Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio
S tema autama musite taky obcas jezdit, potom to bude vypadat jak ty vedle u Lachtana :)

Já jsem jezdit chtěl, taky jsem své i salamínino auto přes víkend třikrát odházel, ale takhle to vypadalo v pondělí ráno. Tak jsem si udělal prodloužený víkend :)

post-9394-1263474620.jpg

A takhle to vypadalo po čtyřech hodinách práce s lopatou a přesunutí několika tun sněhu. Lachtan i King měli výhodu, že z jedné strany sníh nebyl. Já to měl zahrnuté z cesty i z chodníku. Ale aspoň jsem se provětral a utužil sousedské vztahy ? na venkovních parapetech se vyskytovala slivovice, višňovice i kozlík :).

post-9394-1263474624.jpg

post-9394-1263474627.jpg

gas: skvělá volba! Jen doufám, že to tu neuvidí salamína, jinak jsem v háji :worried_anim:.

Ale na druhé straně bych jí mohl říct I'm gonna take your Honda :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník salamio

Slibuju, že toto je poslední můj příspěvek zde na margo výběru auta. Kdybych si na ten test ve Světě motorů vzpomenul dřív, neřešil bych dilema. Beru ten Passat! No uznejte, o kterém jiném autě můžete říct, že ?do objemného kufru naložíte kromě všemožných víkendových zavazadel i menší blondýnku?! :rolleyes: :thumbsup_anim:

Jinak komentář k testu je i na D-F :).

post-9394-1263912114.jpg

Odkaz ke komentáři

u mě se dosti zásadně změnila situace, Accord nebude a byl jsem silně rozladěn přístupem jednoho dealera, pár dnů po podpisu smouvy mě bylo oznámeno, že nejsou schopni z důvodu nějakého navýšení vstupní ceny dodržet prodejní cenu ... nebylo to o moc, ale nas.alo mě to a seknul jsem se, záloha mě byla vrácena a včera jsem ji použil na jiné auto, zato si teď žena dle mého vybrala lepší motor i převodovku, CC 2,0TFSI DSG, už jde do výroby :)

VW_Passat_CC.jpg

Upraveno uživatelem gas
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
u mě se dosti zásadně změnila situace, Accord nebude a byl jsem silně rozladěn přístupem jednoho dealera, pár dnů po podpisu smouvy mě bylo oznámeno, že nejsou schopni z důvodu nějakého navýšení vstupní ceny dodržet prodejní cenu ... nebylo to o moc, ale nas.alo mě to a seknul jsem se, záloha mě byla vrácena a včera jsem ji použil na jiné auto, zato si teď žena dle mého vybrala lepší motor i převodovku, CC 2,0TFSI DSG, už jde do výroby :)

CC je pěkný auto s pěkným interiérem, až na volant z VW Polo :) S motorem 2.0TFSI to i slušně pojede.

Odkaz ke komentáři

Ač nepřítel psátů a pasátystů... tak tohle je mizi pasáty ten nejlepší design :)

Odkaz ke komentáři

Provedení CC po ojetí velice těžko prodejné, barva bílá to samé. Bílý auta letěly cca před rokem. Ve kterém městě byl ten povedený dealer Hondy? Já že mám teď Hondu už pátou (Accord kombík s CTDI - nedám na něj dopustit) a můj Hondaprodavač se snaží velice..

Odkaz ke komentáři

to kejklík: kupuješ to, aby si to prodával a nebo aby si v tom jezdil? :)

Bych se odvezl, kam třeba, ale taky s perpektivou toho, že za 3 roky to jde do světa a není třeba tratit víc jen třeba kvůli barvě.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...