Pavilion Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 slyšel někdo o vyrobni vade ssjizdeni pneumatik u 330xd , dnes jsem s užasem zjistil že manželce koukaj dráty na obou kolech přední nápravy...přitom když se to v dubnu přezouvalo,tak vzorek byl cca 5mm , na zádní nápravě jsou ok,protože to auto máme od zimy,tak nedokážu posoudit,zimní kola byly také sjetý víc vepředu ale tohle je extrém
Z. Paul Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 slyšel někdo o vyrobni vade ssjizdeni pneumatik u 330xd , dnes jsem s užasem zjistil že manželce koukaj dráty na obou kolech přední nápravy...přitom když se to v dubnu přezouvalo,tak vzorek byl cca 5mm , na zádní nápravě jsou ok,protože to auto máme od zimy,tak nedokážu posoudit,zimní kola byly také sjetý víc vepředu ale tohle je extrémA na jaký straně pneu? Vnější/vnitřní nebo na každý jiná strana? Co je to za gumy? Nemáte rozštelovanou geometrii? To by ale šlo poznat na jízdě a na volantu teda. Neni to odřený třeba od obrubníků? Nejebla žena předním kolem o něco?
Pavilion Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 A na jaký straně pneu? Vnější/vnitřní nebo na každý jiná strana? Co je to za gumy? Nemáte rozštelovanou geometrii? To by ale šlo poznat na jízdě a na volantu teda. Neni to odřený třeba od obrubníků? Nejebla žena předním kolem o něco?obě kola vnitřky,pirelli p6000,225/45/17,jedno kolo má lišej od obrubníku ale nic velkýho,pochopitelně nejbela o nic jako vždy a každá žena
M3maniac Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 Prostě musíš udělat geošku, to že se u báwa ojíždí více vnitřek je standard díky jeho nastavení podvozku, ale většinou se sjíždí víc zadní vnitřky...
sibirnaya Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 me se na trojce taky vojizdeli ty predky vic, nez sem byl zvyklej, to je holt dan za to Xko podle me..
Návštěvník YPO Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 zítra jedu na 180t servis, tak jsem zvědavý jestli mi už konečně vymění ty první brzdový destičky, nebo na nich udělám dalších 30t takže 210 000 a proběhla výměna i s kotoučema (prej by to ještě 5t vydrželo, ale už to fakt moc nebrzdilo) - smekám před Škodofkou
Rodkopf Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 dneska je 24h Le Mans http://www.sportovninoviny.cz/motorismus/zpravy/le-mans-slavi-90-vyroci-na-startu-bude-i-charouz-a-ceske-tymy/954080
XXXfazerXXX Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 takže 210 000 a proběhla výměna i s kotoučema (prej by to ještě 5t vydrželo, ale už to fakt moc nebrzdilo) - smekám před Škodofkou Smeknout před Škodofkou je v tvém případě určitě třeba,poněvač jezdit v osmatřiceti stupních autem s debilkou na hlavě,je trochu masochismus.
Peta-Biker Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 Neví někdo o nějakém shopu na rukavice do auta, mám docela agresivní pot. Díky
XXXfazerXXX Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 Neví někdo o nějakém shopu na rukavice do auta, mám docela agresivní pot. Díkysparco-shop.cz............................ v sekci mechanik-dílna....pracovní rukavice
Peta-Biker Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 Vypadaj dobře, nejsou lepší teď přes léto otevřené?
Návštěvník YPO Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 jezdit v osmatřiceti stupních autem s debilkouta má svojí škodofku
montemar Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 takže 210 000 a proběhla výměna i s kotoučema (prej by to ještě 5t vydrželo, ale už to fakt moc nebrzdilo) - smekám před Škodofkou chapu to dobre, ze ti predni desticky vydrzely o-21o ooo km?
Návštěvník YPO Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 chapu to dobre, ze ti predni desticky vydrzely o-21o ooo km? přesně tak
sejkoram Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 Neví někdo o nějakém shopu na rukavice do auta, mám docela agresivní pot. Díkyhttp://www.kvalitnirukavice.cz/kvalitnirukavice/eshop/5-1-Ridicske-rukavice/2-2-Panske
Peta-Biker Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 http://www.kvalitnirukavice.cz/kvalitnirukavice/eshop/5-1-Ridicske-rukavice/2-2-PanskeDíky, ten jsem našel, bohužel jsem z Ostravy, hodilo by se mi něco bližšího kvůli případnému vyzkoušení.
Trojan Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 přesně tak Já měnil ve 120 a bylo mi řečeno, že je to docela extrém
Liqid Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 takže 210 000 a proběhla výměna i s kotoučema (prej by to ještě 5t vydrželo, ale už to fakt moc nebrzdilo) - smekám před Škodofkou To musíš jezdit jak s hnojem ne?
Návštěvník YPO Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 Já měnil ve 120 a bylo mi řečeno, že je to docela extrém no jo ....... sem divnej To musíš jezdit jak s hnojem ne?viz výše :-)
M3maniac Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Odesláno 22. června 2013 Tak to musíš být mistr světa v eko jízdě měl jsi to auto od novoty? prostě od nula km? pokud jo, tak si patrně nikdy nezaplatil za rychlou jízdu. Pokud né, tak to někdo umotal a dal nový desky ve 20tkm ( resp.120tkm) ale jo, asi to jde když člověk jezdí nonstop klobouka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se