Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 4Tada: Pro č nezůstat u Mercedesu? Kolem roku 2000-2001 jsou v DE krásné E classe bud E320 nebo E 430. Rozumné km a krásný stav. Tak tohle ani omylem! Už jsem psal, že W210 je to nejhroší, co kdy Mercedes vyrobil - pohřbilo to značku na víc jak 15let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Lexus IS je prostorově asi ještě menší než Mazda MX-5. Zadní sedačky moc prostoru nenabízejí a přední jsou pro menší lidi. Posaz je dost vysoký a já se občas za jízdy praštil o sloupek dveří. Měřím 186cm a v Mazdě MX-5 nemám problém. Benzinový motor se mi v Lexusu líbil, nafta moc nejela. Design je nádhernej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Lexus IS je prostorově asi ještě menší než Mazda MX-5. Zadní sedačky moc prostoru nenabízejí a přední jsou pro menší lidi. Posaz je dost vysoký a já se občas za jízdy praštil o sloupek dveří. Měřím 186cm a v Mazdě MX-5 nemám problém. Benzinový motor se mi v Lexusu líbil, nafta moc nejela. Design je nádhernej. Super zpráva - taky měřím 186cm Netušíš kde tady v ČR najdu nějakou MX5 poslední generace abych si jí mohl prohlédnout a ozkoušet? Na internetu to vypadaá, že žádný autosalon v ČR ji nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 ...pěknou E39 535i... Nechápu proč se díváš zrovna na nejhorší motorizaci co se do e39 dávala. Náklady jsou stejné jako u 540i, akorát to hůř jede. Já jsem měl 528i a můžu říct, že pokud chceš prostorné, pohodlné a zároveň sportovní auto tak je to skvělá volba. Vyloženě stylovka to není, ale s V8 ti ostudu neudělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Super zpráva - taky měřím 186cm Netušíš kde tady v ČR najdu nějakou MX5 poslední generace abych si jí mohl prohlédnout a ozkoušet? Na internetu to vypadaá, že žádný autosalon v ČR ji nemá Je to špatný, testovačka je ve spárech autocaru pro dlouhodobý test...zkus obvolat dealery, pro vážné zájemce myslím dělají i to, že ti jí půjčí na chvíli ze servisu. Na jaký rok míříš? Případně tě do toho nechám aspoň sednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) Je to špatný, testovačka je ve spárech autocaru pro dlouhodobý test...zkus obvolat dealery, pro vážné zájemce myslím dělají i to, že ti jí půjčí na chvíli ze servisu. Na jaký rok míříš? Případně tě do toho nechám aspoň sednout Na ten poslední model - nevím jaký je to písmeno... Prostě to co se dělá ve verzi plátno nebo plast. Dvoulitr šestikvalt manuál. adamjursa: Tojo, já myslel, že se tam dávala ještě ta stará 3.5 R6 jako byla v E34. To už je pak lepší ta 540i... Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Nechápu proč se díváš zrovna na nejhorší motorizaci co se do e39 dávala. Náklady jsou stejné jako u 540i, akorát to hůř jede. Já jsem měl 528i a můžu říct, že pokud chceš prostorné, pohodlné a zároveň sportovní auto tak je to skvělá volba. Vyloženě stylovka to není, ale s V8 ti ostudu neudělá. Taky nevím proč má Tada v lásce zrovna ten menší z osmiválců, které můžou být. Já mám E39 525i (jelikož rozhodnul stav oproti pro mě ideální 530i) a když už bych si chtěl vychutnávat osmiválec, tak 540i. Jak 535i, tak 540i ale z prostorových důvodů mají snad šnekové řízení místo hřebenového jsem někde četl, což by mě trochu štvalo. Je to ale parádní auto, nic jiného mi nesedlo víc. Vnější design nadčasový a střídmý, uvnitř dobrá ergonomie a zpracování, ale look už samozřejmě postarší. Chce to shánět a vybrat si v D pořádnou výbavu, i těch z Individuálů se dá vybírat....často jsou právě ve verzi 540i... