Návštěvník Jagman Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 tak i rádce potřebuje radu ..... Náhodou nečekaně se objevil kupec na muj Mercedes( E280 kombi benzín 170kw) a já vubec nemám páru co koupit něaký tip na velké kombi nebo sedan kolem 400tis a výkon alespon těch 160kw a spíše naftu pokud benzín tak V8??? Něak sem bezradnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 chrysler 300C v benzinu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 chrysler 300C v benzinu....tý jo..čím méně je ho vidět..tím víc se mě asi líbí..jsem divný..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Mi se vic libi jak z toho udelali Themu, ale ta asi nebude do 400tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 na chrysler jsem koukal ale ten interier je hnus je místo k životu Inak co SUV nemá tu někdo první generaci X5 3,0d ze 160kw? Za kolik jezdí po městě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 meli sme X5ku tu prvni 3,0d v automatu a jezdilo to za 9-12 podle nohy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 (upraveno) to de koumám nad něakym BMW budto 535 nebo X5.............. další tip? Díky Upraveno 15. září 2013 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 urco bych sel do 530d kombi, E61, nebo bych zvazil i 530i, preci jen diesel vyssi tlaky, filtr pevnejch castic, cerpadlo nafty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 a proc chces z ecka do petky? proc nezustat u MB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Hele, potřeboval bych spolehlivýho kombíka kolem 50k. Co se za todle dá koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Hele, potřeboval bych spolehlivýho kombíka kolem 50k. Co se za todle dá koupit?Ford Mondeo. Je to doslova vagón, při výběru dobrého motoru k neutahání. Vezme víc nafty než třeba oktávka, ale komfort a velikost je opravdu nesrovnatelně lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Hele, potřeboval bych spolehlivýho kombíka kolem 50k. Co se za todle dá koupit?Prihod pet tisic a muzes mit piano, pul mego najeto, minimalne dalsi pul mego vydrzi... http://www.tipcar.cz/inzerat/mercedes-benz-123-w-123-300-td-cz-37900001.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 P 405/306 s 1.9d ... Je to hnusný, je to líný (pak třeba 1.8Td) ale je to nesmrtelný ... Hele, potřeboval bych spolehlivýho kombíka kolem 50k. Co se za todle dá koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Hele, potřeboval bych spolehlivýho kombíka kolem 50k. Co se za todle dá koupit?Mergl 300td W124 Jinak Mondeo urcite, s tim souhlasim. A za 50 koupis i 406ku Pazouta nebo Omegu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 (upraveno) Ford Mondeo. Je to doslova vagón, při výběru dobrého motoru k neutahání. Vezme víc nafty než třeba oktávka, ale komfort a velikost je opravdu nesrovnatelně lepší.Proč tady nejde napsat V.A.G.Ó.N ? Vždyť je to pro to auto pochvala... Omega s poháněnou zadní nápravou? Na sněhu super svezení Pažouta jsem neměl ani neřídil. Nějak se vyhýbám žabožroutským vozům. Prý často parkují v drahých servisech. Ale můžou to být pomluvy... Upraveno 15. září 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 sibirnaya - Nejsem plně rozhodnutej ale kupec dal fakt dobrou nabídku tak mě to hlodá po tom jak mě to auto na-ralo, zas je fakt že za pul roku co ho mám do něj šlo kolem 150 aby byl uplně top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 sibirnaya - Nejsem plně rozhodnutej ale kupec dal fakt dobrou nabídku tak mě to hlodá po tom jak mě to auto na-ralo, zas je fakt že za pul roku co ho mám do něj šlo kolem 150 aby byl uplně top..a zas ho pak budeš schánět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Ciwe, ten mergl. Hm, hm. A co ten Mondeo, s jakým motorem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/xsara/11427159?goFrom=listdatsun uz je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/xsara/11427159?goFrom=listdatsun uz je?Je. Ještě se dolaďuje a dělaj se veteránský papíry. Začátek října. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se