Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman

Má někdo zkušenost s Range Rover L322 kolem roku 2002-2005 mám zálusk na 3,0 dízl vod Baworáku :) Ale zajíma mě tak celkově

A prosím né Franta povídal toho je plnej net :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Má někdo zkušenost s Range Rover L322 kolem roku 2002-2005 mám zálusk na 3,0 dízl vod Baworáku :) Ale zajíma mě tak celkově

A prosím né Franta povídal toho je plnej net :(

Moje osobní zkušenost, ale s motorem 4.4i. Za rok 2x zadní diferák (výměna), 1x přední diferák, nepočítaně problémy s elektronikou (motorky sedadel, vytápění/větrání, problémy s čidly, stahovačky atd.). Je pravda, že jsem mu dával dost zabrat na horách, ale od toho snad to auto je :). Za rok šel z domu a již nikdy více. Navíc jsem si v něm připadal jako ve výloze (velká a nízko posazená okna). Ozkoušel jsem a vrátil se k osvědčenému Jeepu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Jirka diky za nazor co jsem zatim vykoumal tak je prej bud suntkterej se totalne se.......nebo dobrej kus tak 50:50 tak furt nevim jizda vtom je genialni to pohodli!

Ale 2x diferak to je mazec smim se optat na cenu?

Zas nechci prodat relativne bezproblemovej mercedes a koupit totalni sunt ale neak chci SUV a X5 hlavne majitele mi neak k srdci nerostou :). Sibir nic proti tobe zrovna :)

Upraveno uživatelem Jagman
Odkaz ke komentáři

Jagman: Vykašli se na to, s kým se bavím tak s Range Rover má nějaký problém a když se nepodělá mechanika, tak zase elektrika. Rozhodně bych nepustil spolehlivý auto a koupil starej křáp.

A plati to pro i novejsi RR a RRS tak od roku 2012?

Sent from my HTC using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Nevím jak dalece, kamarád na RR 2012 myslím a kolem června se podělala mu elektrika tak, že to museli dělat v servisu v Německu, tady si s tím nevěděli rady. Mimochodem minulý víkend za mnou přijel v Passatu, RR má zase v servisu.

Odkaz ke komentáři

Já nevím, obecně se mi zdá, že SUV jsou nespolehlivá auta, ale většina lidí je s tím smířeno. Sibiř má X5 oblíbenou, ale statistiky dávají X5 spíš do druhé poloviny žebříčků spolehlivosti, ovšem ani jiná SUV na tom nejsou dobře, spíše ještě hůř. Když se člověk podívá třeba do fora Land Rover, tak i samotní majitelé se nad spolehlivostí pozastavují, obecně angická auta (pokud odmyslíme luxusní značky) jsou na tom celkem mizerně.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...