Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Posledně mě v té nabliskane nejsilnější panameře predjizdela krásná bloncka..jeden z těch vystavnich kousku( ta bloncka)..já bohužel slintal ve služební oktě 2.0turbo

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

tenge: když Tě vidím, jak se v tom potácíš, nedá mi to nezmínit zkušenost. Já osobně bych Francouze z novější produkce úplně vynechal, ale k té C4. Měl a možná ji ještě má můj známý ve verzi Sebastian Loeb, je to nějaká rádoby limitka. Měl ji od novoty. Ve 30.000km mu odešla převodovka , vyměnili a uznali záruku, teď má to auto najeto kolem 50.000km a vím, že už byl 4x!!! v servisu s nějakou závadou na elektronice. Když jsem s ním jel do Berlína a zpět(zpátky, jako řidič), tak už bych to auto nechtěl ani zadarmo, hrozně mi vadí pevný střed volantu a celkově mi to auto přijde špatně zpracované. Na druhou stranu jsem zvyklý na komfort Volva a agilitu BMW, aby to bylo objektivní, nicméně tohle auto bych nikomu nedoporučil. O Peugeotu 407 si nedělám iluze, ale určitý racionální důvod, proč ta auta, tak spadla na ceně to má :) , design možná hezký, ale zpracování na štýru ...

Ještě k tomu Citroenu, mě se hrozně líbí řady DS, ale právě přes jejich nevalnou pověst zůstane jen u obrázků ... :( .  

Odesláno (upraveno)

Protože co jsem jich par během posledních 14dni projel, byly všechny vylitany a vesměs nic moc stav..jedinou udržovanou mi prodal před nosem i přes dohodu,ze k němu jedu..

Druhou mi majitel vychválil, stav taky pěkný..krásný kupé 330i, jen s tím vyjel na ulici prdla vodní pumpa a auto zahalil kouř ..

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

Tak jsem si Tvojí poptávku procházel důkladně a nevšimnul jsem si toho budgetu, tím pádem už je to jasné .. že je to samá ludra.  

Odesláno

Včera pěkná vyjížďka - a k rudému autu na ruce hodinky pro let k rudé planetě - Fortis Mars 500...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník jan333
Odesláno

Mam sice prezute uz tyzden no este treba umyt a povysavat :-) btw pekna malba na stene nad autom..

hu2ahy9u.jpg

takovou malbu mi nekdo vysekl na dvere az na plech:(

Odesláno

Kluci, chci kupovat auto pro ženu, druhé do rodiny, bude s tím jezdit jen ona.

Ročně najede tak 10.000km, více určitě ne. Takže benzín aby to byl.

Velkostně něco jako C4, KIA Ceed, H. i30 a podobně.

Zatím vede ten Citroen. Líbí se jí designově, výbava vzhledem k ceně super (ta je pro ni důležitá).

Limit cca. 350.000Kč. A aby bylo nové.

Napadá Vás ještě něco?

Respektive máte někdo negativní zkušenosti s tou C4?

Předchozí generace byla mizerná, ta se dost srala, ale na tuhle žádný velký negativa nikde neslyším.

Díky.

Odesláno

Včera pěkná vyjížďka - a k rudému autu na ruce hodinky pro let k rudé planetě - Fortis Mars 500...

Paradni auto, jako takove, ale to kridlo a ta kominova roura se mi desne nelibi.

Odesláno

Mám ve svém okolí člověka který je strašně stresnutej z toho že neví co má čekat v ouřední obálce, nemáte někdo zkušenost co čekat za "zbytkáč" po sobotním mejdanu (nula sedm!!!), a 30 přes limit mimo obec?

Jen mě to taky zajímá, že to je debil o tom žádná, fotr od rodiny a dělá <|> jak 18 ti letej mlaďoch.

Odesláno (upraveno)

Zákaz řízení půl až rok a pokuta 2 až 20 záleží na úřednici, jestli má alkohol poprvé tak to bude dolní sazba.

btw maj na to rok od spáchání přestupku, takže se to dá hrát na prekluzi

Upraveno uživatelem flay
Odesláno

No, jestli už mu ty papíry vzaly, to bude na prekluzi hrát blbě. Jestli papíry nutně potřebuje, měl by zajít za právníkem, co se na tohle specializuje.

Odesláno

Zatím vede ten Citroen. Líbí se jí designově, výbava vzhledem k ceně super (ta je pro ni důležitá).

Napadá Vás ještě něco?

Předchozí generace byla mizerná, ta se dost srala, ale na tuhle žádný velký negativa nikde neslyším.

Díky.

Ještě nový Seat Leon, má ho kolegině a je moc spokojená. Nová platforma a motory. Jinak má 1.2TSI 63kw a jezdí kolem 5,3l na sto. Má i slušnou výbavu a dal necelých 300tis. Jsou na ně akce.

Odesláno

Ja pred mesicem koupil manzelce i30 a musim rict ze jsem fakt prekvapenej jaky je to dobry auto, ukazu Ti ho v BA az se dojedes podivat na hodinky :)

Napadá Vás ještě něco?

Díky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...