakej kopec je k prdu.Ber v potaz,ze kazdej neridi jako Lauda.Od auta na denni jezdeni potrebuju slapnout na plyn a jet,nepotrebuju,aby mi v zatacce ustreloval zadek,abych mel problem se rozjet na brecce v krizovatce do kopce apod. Me sra.lo uz i to jak na snehu furt problikavala stabilizace,proste v lete super,na zimu(v horskym meste)na hov.no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Jay Doll, Locque: Tak se nezapojujte, pohoda, my bez vaseho moudra nejak prezijem, ale ze to mate potrebu prodavat z vas dela nafoukane vseznalky. Tyhle stesky ve smyslu:" Vsichni vite howno, jen ja jsem osvicen, ale nenapisu nic, protoze je to pod moji uroven." vypovidaji vic o autorovi, nez o vlakne. Howg. Ó bóže to zas bude ráno čambo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 (upraveno) Jirka404-argument,ze vyjedes jednou za rok nejakej kopec je k prdu.Ber v potaz,ze kazdej neridi jako Lauda.Od auta na denni jezdeni potrebuju slapnout na plyn a jet,nepotrebuju,aby mi v zatacce ustreloval zadek,abych mel problem se rozjet na brecce v krizovatce do kopce apod. Me sra.lo uz i to jak na snehu furt problikavala stabilizace,proste v lete super,na zimu(v horskym meste)na hov.no. No jo, ale od toho tam tyhle hejblata jsou, aby pomáhaly lidem co nejezdí jako Lauda, nebo nejsou zas tak zběhlí řidiči. Moje žena není žádnej pilot F1 a má bavora 5, ale díky těmhle zlepšovákům i ona dokáže jezdit na sněhu docela obstojně a to tak že se o ni nemusím bát. Prostě chci se na břečce rozjet jako prase a ASC mě řekne tak teda hochu takto ne ! Samosvor mě zase pomáhá rozjíždět se i na klouzačce atd. A neříkej mě teda, že s předokolkou seš na tom v Trutnově o moc lépe. Stačil mě výjezd do ul. kpt. Jaroše a videl jsem co neumí starej MB A . Tlačilo nás pět. No a to blikání žlutého trojúhelníčku tě možná zachraňovalo od peckovačky. Prostěje je třeba si uvědomit, že na sněhu se nezávodí a když chceš závodit pořiď si off road. Upraveno 3. března 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 (upraveno) No jo, ale od toho tam tyhle hejblata jsou, aby pomáhaly lidem co nejezdí jako Lauda, nebo nejsou zas tak zběhlí řidiči. Moje žena není žádnej pilot F1 a má bavora 5, ale díky těmhle zlepšovákům i ona dokáže jezdit na sněhu docela obstojně a to tak že se o ni nemusím bát. Prostě chci se na břečce rozjet jako prase a ASC mě řekne tak teda hochu takto ne ! Samosvor mě zase pomáhá rozjíždět se i na klouzačce atd. A neříkej mě teda, že s předokolkou seš na tom v Trutnově o moc lépe. Stačil mě výjezd do ul. kpt. Jaroše a videl jsem co neumí starej MB A . Tlačilo nás pět. No a to blikání žlutého trojúhelníčku tě možná zachraňovalo od peckovačky. Prostěje je třeba si uvědomit, že na sněhu se nezávodí a když chceš závodit pořiď si off road. Celej život jezdím jenom zadohrab. Škodovkama počínaje. Na sněhu a bordelu je prostě zadek lepší a řiditelnější(můj názor a moje zkušenost - řídil jsem občas i předohrab) - při civilní jízdě(na závodech možná ne). Když mi to začne tancovat, tak sundám nohu z plynu a zadek mi jako kotva srovná auto a opět poslouchá řízení. Rád bych viděl, jak tohle uděláte s předohrabkou? "Off road" Nissan Terrano mám jako civilní a rodinné auto - je to zadokolka a má připínací předek - už z toho lze usuzovat, že zadek je do sajrajtu jako základ lepší. A kecy o závodění na sněhu a ledu a zimním bordelu v off roadu nesnáším - to je základ průs..u - ono to sice líp poslouchá, ale devadesátiprocentně je to posazené na širokých balónových gumách a ve chvíli brždění je to průser - pak všechny výhody čtyřkolky a uzávěr končí a začíná holá realita - dvě tuny na širokých gumách do tohohle terénu absolutně nevhodných. Edit: proč mi to přemazalo slovo průs..u a nechalo slovo průser?!!!!? Upraveno 3. března 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Jirka404-argument,ze vyjedes jednou za rok nejakej kopec je k prdu.Ber v potaz,ze kazdej neridi jako Lauda.Od auta na denni jezdeni potrebuju slapnout na plyn a jet,nepotrebuju,aby mi v zatacce ustreloval zadek,abych mel problem se rozjet na brecce v krizovatce do kopce apod. Me sra.lo uz i to jak na snehu furt problikavala stabilizace,proste v lete super,na zimu(v horskym meste)na hov.no. ..včera jsem měl tu čest se svézt v nové M5 a tam ta stabilizace snad svítí v kuse jak hladové oko ve 105ce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 No jo, ale od toho tam tyhle hejblata jsou, aby pomáhaly lidem co nejezdí jako Lauda, nebo nejsou zas tak zběhlí řidiči. Moje žena není žádnej pilot F1 a má bavora 5, ale díky těmhle zlepšovákům i ona dokáže jezdit na sněhu docela obstojně a to tak že se o ni nemusím bát. Prostě chci se na břečce rozjet jako prase a ASC mě řekne tak teda hochu takto ne ! Samosvor mě zase pomáhá rozjíždět se i na klouzačce atd. A neříkej mě teda, že s předokolkou seš na tom v Trutnově o moc lépe. Stačil mě výjezd do ul. kpt. Jaroše a videl jsem co neumí starej MB A . Tlačilo nás pět. No a to blikání žlutého trojúhelníčku tě možná zachraňovalo od peckovačky. Prostěje je třeba si uvědomit, že na sněhu se nezávodí a když chceš závodit pořiď si off road. Jirko, do pice, ty furt pletes jabka s hruskama. Panedge ma X5, nevim, proc mluvis o ackovym merglu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Čambo nebude, neboj... Hasňa: vždyť já taky nikomu neradim. Závodní licenci nemám, řízením se neživim. Ale číst pseudoporofíky mě fakt neba. Navíc tohle vlákno se jmenuje Kdo čím jezdí, ne Kdo jak jezdí, případně Kdo by jak měl jezdit... Trochu mě to mrzí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se