Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Vím,že tady tím obchodník nic neporušuje,ale podobně nás může napálit s hodinkama,nebo kdo ví s čím.Ja teda nevim,ale maji tady takovi lidi co delat?mizna je to jen muj problém,protože jsem silně alergický na lidi,co chcou s něčím vyjebat a někoho odrbat(ikdyž to teď má pro svoji potřebu,ale jednou to prodávat bude)...tohle mě fakt hodně nadzvedlo ze židle.Sice staci 90% bazarů,ale aspoň se nikde nechlubí...možná mám jen stouplý tlak,tak neuvažuju v normálu,tak mě nekamenujte,jsem prostě moc poctivý asi na dnešní dobusuicide_anim.gif

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím,že tady tím obchodník nic neporušuje,ale podobně nás může napálit s hodinkama,nebo kdo ví s čím.Kdyby bylo na mě,dal bych BAN doživotní.Ale to je asi můj problém,protože jsem silně alergický na lidi,co chcou s něčím vyjebat a někoho odrbat(ikdyž to teď má pro svoji potřebu,ale jednou to prodávat bude)...tohle mě fakt hodně nadzvedlo ze židle.Sice stačí 90% bazarů,ale aspoň se nikde nechlubí...možná mám jen stouplý tlak,tak neuvažuju v normálu,tak mě nekamenujte,jsem prostě moc poctivý asi na dnešní dobusuicide_anim.gif

Nejsi citlivy. To je evidentne nejaka ceska (a slovenska) povaha, ze tyhle typy lidi maji pocit, ze s cim vetsim poctem lidi vyj#bali, tim vetsi jsou borci. Nejaky pravy Rolexy by tam kolega obchodnik nemel?

Odkaz ke komentáři

Pokud vím, tak tady nedávno zmiňoval, že má nové Bávo a ten jeho post chápu tak, že už se to přetočilo z těch 9999 na 10.000+... Takže možná by to chtělo víc přemýšlet a pomaleji psát...

schvalne jsem zpetne dohledaval,jestli to k necemu nepatri a nic jsem nenasel,asi to bylo jeste vic zpetne.A mas asi pravdu,ze to tak bude.

Timto se obchodnikovi omlouvam,ze jsem ho narknul.prispevek o novem BMW jsem opeavdu nevidel.jeste jednou omluva.

Hned mi bylo divne,ze by se tim chlubil.ale jsem rad,ze je to tak,jak to je:-).

Odkaz ke komentáři

Pokud vím, tak tady nedávno zmiňoval, že má nové Bávo a ten jeho post chápu tak, že už se to přetočilo z těch 9999 na 10.000+... Takže možná by to chtělo víc přemýšlet a pomaleji psát...

schvalne jsem zpetne dohledaval,jestli to k necemu nepatri a nic jsem nenasel,asi to bylo jeste vic zpetne.A mas asi pravdu,ze to tak bude.

Timto se obchodnikovi omlouvam,ze jsem ho narknul.prispevek o novem BMW jsem opeavdu nevidel.jeste jednou omluva.

Hned mi bylo divne,ze by se tim chlubil.ale jsem rad,ze je to tak,jak to je:-).

Odkaz ke komentáři

Jestli to tak fakt je, tak se omlouvam. Chlubit se pretocenym tachometrem mi fakt prislo jako z jinyho sveta...

Odkaz ke komentáři

nezlob se, ale takovouhle koninu jsem este v zivote neslysel...

takze on pretacel do plusu, ze...?

Upraveno uživatelem elvin
Odkaz ke komentáři

Já určitě automat, je to o pohodlí a jestli mě stojí kilometr o 30-40 halířů víc neřeším

Já už nikdy nic jiného než automat... Takové pohodlí co to přinese! Neprosto nesrovnatelný luxus jízdy ať již ve městě, nebo na dlouhých cestách. A jako vedlejší produkt mi to přináší jisté podvědomé sklidnění. Více pouštím lidi na přechodech, méně závodím. :) ))))
Odkaz ke komentáři

zítra jedu na 180t servis, tak jsem zvědavý jestli mi už konečně vymění ty první brzdový destičky, nebo na nich udělám dalších 30t :D

A jako brzdíš ty vůbec někdy? :D Co je to za auto prosím tě? Já jezdím jak babička a max. bylo kolem 50t :eek:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

A jako brzdíš ty vůbec někdy? :D Co je to za auto prosím tě? Já jezdím jak babička a max. bylo kolem 50t :eek:

já nevím - taky tomu nerozumím, ale kamarád říkal, že udělal 190t, třeba ho trumfnu :D

Odkaz ke komentáři

pochopene velmi spravne :cheers:

sam som alergicky na stacanie tachometrov aj vzhladom na fakt,ze s autami robim uz nejaky ten rok v ofic.dilerstve...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...