Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

:D :D :D :D :D ja uz vim, kdo je Martin.L :D :D :D...ten, co mel ted v NAUTICACH ten skvelej off-topic o tom, jak ho vsichni bezmezne milujou... i na slovensku....tak prosim admina, aby kdyztak smazal vsechny moje posty, co jsem psal tady s dotycnym...protoze ty ted ztratily vsechnu vahu a mohl jsem si je usetrit :D...nekoho holt jeho renome dostihne i v jinych sekcich fora :D

A ZÁROVEŇ SE OMLOUVÁM VŠEM, KDO TUHLE MÍSTNOST NAVŠTĚVUJÍ, ŽE JSEM TO TADY TAK ZANEŘÁDIL KONVERZACÍ S TIMHLE "MISTREM"

No, je teda fakt, žes to zaneřádil pořádně. Takhle debilní debatu jsem už dlouho nečet. A to mně bude na podzim 90.
Odesláno

v com sa ti zdala lepsia? 66kw som nemal moznost jazdit,preto sa pytam

možná se jednalo o vlastnost konkrétních dvou kusů, oba motory táhly do 140ti tak nějak stejně ale ta 66tak mi přišla taková kultivovanější, takřka žádná turbodíra

Odesláno

Tohle je krasny pripad, kdy by se diskuse mela prevest na soukrome zpravy... :-(

Spíš by se měla převést do hajzlu... nebo na novinky.cz (což je vlastně totožný...)

Odesláno

zadny, zatim mam jen dvojkovou oktavku, chtel sem si koupit 318i E46, ale kamarad me od toho odradil. tak snad jednou se mi postesti..

...:notworthy:..:D..:D..

Odesláno

Chlapy, sorry, vidim, že je to tady zabordelený debatou o ničem. Kdybych si všiml asi hned ze začátku, že Martin.L je ten z toho prodeje, tak bych byl klidnější a ani nezačínal. Nejspíš to bylo tou pozdnější hodinou, kdy člověk už pořádně nepřemejšlí. Ještě jednou se Vám omlouvám. Dám si sám za trest 50 ran bičem. :tank:

Odesláno (upraveno)

už taky jezdím. nákup ojetiny za málo peněz byl docela náročný, ale nakonec vlastně spokojenost -Toledo 1,6. před tím jsem měl dvoudenní zkušenost s krásnou Alfou 145 1,6- úžasný design, kožený sedačky, ve kterých se skvěle sedělo a zátah 88kW motoru na tak malý autíčko parádní. bohužel byla geometrie, zadní ramena, ruční brzda a vlastně ještě shnilá podlaha důvodem, že neprošla stk. (teď koukám, že ji tam sprosťáci pořád nabízej s platnou stk, i když mi ji odebrali a strhli vinětu http://www.stepanekauto.cz/detail-vozu/153/alfa-romeo-145-1-6-16v ) tak jsem se vrátil do bazaru a vyměnil za Seata.

nemáte někdo k dispozici manuál na Toledo? v autě nebyl. abych věděl jak maj / nemaj svítit kontrolky, jak třeba zapnout při jízdě za nějakým smradem vnitřní cirkulaci - ale ta v Toledu asi vůbec není, proto ji nemůžu najít. na webu jsem našel servisní manuál, ale o ten mi nejde.

důležitý edit: díky jirkovi404 a sibiřovi za nabídnutou pomoc a za konzultace.

Upraveno uživatelem maama
Odesláno

Říkal jsem si, mám to dát do vlákna Humor nebo sem? Dal jsem to sem, ale humorné to je taky. Nebo spíš k pláči? Doufám, že správní orgán výjimečně rozhodne o propadnutí věci, zachránil by tím možná mnoho životů

Článek

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Říkal jsem si, mám to dát do vlákna Humor nebo sem? Dal jsem to sem, ale humorné to je taky. Nebo spíš k pláči? Doufám, že správní orgán výjimečně rozhodne o propadnutí věci, zachránil by tím možná mnoho životů

Článek

Technickej stav vozidla IMHO predikuje úplný houby, jestli ten krám někomu ublíží nebo né. Zrovna tak vožralost jeho řidiče. Existujou statistiky, kolik lidí zabili vožralí řidiči, kolik lidí zabili řidiči ve skoro nepojízdnejch křápech a kolik lidí zabili debilové vlastní blbostí? Debilové úplně střízliví a ve voňafkách?
Odesláno

Ehm, no já spíš myslel, že něco takového fakt na silnici nepatří, a člověk co s tím jezdí, ten tuplem ne. Nebylo to náhodou tvoje auto, co? :)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ehm, no já spíš myslel, že něco takového fakt na silnici nepatří, a člověk co s tím jezdí, ten tuplem ne. Nebylo to náhodou tvoje auto, co? :)

Nebylo. Nicméně nemyslím, že by vyskytování se takovejchle aut přineslo nějaký zásadní komplikace. Zrovna tak jako vožralí řidiči.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...