m.n. Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 V ničem, první auto, doteď si půjčovala mou 330i... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 V ničem, první auto, doteď si půjčovala mou 330i... já to mám předohrab, manuál, to tvoje je zadokolka, trochu jinej styl ale toto má zábavnější sound Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Mám xDrive a ta A4 je taky kvatro, oboje automat. Má to na hrkání po městě, nechtěl jsem kupovat žádnou malinkou nákupní tašku, uvidíme, snad jí to bude vyhovovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Mám xDrive a ta A4 je taky kvatro, oboje automat. Má to na hrkání po městě, nechtěl jsem kupovat žádnou malinkou nákupní tašku, uvidíme, snad jí to bude vyhovovat.bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Zekon: predohrab to ma kolik 220 koni? Ja myslel ze od 200 delaj fse 4x4 tak sem zas poucen kazdopadne to musi hrabat silene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Zekon: predohrab to ma kolik 220 koni? Ja myslel ze od 200 delaj fse 4x4 tak sem zas poucen kazdopadne to musi hrabat silene ano 220 koníků, jezdím s klidnou nohou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Stovky koní pod kapotou nejsou pro radost z jízdy důležité, spíš hmotnost, podvozek a řízení. Včera jsem vyměnil kola za tyhle Ultraleggery, rozdíl 3 kg na jednom ráfku a je to jiné auto, živější, hravější. Ještě jsem to neumyl, čeká mne lakování kotoučů, popř. další estetické doladění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 lakování kotoučů ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 asi spis lakovani brzdicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 asi spis lakovani brzdicu Od tý doby, co jsem u jednoho "tuningáře" viděl nalakovaný bubny vzadu se raději už ptám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 mé první setkání se superbem - rychlé, korektní, bezproblémové jednání - pán věděl i jakou mám barvu trenek (hnědou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 hnedy trenky? to se mi moc nezda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 (upraveno) mé první setkání se superbem - rychlé, korektní, bezproblémové jednání - pán věděl i jakou mám barvu trenek (hnědou) já si přečet "korektní rychlost" a přemýšlel, kolik to asi znamená přepálil jsi o moc? Upraveno 28. března 2014 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 (upraveno) nebyl jsem zastaven za rychlost (jsem slušný tempomatový řidič), ale za to, že ta jejich mašinka vyhodnotila zřejmě podle SPZ (za cca 30 vteřin ) propadlou STK na které jsem byl cca před čtrnácti dny (neměli to ještě asi v systému) = bůch ví co to jejich auto eště umí Upraveno 28. března 2014 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 nebyl jsem zastaven za rychlost (jsem slušný tempomatový řidič), ale za to, že ta jejich mašinka vyhodnotila zřejmě podle SPZ (za cca 30 vteřin ) propadlou STK na které jsem byl cca před čtrnácti dny (neměli to ještě asi v systému) = bůch ví co to jejich auto eště umí spíš neumí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMB Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Ivan Lelák: Kde jsou kolem Hradce nějaké pěkné silnice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Omlouvám se, lakovat budu brzdiče:-). K těm bubnům - před pár lety jsem byl na motorce na Slovensku a před obchoďákem viděl Oktávku, vpředu žluté brzdiče,vzadu bubny, hrůza napatlaná štětkou, vystoupili dva snědší spoluobčané. Tak jsem to dával k dobru a zjistil, že lakování bubnů je celkem běžná věc, mně to sice stále přijde divné, ale od té doby jsem viděl lakovaných bubnů víc a nebyly to cikánské polovraky. Někde jsem četl o vlivu hmotnosti kol na vlastnosti auta, nepamatuji si přesně, ale mám pocit, že 1 kg ušetřené na kole je cca jako 6 kg ušetřených jinde. Je to zajímavý údaj a u lehké, méně výkonné MX-5 je to znát nejen na dynamice, ale i při přejezdu nerovností a v řízení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 (upraveno) JMB - jsem z Bolehoště, taková víska středisková mezi Třebechovicemi a Opočnem. Jezdím třeba do Orlických hor, z Deštné podél hranic na východ, tam je to bezva,, nebo zajedu do Polska, kde je souběžná příhraniční silnice, žádný provoz, krásný asfalt a zatáčky. Ale i směr Vamberk, Žamberk a dál to nemá chybu, v Krkonoších se dá taky něco najít. A taky Hořice a trať 300 zatáček...Když se chci kochat, tak třeba takto, asi je to víc do motorkářského vlákna i když kdo ví:-)... Upraveno 28. března 2014 uživatelem Ivan Lelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Jaky typ silnice bys chtěl? Variant je víc Ivan Lelák: Kde jsou kolem Hradce nějaké pěkné silnice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Tenge - to máš pravdu, já psal o těch co mám rád když se jedu svézt s Mazďuchou, ale kdo má rád hustý provoz nebo rovinky, najde se i to... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se