Jay Doll Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 SZ Já to chci taky slyšet . Nešlo by to veřejně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 ok, počkám na odpověď a napíšu celou story. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 (upraveno) ..konečně jsou doma zase "čtyři nuly".. (0000) Upraveno 17. května 2012 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 ..konečně jsou doma zase "čtyři nuly".. (0000) no tak se pochlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 no tak se pochlub ..no není to moje parketa..to chlubení..spíš to byl takový ůlevný výkřik..BMW mě prostě nesedlo.. Edit: foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Sem to asi patří ještě víc, než do "Co mě dnes potěšilo".Včera mi došlo, že si můžu dát mexický jídlo se vším, co je k němu potřeba a pak se dostat domů, aniž bych se stal účastníkem silničního provozu. Miluju ten Jeep! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 ..no není to moje parketa..to chlubení..spíš to byl takový ůlevný výkřik..BMW mě prostě nesedlo.. Edit: foto nějaká nápověda? mě ty 0000 přijdou všechny stejný A8? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 A8? A abych nebyl OT, tak tady jsou také čtyři nuly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 nemyslim to nijak zle, ani nikomu nic nezavidim, ale mam dotaz: taky mas tuhle znacku omylem a vubec nemuzes za to ze na Tebe vysla ? Je to vubec prakticke? takovou znacku si zapamatuje uplne kazdy v okamziku kdy provedes jakykoliv prestupek tak te hned nekdo napraska a znacku nema problem si pamatovat, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Něco mi říká, že to není Jacobovo auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 (upraveno) taky mas tuhle znacku omylem a vubec nemuzes za to ze na Tebe vysla ? To není moje auto . Postoval jsem to kvůli těm nulám . EDIT: Jay to odhalil, protože ta protekční značka je jeho . Upraveno 17. května 2012 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 (upraveno) A abych nebyl OT, tak tady jsou také čtyři nuly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ..strašná náhoda.. Edit:..ta perleť je nádherná..a ten Lexus bych taky mohl.. Upraveno 17. května 2012 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 Tak jsme v jiném vlákně nakousli, jestli se dá s Fábií 1.4 TDI najet na nádrž napněnou po okraj najet 1360 km. funf5 a laskajefajn tvrdíme že ano, ostatní jsou velmi skeptičtí. Jak to tedy otestovat? Auto je evidentně k dispozici, teď vybrat trasu, natankovat, zalepit víčko nádrže a vyrazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 V top geare pred par rokmi isli Basel-Birmingham, co je asi 1200km na jedu nadrz s polom bluemotion, subaru legacy diesel a jag xj diesel a dosli vsetci, dokonca pisu, ze jag mal este v nadrzi diesel na dalsich skoro 200km...Kto si to chce pozriet je to S12E04 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 A vsichni tenhle styl jizdy nenavideli. Ja ekonomy run vydrzim tak 30 kilaku. Pak usnu, nabouram se, protoze pisu SMS, nebo mi zacne byt spatne z faktu, ze jedu jako debil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 Tak jsme v jiném vlákně nakousli, jestli se dá s Fábií 1.4 TDI najet na nádrž napněnou po okraj najet 1360 km. funf5 a laskajefajn tvrdíme že ano, ostatní jsou velmi skeptičtí. Jak to tedy otestovat? Auto je evidentně k dispozici, teď vybrat trasu, natankovat, zalepit víčko nádrže a vyrazit On ten motor má celkově takový kultivovaný chod a navíc kdybych k tomu musel jet na tu spotřebu s dlouhými rozjezdy bez vytáčení a maximálkou do 110 km/hod jdu si to hodit. Věřím tomu, že to asi půjde ,ale jakou to má výhodu nebo co tím získám? Vždyť to přeci musí být na šišku takhle pěkně si pojezdit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 Ja mam s aurisem 4,3 l/100km dlouhodobou a tankuju na jistotu mezi 1000 - 1100km. Urcite nejezdim pomalu, 90% na okreskach. Dalnici skoro vubec, tam to jde samozrejme nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 (upraveno) Tak jsme v jiném vlákně nakousli, jestli se dá s Fábií 1.4 TDI najet na nádrž napněnou po okraj najet 1360 km. funf5 a laskajefajn tvrdíme že ano, ostatní jsou velmi skeptičtí. Jak to tedy otestovat? Auto je evidentně k dispozici, teď vybrat trasu, natankovat, zalepit víčko nádrže a vyrazit ale já tomu také věřím - pokud s tím tříválcem pojedeš konstantně 70 - 80, tak ujedeš i víc - nesmíš ovšem vyjet na dálnici - to je zabiják (a nebo se můžeš 15x wotočit v týdle rychlosti na hradec, ale tam budeš riskovat, že tě sroluje nějaký trucker kterej chrápe) Upraveno 27. května 2012 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 furt zatím jezdím tím svým "hrkačem" - slovy mé ženya new car zatím stále "v jednání " "hrkač" (jako asi každé fr. auto): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 long, Dantechno, Ypo: Jasně, že by to byla nuda, ale Horhe si včera velmi tvrdě v jiném vlákně stál za svým a Frantik se nabízel, že tu srandu zaplatí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se