Trojan Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Ohledně jaguárů - známý měl jednoho (asi x type, tak kolem r2000) a liboval si, že z UK má díly levný jak u nás na oktu, přitom mu to nikdo v pze nekrade (brácha tam měl Supa jednu noc a navigace v hajzlu). Btw, při zajíždění k bábrli sem se otřel o bránu a zůstala mi na boku barva a škrábance. Dneska jsem to umyl technickým benzínem, pak navoskoval a vyleštil, není vůbec poznat kde to bylo --- třeba se to někomu šikne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 IntoPicture: pekna fotka...pozeral som aj Cromu, pekna, velka, moja oblubena znacka...mozno s prichodom prveho dietata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Zcela ideální, pokud by místo prvního dítěte přišli dva dospělí ragbisté . Ale vážně, to auto jsem měl a kdo chce prostor, pohodlí a najede toho hodně hlavně po dálnici, bude těžko hledat lepší i za násobek toho, kam se dneska propadla cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Už jsem asi velkej kluk, takže jsem se rozhod si koupit konečně auto. Ale protože tomu nerozumim, chtěl bych se vás zeptat, co byste mi doporučili. Cenově by se to mělo pohybovat řekněme od 50k až do nějakejch 100k. To už je ale částka, na kterou bych se chtěl dostat jenom v případě, že to bude nějaká bomba. A i tak bych asi musel začít prodávat hodinky, což se mi samozřejmě nechce. Moje představa je buď Japonec (benzín) nebo Němec (nafta), Francouzům, Italům a tak moc nevěřim. Asi to mám jako s hodinkama, ale možná je to blbost. Řekněte. Nemuselo by to moc žrát, ale zase na druhou stranu to nechci na úkor jízdních vlastností, myslim, že nějakejch 1,6 až 2,0 obsah ideálka podle velikosti auta. No a mělo by to bejt něco menšího. Rodina neni a první auto by mělo mít aspoň trochu koule, takže žádnej kombík a žádnej sedan. Zatim mám v hledáčku čtyřkovýho Golfa, Audi A3, nějaký Civicy a tak. Prostě pojďte do mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Kolik máš necháno na servis? V této cenové relaci bych doporučil ideálně pořizovací cenu auta. Jaké budeš jezdit trasy? Od toho se odvíjí motorizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 To právě potřebuju poradit, jak s tou cenou. Za kolik koupit, kolik si nechat a tak. Přes tejden bude auto v Praze stát na parkovišti, maximálně vyrazim něco koupit, o víkendech cca 100 km tam a 100 km zpátky do různejch směrů od Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Tak třeba tuhle A3 http://audiklub.cz/forum/tema/271674-prodam-audi-a3-1-8t-110kw Na malé auto silnej motor, poletí to jako pes. Vezme si tak kolem 10l. Na servis nebude tak náchylná a drahá jako nafta a je to celkem držák. Jinak na AK si můžeš najít o tom motoru i o modelu auta prakticky všechny informace. A jestli autům nerozumíš, tak s sebou na koupi vezmi někoho, kdo se v tom vyzná. Ideálně vzít s sebou i diagnostiku, projet a hodit někde na zvedák. Abys nekoupil nějakou vránu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Oukej, díky, mrknu na to. Jako určitě se nechystáma naběhnout do autobazary a nekoupit první červený auto, který tam uvidim. Určitě bych šel s někym, jenom si potřebuju ujasnit, co vlastně chci a kolik do toho chci vrazit. Pak už budu mít nějaký zadání pro lidi, co jsou schopný auto sehnat. Jinak řikáš, že audi v benzínu je lepší než v naftě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Každé má své pro a proti. Benzínové motory nejsou tak háklivé na zacházení a mají lacinější servis, ale více sežerou. Naftové motory jsou citlivější na zacházení a údržbu. Proto bych u staršího auta volil raději benzín. Spousta lidí koupí naftu s tím, že budou jezdit za pár litrů. Ano, to budou, ale jen do prvního servisu. Tam zpravidla vysypou víc, než kdyby tankovali benál. Navíc pořizovací cena benzínu je nižší a můžeš ho předělat na plyn. Konkrétně u A3 se podívej i po nesmrtelné 1.9TDi. Jeden z nejpovedenějších motorů, který byl zabit emisními normami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 jo, to by me zajimalo taky. ta 2,4 v6 v predchozi generaci. nebo