Arrow Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Jo Xedos, to bylo proslavené auto, být takové, co se týče kvality, všechny vozy, automechanici by pochcípali hladem. Svého času jsem si ji moc přál. Chodil jsem si ji prohlížet do autosalonu a jednou jsem se v ní projel. Pamatuju se, že v ní bylo i při vysokých rychlostech úplné ticho. Musel sis ji užívat, panedge. Závidím i teď . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Mazda 6 je parádní stroj. Kámoš ho má v dieslu, ale za 150t. počítej s ojetinou s 300t.km a víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Asi Vás to neoslní ,ale protože je manželka opět těhotná doplnil jsem rodinný vozový park o grand Scenic pro sedm osob. První dojem je velmi dobrý . Ostatně mám to co jsem chtěl tak si nebudu stěžovat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmcmxcix Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 osobně se mi zdá audi jako pěknej podvod na lidi...je to "koncernová kvalita VW" s trochu lepším materiálem. Sám jsem měl A4, otec měl Q7. Už nikdy. Doporučuju BMW, kluci vědí, jak má auto jezdit, ty auta jsou prostě promyšlený..i E90 320d, se kterou jezdím teď mi dělá radost..krásně rozložená váha tím, jak je motor posunutej dozadu..ne jak audi před nápravou... a troufnu si říct, že motory jsou v dnešní době z Mnichova to nej v téhle sortě. Otázka je to, zda ti tyhle věci něco říkají. Pokud vybíráš auto podle vzhledu a Audi se ti líbí víc, tak pak chápu, že vezmeš audi. Jinak ne Tohle platilo tak pred 10 lety, no dnes nikoliv. To co pises je docela silne kafe i na zaryteho fandu bmw, takze tvuj prispevek beru s rezervou. Pred 10 lety bych doporucoval mercedes, pred 5 bmw a ted doporucuji vsemi deseti audi. A to jsem ridil vice nez jenom jedno auto z kazde znacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Tak kilo pade do nafty, ve finále je pravděpodobně Mazda 6, se kterou jse ještě neměl možnost se svézt a pravděpodobně Oktávka 1,9 TDI 81kw nebo Passat 1,9TDI 74 kw u mna presne tato octavka sluzi velmi spolahlivo,je to taky poctivy nenarocny robotnik 191000km a poruch na jednej ruke sa to da spocitat aj som uvazoval o vymene ale radsej to dojazdim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 u mna presne tato octavka sluzi velmi spolahlivo,je to taky poctivy nenarocny robotnik 191000km a poruch na jednej ruke sa to da spocitat aj som uvazoval o vymene ale radsej to dojazdim... Teď sem se svezl s 66 kw a pro mě lepší pocit než z 81 kw.. takže je asi tak na 99% rozhodnuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 (upraveno) osobně se mi zdá audi jako pěknej podvod na lidi...je to "koncernová kvalita VW" s trochu lepším materiálem. Sám jsem měl A4, otec měl Q7. Už nikdy. Doporučuju BMW, kluci vědí, jak má auto jezdit, ty auta jsou prostě promyšlený..i E90 320d, se kterou jezdím teď mi dělá radost..krásně rozložená váha tím, jak je motor posunutej dozadu..ne jak audi před nápravou... a troufnu si říct, že motory jsou v dnešní době z Mnichova to nej v téhle sortě. Otázka je to, zda ti tyhle věci něco říkají. Pokud vybíráš auto podle vzhledu a Audi se ti líbí víc, tak pak chápu, že vezmeš audi. Jinak ne V mém případě by to mohlo být mé čtvrté (nové) Audi a nikdy jsem nenašel důvod proti. S quattrem jsem vždy a všude projel a dojel. Pod kopcem jsem pak občas potkal kamaráda s BMW 5, jak se nemohl pohnout (to je btw má největší obava!). Bydlím na příšerném kopci a v zimě jsou kolem hromady sněhu. Lépe rozloženou váhu asi neocením, protože audi lítá 240 bez problémů (po dálnici, a dnes už to není žádná sranda). U BMW by to pro mě byl spíš MI. Má-li motor +/- 10 kW neřeším. Ke spotřebě jsem svůj názor uvedl už dříve. Takže pokud audi - tak tradice a věrnost značce :-). Upraveno 14. dubna 2012 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Ono tohl je to taky dost individuální Já si s BMW nikdy nepotykal natolik abych se v něm cítil doma. Dobrý auto, ale nikdy jsem se v něm necítil tak dobře jako třeba v Mini (já vím, i to dělá BMW ), Audi mi nic neříká, takový suchopárný stroj, naopak zase v Mercedesu nebo v nějaké americe se cítím hned jako součást auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Tohle platilo tak pred 10 lety, no dnes nikoliv. To co pises je docela silne kafe i na zaryteho fandu bmw, takze tvuj prispevek beru s rezervou. Pred 10 lety bych doporucoval mercedes, pred 5 bmw a ted doporucuji vsemi deseti audi. A to jsem ridil vice nez jenom jedno auto z kazde znacky. Problém je v tom, že nejsem úplně tak fanda BMW ... to už mám raději Mercedes ... ale vim, že má BMW bez debat lepší techniku. Jinak Audi mi přijde, že dělá dost přešlapy a maj nemoce...viz. třeba jejich V6 FSi...a stačí se mrknout třeba i na tabulku Autobildu dlouhodobých testů...hore BMW, dole VW koncern :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 V mém případě by to mohlo být mé čtvrté (nové) Audi a nikdy jsem nenašel důvod proti. S quattrem jsem vždy a všude projel a dojel. Pod kopcem jsem pak občas potkal kamaráda s BMW 5, jak se nemohl pohnout (to je btw má největší obava!). Bydlím na příšerném