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Na ten poslední model - nevím jaký je to písmeno... Prostě to co se dělá ve verzi plátno nebo plast. Dvoulitr šestikvalt manuál. adamjursa: Tojo, já myslel, že se tam dávala ještě ta stará 3.5 R6 jako byla v E34. To už je pak lepší ta 540i... To asi myslíš NC, prostě třetí generaci. V roce 2008/9 byl myslím facelift. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 To asi myslíš NC, prostě třetí generaci. V roce 2008/9 byl myslím facelift. Jo, NC se to jmenuje... Nové asi ne, spíš nějaké s pár Km na krku, aby se to dalo rozumně zaplatit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Je to špatný, testovačka je ve spárech autocaru pro dlouhodobý test...zkus obvolat dealery, pro vážné zájemce myslím dělají i to, že ti jí půjčí na chvíli ze servisu. Na jaký rok míříš? Případně tě do toho nechám aspoň sednout Tak k takovýmu dealerovi je radost si dávat spravit auto, když ho ještě popužijí jako předváděčku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Tak k takovýmu dealerovi je radost si dávat spravit auto, když ho ještě popužijí jako předváděčku.... Njn, raritní auta se blbě předvádějí. A...stejně to po servisu musí jet projet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Jo, moje bejvalý auto (300CE-24 AMG) málem zabilo jednoho mechanika, kterýho nenapadlo nic lepšího než se zkusit projet 250 s rozhozenou geometrií a na sjetejch gumách. Ještě mě nadadlo tohle - Nissan 350Z - akorát je na něm blbá jedna věc: "Čím jezdíš?" - "Nissanem, je to 3 ..." - "Aha, Nissan, no..." I když to bude u MX5 podobné - netušíte jak se 350Z pohybují s cenou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Tado na lidi kašli probůh, přemýšlíš strašně komerčně....350Z je fajn, pro mladýho právníka se sportovníma ambicema jako ulitý....ale já myslel, že kromě medvědů je pro tebe modrobílá vrtule srdeční záležitost...no asi jsem tu dlouho nebyl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Tado na lidi kašli probůh, přemýšlíš strašně komerčně....350Z je fajn, pro mladýho právníka se sportovníma ambicema jako ulitý....ale já myslel, že kromě medvědů je pro tebe modrobílá vrtule srdeční záležitost...no asi jsem tu dlouho nebyl! Je to možný, že myslím komerčně, já tomu říkám, že myslím "ideologicky" Ale 350Z se mi fakt nějak zalíbila. Zítřek to rozhodne. Nene, BMW není srdeční, narozdíl od Mercedesu... BMW je spotřebák I když staré BMW 745i Turbo by umělo být srdeční, nebo 635Sci a 3.0CS... Ale ty moderní ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Je to možný, že myslím komerčně, já tomu říkám, že myslím "ideologicky" Ale 350Z se mi fakt nějak zalíbila. Zítřek to rozhodne. Nene, BMW není srdeční, narozdíl od Mercedesu... BMW je spotřebák I když staré BMW 745i Turbo by umělo být srdeční, nebo 635Sci a 3.0CS... Ale ty moderní ne... Tak kup SLK a neries.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Ještě mě nadadlo tohle - Nissan 350Z - akorát je na něm blbá jedna věc: "Čím jezdíš?" - "Nissanem, je to 3 ..." - "Aha, Nissan, no..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) Tak kup SLK a neries.. SLK není sportovní a ani dobré auto. kubson: Týjo ... No, to je hezké, lákavé ... Ten šofér má stejný rukavice jako já Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 SLK není sportovní a ani dobré auto. A Z3/Z4 Tadoslave? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 "Čím jezdíš?" - "Nissanem, je to 3 ..." - "Aha, Nissan, no..." Nissan je fajn: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 A Z3/Z4 Tadoslave? Z3 není sporťák ani za boha a Z4 nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se