Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

Tak se mi zdá, že policie nasadila na dálnicích novou taktiku - včera u nás na hradecké dálnici řádila černá oktávka, jen tak s modrým sundavacím majáčkem na střeše.

Jestli to byli opravdoví policajti nebo jen nějací podvodníci nevím. Dusili tam v odstavném pruhu nějakého chudáka.

Asi usoudily, že Passaty jsou moc nápadné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se mi zdá, že policie nasadila na dálnicích novou taktiku - včera u nás na hradecké dálnici řádila černá oktávka, jen tak s modrým sundavacím majáčkem na střeše.

Jestli to byli opravdoví policajti nebo jen nějací podvodníci nevím. Dusili tam v odstavném pruhu nějakého chudáka.

Asi usoudily, že Passaty jsou moc nápadné.

Všechno je při starém, včera se za mnou na D1 asi 15 minut držel policejní Passat, ale já na potvoru ne a ne zrychlit :thumbsup_anim: Nakonec si vybrali nějakýho závodníka v pětkovém BMW a tam slavili úspěch.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Všechno je při starém, včera se za mnou na D1 asi 15 minut držel policejní Passat, ale já na potvoru ne a ne zrychlit :thumbsup_anim: Nakonec si vybrali nějakýho závodníka v pětkovém BMW a tam slavili úspěch.

Jo, ta na mě taky zkoušeli, dokonce na mě i blikali a najížděli mi na kufr :D Tak jsem se zařadil a jel 130... A pak si vzali někoho jinýho :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
...a nakonec zvedli prostředník a vytlačili mne z dálnice

:thumbsup_anim:

Heh, to by se museli mít něco krapet většího :D

Nebo si myslíš, že jsou takoví slušňáci, že si najíždění na kufr a blikání pod vidinou tučné pokuty nedovolí? :)

Odkaz ke komentáři

Heh, to by se museli mít něco krapet většího :D

Nebo si myslíš, že jsou takoví slušňáci, že si najíždění na kufr a blikání pod vidinou tučné pokuty nedovolí? :)

Nevím, nemám zkušenost, jen to ve mne evokovalo ten nedávný, hodně diskutovaný incident na D1.

Odkaz ke komentáři

Po D1 jezdím už 15 let (pravidelně, 3krát týdně) a ještě na mě policajti neblikli ani jednou.

Tado, ty musíš mít hroznej sexepíl, že se ti na ten zadek tak lepí. A nebo ti mám říkat Hansi Christiane? ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Po D1 jezdím už 15 let (pravidelně, 3krát týdně) a ještě na mě policajti neblikli ani jednou.

Tado, ty musíš mít hroznej sexepíl, že se ti na ten zadek tak lepí. A nebo ti mám říkat Hansi Christiane? ;)

Jak to chodí na D1 nevím, na D11 jsem obden a tam takhle řádí...

Tak mladej kluk v BMW je dost laciná a lákavá kořist, který se nechá vyprovokovat, že? :)

Navíc našeho pašíka co má základnu u Sadské řídí taková mladá kočka, třeba na mě chce číslo :D

Murphy97: Jen hodně těžko mu někdo dokáže, že to udělal schválně, to že ho soud nejspíš odsoudí je věc druhá.

Odkaz ke komentáři

Navíc našeho pašíka co má základnu u Sadské řídí taková mladá kočka, třeba na mě chce číslo :D

To jednoznačně a také Ti naznačuje, že by ses mohl na oplátku lepit na její zadek....

Jen si raději vždy zkontroluj, že náhodou neřídí ten její kolega, co má 110 kilo.

:lol2:

Odkaz ke komentáři

Včera jsem strávil den s tímhle.

post-6759-1272052575.jpg

Už dlouho jsem se tak za volantem nenasmál. Ze starší generace ztratil trochu na vážnosti, je víc pubertální, okázalejší, trochu těžší, ale krásně hravej, poslušnej, výbušnej a pořád asi tak 100x zábavnější než jakákoli konfekce. Mám vážný problém, chci ho! :D.

Zejtra budu psát dojmy na blog. Až trochu vychladnu :).

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

KFL: Předpokládám, že pozice sedačky vůči volantu a pedálům je stejná jako v normálním Fokusu? Nebo se sedí trošku níž?

V normálnim Focusu jsem nikdy neseděl, ale tady se sedí ještě trochu vejš než u starší generace RS. Ale to mi neva, naopak mi to spíš vyhovuje.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Včera jsem strávil den s tímhle.

Už dlouho jsem se tak za volantem nenasmál. Ze starší generace ztratil trochu na vážnosti, je víc pubertální, okázalejší, trochu těžší, ale krásně hravej, poslušnej, výbušnej a pořád asi tak 100x zábavnější než jakákoli konfekce. Mám vážný problém, chci ho! :D.

Zejtra budu psát dojmy na blog. Až trochu vychladnu :).

To je mi náhoda. Já s tim autem strávil včera asi dvě hodiny. Byla to celkem p...l, strachy jsem se posral jenom jednou. Když ten magor jel v pravoúhlé zatáčce na padesátce 120 a řikal !škoda, že tu jsou na sračku sjetý gumy, jinak by to jelo rychleji"

Upraveno uživatelem lolohh
Odkaz ke komentáři

To je mi náhoda. Já s tim autem strávil včera asi dvě hodiny. Byla to celkem p...l, strachy jsem se posral jenom jednou. Když ten magor jel v pravoúhlé zatáčce na padesátce 120 a řikal !škoda, že tu jsou na sračku sjetý gumy, jinak by to jelo rychleji"

Na to si nevzpomínám. Pamatuju si jen táhlej oblouk na Černym mostě (sjezd z D11 na JS směr Barranďák), kde je 60ka a kde jsme na vjezdu měli 90 a na výjezdu 130, přičemž se auto ani nehlo a ty ses celou dobu tlemil jako idiot :D.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
V normálnim Focusu jsem nikdy neseděl, ale tady se sedí ještě trochu vejš než u starší generace RS. Ale to mi neva, naopak mi to spíš vyhovuje.

Jo, tak to se tam sedí jako v normálním Focusu :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...