kopci a v zimě jsou kolem hromady sněhu. Lépe rozloženou váhu asi neocením, protože audi lítá 240 bez problémů (po dálnici, a dnes už to není žádná sranda). U BMW by to pro mě byl spíš MI. Má-li motor +/- 10 kW neřeším. Ke spotřebě jsem svůj názor uvedl už dříve. Takže pokud audi - tak tradice a věrnost značce :-). tak 240 po dálnici jede každý druhý vůz...jde mi spíš o to, že Audi má motor dost vpředu, takže když jedeš do zatáčky, tak to nechutně ukazuje svoji nedotáčivost a tak se to snaží audi zamaskovat svym debilním S-line podvozkem, který je tvrdý jako beton..měl jsem a vřele nedoporučuju . BMW má motor hezky vzadu, řízení tuhý a přesný, když projíždíš zatáčku, tak cítíš, co to auto dělá a kolik si můžeš dovolit pokud ale jezdíš jen po dálnici a celkově auta nějak neřešíš, tak je to myslim si jedno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 pokud ale jezdíš jen po dálnici a celkově auta nějak neřešíš, tak je to myslim si jedno.. Já myslím, že pokud jezdíš nejen po dálnici. Pokud jezdíš všude, víceméně neblbneš a nezávodíš, nejezdíš v nějakých extrémnějších podmínkách jako jsou hory, tak je to fakt jedno skoro vždycky Jinak tady už mam dojem zaznělo, ale BMW X6 a hory... co jsem tak za letos odpozoroval, tak naprostá zoufalost. Tam kde já jsem prostě zařadil a vyjel, tam X6 vystrkávali půl odiny hordy chlapů. Viděl jsem to tolikrát, že to snad nemůže být řidičem (na mé straně určitě ne, jak jsem už jednou psal na sněhu jsem dohromady najezdil asi tak 1% toho co Snow nacouval) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 (upraveno) Mazdama 6 jsem nějaký čas jezdil (novou i starou), jsou to spolehlivá auta, nicméně když jsem sednul do nejnovějšího Fordu Mondeo, tak jsem musel uznat, že je Ford komfortnější. Jinak pokud je člověku kolem 24, měl by si koupit černý starší silný turbodiesl, to je typické profil silničního piráta Upraveno 14. dubna 2012 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Pepane dík, to jsem potřeboval vědět, a já pořád hledal jinou barvu, tak to koupim černý ono mě to o pár let omladí.. no super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Já myslím, že pokud jezdíš nejen po dálnici. Pokud jezdíš všude, víceméně neblbneš a nezávodíš, nejezdíš v nějakých extrémnějších podmínkách jako jsou hory, tak je to fakt jedno skoro vždycky Jinak tady už mam dojem zaznělo, ale BMW X6 a hory... co jsem tak za letos odpozoroval, tak naprostá zoufalost. Tam kde já jsem prostě zařadil a vyjel, tam X6 vystrkávali půl odiny hordy chlapů. Viděl jsem to tolikrát, že to snad nemůže být řidičem (na mé straně určitě ne, jak jsem už jednou psal na sněhu jsem dohromady najezdil asi tak 1% toho co Snow nacouval) Tak to je divny,ja jsem z Krkonos a s xdrivem se mi nepodarilo nikde zustat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Já myslím, že pokud jezdíš nejen po dálnici. Pokud jezdíš všude, víceméně neblbneš a nezávodíš, nejezdíš v nějakých extrémnějších podmínkách jako jsou hory, tak je to fakt jedno skoro vždycky Jinak tady už mam dojem zaznělo, ale BMW X6 a hory... co jsem tak za letos odpozoroval, tak naprostá zoufalost. Tam kde já jsem prostě zařadil a vyjel, tam X6 vystrkávali půl odiny hordy chlapů. Viděl jsem to tolikrát, že to snad nemůže být řidičem (na mé straně určitě ne, jak jsem už jednou psal na sněhu jsem dohromady najezdil asi tak 1% toho co Snow nacouval) X6 je paskvil, nesmysl a blbost...já se domníval, že se tady bavíme o autech ...jinak do hor bych za tuhle cenu určitě doporučil Mercedes G nebo GLK..to jsou schopná auta... ale byla tu debata o A4 Quattro...nezapomínejte, že BMW dělá trojku taky ve 4x4 a dokonce s daleko sofistikovanějším systémem...Audi má skvělě marketingově zmáklou věc okolo Quattra, to musim uznat sám..taky miluju jejich rally historii a pana Röhrla...ale jinak je známé toto : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 X6 se mi libi a nevim proc je to blbost a neni to auto a pokud vim,tak ve vsech testech si sedali na p...l z jizdnich vlastnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 ...ale jinak je známé toto : Je známé co? Jen to, že to video je fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 X6 se mi libi a nevim proc je to blbost a neni to auto a pokud vim,tak ve vsech testech si sedali na p...l z jizdnich vlastnosti. blbost je podle mě proto, že je to "offroad", který nikam pořádně nevyjede a protože je veliký, ale uvnitř malý...ano, nejezdí po silnici zase tak špatně, to je fakt..ale pořád se to myslim nedá srovnat se sedanem typu 5er :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Je známé co? Jen to, že to video je fake. Co je na tom videu fake? Btw. nevim, jak moc se zajímáš o auta, ale v pokroku systému 4x4 je BMW opravdu nejdál ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 tak ve vsech testech si sedali na p...l z jizdnich vlastnosti. Hlavně v Top Gear před zhruba měsícem na Prima Cool. Až přehnaně tam to auto zesměšnili. V jedné části testu byl mimochodem i rozjezd na sněhu a auto začalo myslím dokonce couvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se