jestli to delaj porad. proste C6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Doporučuju ještě zajet s někým ze servisu na měření laku, jestli můžeš. Nejlepší lakýrník udělá několikanásobně tlustší vrstvu než robot, krásně tak poznáš i dobře opravené bouračky.Už jsme v rodině jeden tehle případ měli, po 14 dnech se zbláznila ř. jednotka, na diagnostice řvalo kde co a na měření laku se zjistilo, že auto dostalo pěkný kopanec do řidičových dveří. Opraveno sice pořádně nicméně inzerování bylo jako nebourané.Bazar to naštěstí s kecy vyměnil za jiné (a s tím už se na měření laku jelo rovnou). Žádnej hezkej pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Už jsem asi velkej kluk, takže jsem se rozhod si koupit konečně auto. Ale protože tomu nerozumim, chtěl bych se vás zeptat, co byste mi doporučili. Cenově by se to mělo pohybovat řekněme od 50k až do nějakejch 100k. To už je ale částka, na kterou bych se chtěl dostat jenom v případě, že to bude nějaká bomba. A i tak bych asi musel začít prodávat hodinky, což se mi samozřejmě nechce. Moje představa je buď Japonec (benzín) nebo Němec (nafta), Francouzům, Italům a tak moc nevěřim. Asi to mám jako s hodinkama, ale možná je to blbost. Řekněte. Nemuselo by to moc žrát, ale zase na druhou stranu to nechci na úkor jízdních vlastností, myslim, že nějakejch 1,6 až 2,0 obsah ideálka podle velikosti auta. No a mělo by to bejt něco menšího. Rodina neni a první auto by mělo mít aspoň trochu koule, takže žádnej kombík a žádnej sedan. Zatim mám v hledáčku čtyřkovýho Golfa, Audi A3, nějaký Civicy a tak. Prostě pojďte do mě. http://www.sauto.cz/osobni/hledani#_sort=0&page=1&text=&condition=4&condition=2&condition=1&category=1&powerMax=0&powerMin=0&volume=3&airconditionLevel=0&aircondition=2&airbag=0&gearbox=1&door=0&capacityLevel=0&color=0&state=0&gas=0&district=0®ion=0&age=-1&vendor=0&subCategory=0&fuel=1&tachometrMax=0&yearMax=0&yearMin=2002&priceMax=0&priceMin=0&manufacturer=62&model=478 z vlastní vícečetné zkušenosti ti mohu doporučit Nissan Almera s benzínovým motorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 z vlastní vícečetné zkušenosti ti mohu doporučit Nissan ... s benzínovým motoremNaprostý souhlas, když jsem byl mladý a rozvážný kluk, pořídil jsem si Nissan 200SX. Moc rád na něj vzpomínám. Byl červenej, rychlej, měl vyklápěcí světla a sbalil jsem s ním svou skvělou ženu Kecám, to už jsme spolu chodili, ale od té doby nesmí další dvoudvéřová kára do baráku. Až prý vyrostou děti tak si můžu prodat nějaký hodinky a koupit si tu Corvette . . . asi jako náplast na krizi středního věku. Každopádně Nissan a benzín = velmi dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Díky moc všem, samý dobrý rady. Já právě přemejšlel o tom 1,9 TDi, který se dávalo jak do A3, tak Golfů nebo třeba Seatů, prej to jsou fajn motory. Ale jako jinak moje srdce stejně tak nějak pořád víc tíhne k benzínu. Ta Almera vypadá asi fajn, jen kdyby se mi to auto o trošku víc líbilo než nelíbilo. Což ale dost možná bude tim, že to všichni prodávaj na plecháčích a ne pořádnejch kolech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Doporučuju ještě zajet s někým ze servisu na měření laku, jestli můžeš. Problém je, že pak nekoupíš skoro nic . V téhle cenové kategorii bych tipoval, že lakované je každé druhé auto. A spousta z nich je nějaké nacouvání, odření, bouchnutí, klíče, atd. - jasně, nic proti, ale soudit se to nedá, servisák, nebo výlet do autorizáku a zjištění, jestli bylo auto bourané je mnohem důležitější. Z praxe mi při prodeji jednoho auta taky vysvětlovali, že to bylo bourané na zadek, přitom byl jen v autorizáku lakovaný (ani nekitovaný) jeden blatník od odření na ulici... A počítám, že o ženy autě, ač servisovaném po 15 kkm a bez čehokoliv, mi někdo jednou řekne, že bylo bourané dokola - holt parkoviště u školky, maminky za volantem, děti kolem a francouzský auta, kterým občas nefungují senzory, to se snad lak ani udržet nedá . