Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

No mě se třeba první BMW 1 líbí, to současné už moc ne.

Od F. bych očekával spíš auta krásná, než nadčasová (prostě uvidíš ferrari a zrychlí se ti tep...u FF mě spíš napadne, jestli maj v kufru kočárek). Porsche jednou neudělalo klasická kapková světla a zákazníci je hnali jak nadmutou kozu, tahle kreatura si ale evidentní zákazníky našla...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela me zaujala nabidka tyhle firmy... (nemam s nima nic spolecnyho a pokud je to nedovolena reklama tak prosim moderatory o smazani odkazu) http://www.thefuriousinc.com/cs

... ze jsou z CZ a dokazou sehnat takovy bonbony jako jeste neprihlaseny a nejety F40, F50, Countach, prototyp 16 valcovyho lamba.... plus spousta krasnejch amerik...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Ha, vcera jsem si s Mazdou strihnul 300 zatacek Gustava Havla, asi nejlepsi silnice blizko Podebrad... Krasny pocasi, cyklisti zadni a auta taky nikde... A asfalt taky hezky. Dobry tip na vylet ;-) pro vsechny na vychod od Prahy.

Odkaz ke komentáři

Dovolím si přidat obrázky Lamba k půjčování, které jsem vyhrabal na internetu a dal dokupy.

Před a po...

Jj, Gallardo není hračka pro začátečníky :) . Šel jsem s ním do driftu a ani jsem se nemusel moc snažit, to je na čtyřkolku docela pozoruhodné. V půjčovnách by měli zakázat lidem šahat na tlačítko CORSA
Odkaz ke komentáři

Ha, vcera jsem si s Mazdou strihnul 300 zatacek Gustava Havla, asi nejlepsi silnice blizko Podebrad... Krasny pocasi, cyklisti zadni a auta taky nikde... A asfalt taky hezky. Dobry tip na vylet ;-) pro vsechny na vychod od Prahy.

jo 300 zatáček je krásná silnice. Trošku to tam znám, otec pocházel z nedaleké Bukoviny a po té trati jsme jezdívali. Ale už jsem tam nebyl takových skoro 10 let.
Odkaz ke komentáři

Hezké srdce :) . Co jsi použil na rozpuštění špíny? Mě mýdlo moc nepomáhá a něco silnějšího se bojím používat

Já jsem použil mýdlovou vodu a pomáhá. Odhadl bych to na dvě lžíce/litr vody. Na koncovky výfuku ale používám čistič. Teď to nemohu najít na internetu, ale je to Sonax, řada Extreme. Určeno na kov/hliník a neaplikuje se to přímo na ty části, které chceš čistit. Naneseš na hadřík a čístíš co je potřeba. Z těch výfuků nejde špína pryč ani technickým benzínem, ale ten Sonax pomáhá.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník beeep

já a 500E dnes na výletě... Mělník ==> Česká Lípa, jsem idiot když jsem si myslel,že se svezu... všude jen kola,motorky a dokonce chodci, 124 nervozní jak bacil v lékárně ale nebylo kde jí roztáhnout,zpět jsem jel přes MB a pak na dálnici minihonička s E320 benzín,pochopitelně dostal a já taky od přítelkyně :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

500E je pro mě skoro takové mýtické vozidlo :D Pořád jsem o něm jen četl a slyšel a ani na srazech jsem nikdy žádné neviděl, to už jsem viděl a seděl ve více 300SL Gullwing :D

Odkaz ke komentáři

Klucí - to neřešte - tohle je auto - takhle se má jezdit :smile_anim:

Tohle je jina disciplina. Ty mluvis o radosti a konicku, zatimco tady se meri pindoury kdo cim jel. Takova gentlemanska varianta chlapsky zabavy kdo koho sukal. No a Gallardo je neco jako myticka cikanka... Kdo ji nemel (kdo ho neridil) je houby chlap.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...