Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ciwe, ten mergl. Hm, hm. A co ten Mondeo, s jakým motorem?

Já jsem vzal 2003 MKIII TDDI. Sice jenom 66 KW, ale dvoulitrový jednoduchý motor bez commonrailu, rozvod řetězem, nenáročná údržba, jede na cokoliv, co je naftě alespoň podobný. Náhradních dílů jsou plný vrakáče, jezdí jich mraky. Nové díly i v druhovýrobě dobře přístupné za zlomky cen např. oktávií... Už bude muset z domu, protože už není pěkné, po 10 letech dostalo zabrat. Jezdí ale pořád super, bere kolem sedmi-osmi  litrů v kombinovaném provozu, jen rezivějí spodní hrany dveří ( výrobní vada).  Tohle auto mě nikdy nenechalo volat odtahovku.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já jsem vzal 2003 MKIII TDDI. Sice jenom 66 KW, ale dvoulitrový jednoduchý motor bez commonrailu, rozvod řetězem, nenáročná údržba, jede na cokoliv, co je naftě alespoň podobný. Náhradních dílů jsou plný vrakáče, jezdí jich mraky. Nové díly i v druhovýrobě dobře přístupné za zlomky cen např. oktávií... Už bude muset z domu, protože už není pěkné, po 10 letech dostalo zabrat. Jezdí ale pořád super, bere kolem sedmi-osmi  litrů v kombinovaném provozu, jen rezivějí spodní hrany dveří ( výrobní vada).  Tohle auto mě nikdy nenechalo volat odtahovku.

Tak mně ho prodej, ne?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

pochop, tvuj poptavkovej inzerat je podobnej tvejm prodejnim inzeratum a to je dost vo nicom :)

No počkej, to já už nevím, jak se líp zeptat. Kombík + prachy. Ještě že nemusím dodávat nějaký fotky, co že to jako chci. :D

Odesláno

vole, tak trebas kolik ca najedes, kam s tim chces jezdit, jestli chces raci novejsi mrdku nebo starsi vagon, kdyz kombik, tak jestli velkej kufr, nebo si jen honis ego batohem na sedanu.. kdybych ja kupoval kombajna do pul sta na sem tam vozeni vanocniho stromku, tak rozhodne BMW E34 nebo Ceckovyho mergla, voboje pokud mozno v benzinu a s manualem..

http://www.sauto.cz/osobni/detail/mercedes-benz/tridy-c/13490144?goFrom=list

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Potřebuju něco pro dceru, vozí v tom psa a kočku a nechci ji moc rozmazlovat. Najede 10k ročně. 10 000 kilometrů ročně.

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Pěkná, pěkná ale to bude žrát 12. Ženský koukaj jen na spotřebu, opravy stejně platí Miloušek.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

:lol2:  to mě vůbec nenapadlo, no jooo! Ale ještě tak dva tři měsíce v tom potřebuju jezdit :cigar:

To je škoda, potřebuju to hned, resp. příští tejden.

Odesláno

To já se zase melu zleva doprava. Nejdřív jsem chtěl BMW 6, pak BMW 6 kabrio, pak návrat ke kořenům - BMW 330 kabrio a momentálně vítězí MB CLK320 kabrio. Už je i vybranej, tak jestli proběhnou správně kontroly.. Ach jo.

Odesláno

To já se zase melu zleva doprava. Nejdřív jsem chtěl BMW 6, pak BMW 6 kabrio, pak návrat ke kořenům - BMW 330 kabrio a momentálně vítězí MB CLK320 kabrio. Už je i vybranej, tak jestli proběhnou správně kontroly.. Ach jo.

Koukám že už od začátku přesně víš, co chceš :D to je jak s hodinkama ne? :)

Odesláno

Koukám že už od začátku přesně víš, co chceš :D to je jak s hodinkama ne? :)

Právě že ne, s hodinkama vím přesně co chci (a to už všechno mám). Jen se zbavit dvou třech přebytků.

Ale tomudle nerozumím, tak je to pro mě chaos jako prase.

Ale od E46 mě odradila manžekla - prej "to je takový to auto, jak v tom jezděj ty dvacetiletý kluci na diskotéky, žejo?". A má bohužel pravdu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...