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Já to samozřejmě myslel tak, že ti to může pomoci při kontrole celkového stavu auta, kit na nosnících atd. Né že nemáš kupovat nic, co není s továrním lakem To že s sebou bude mít člověk někoho, kdo tomu rozumí, je snad samozřejmost (neni, já vim). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Díky moc všem, samý dobrý rady. Já právě přemejšlel o tom 1,9 TDi, který se dávalo jak do A3, tak Golfů nebo třeba Seatů, prej to jsou fajn motory. Ale jako jinak moje srdce stejně tak nějak pořád víc tíhne k benzínu. Ta Almera vypadá asi fajn, jen kdyby se mi to auto o trošku víc líbilo než nelíbilo. Což ale dost možná bude tim, že to všichni prodávaj na plecháčích a ne pořádnejch kolech. Neznám jiné spolehlivé auto v dané cenové relaci, které má základní motor o výkonu bezmála 100 koní, víceprvkovou zadní nápravu a podobné fičury. Vlastně jo, ještě Toyota Corolla, u té bych se nebál ani nafty (1400cm3), která obecně patří pouze do kamen, nebo ne? Ani jedno z aut není vyloženě pěkné, ale to je na vkusu každého soudruha, jestli bude raději jezdit japoncem, anebo přesvědčovat k jízdě francouze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Neznám jiné spolehlivé auto v dané cenové relaci, které má základní motor o výkonu bezmála 100 koní, víceprvkovou zadní nápravu a podobné fičury. Vlastně jo, ještě Toyota Corolla, u té bych se nebál ani nafty (1400cm3), která obecně patří pouze do kamen, nebo ne? Ani jedno z aut není vyloženě pěkné, ale to je na vkusu každého soudruha, jestli bude raději jezdit japoncem, anebo přesvědčovat k jízdě francouze.Toyota Corolla? Jako fakt? Já jsem rád, že to řikáš. Máti má stoletou Corollu, se kterou nebyl nikdy sebemenší problém. A taky o tom dost přemejšlim, protože jsem se s tim autem najezdil fakt dost. Je skvělý. Tak kdyby byl na Almeru stejnej spoleh, začínám mít skoro jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 (upraveno) Já začínal takto jako studen a dalo se to a jo tenkrát sem taky uvažoval nad golfem Civic atd atd ale nakonec ač to občas nešlo jsem rád za rozhodnutí ono pohodlý Mercedesu prostor hlavně v zádu je nenahraditelnej a studenská léta byla o to lepší a hlavně to jede! Kupoval sem podobně top kousek tenkrát za trochu více chjo . ale vyplatilo se až na něaké nemoci modelu W210 nic zvláštního běžná udržba namátkou tlumiče sem po mém prasení díra nedíra dělal až ve 180tis a jen kvuli jedne prasklé pružině rovnou sem to tenkrát vzal z větším sevisem ale vpodstatě zbytečným neříkám ať jdeš do MB nebo BMW apod, jen neni se čeho bát pokud nekoupíš nemysl typu 750I V12 to je skoro vražda pro studenta(vím kamarád udělal ) http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mercedes-benz-e-280-leder-xenon-usw-linden/183411814.html?lang=de&pageNumber=4&__lp=32&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=54&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&features=FULL_SERVICE_HISTORY&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=200000 http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mercedes-benz-e-280-avantgarde-klima-ahk-alu-esp-dasing/180568735.html?lang=de&pageNumber=3&__lp=32&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=54&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&features=FULL_SERVICE_HISTORY&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=200000 EDIT: jo jen mám automat ale pochopil sem že by ti asi nesednul ale vzhledem k síle motoru bych možná i nad ním uvažoval A eště spotřeba to tě bude zajímat od 9 do 12(praha) ale aj 20 ´to umělo to jo možná bych koukal i po 220cdi nebo něco co má třeba LPG..............320cdi sou celkem drahé a žerou skoro jak benzín 4vál benzín nebrat nejede a žere Upraveno 1. září 2013 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Takže: A/ Nikde jsem neřikal, že jsem student B/ Chtěl bych auto s koulema, ale ne těma fotrvskejma. Takže Mergla určitě ne.C/ Strop je kilo, ale spíš míň.D/ Spotřeba kolem dvanácti mi teda vůbec cool nepřijde.E/ Máš moc pěkný vyjadřovací schopnosti, šestkrát jsem se v tom textu ztratil. Ale jinak děkuju za moc pěknej tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se