Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 12. 2014 v 7:32, dlubix napsal:

Vy se tomu tlemíte, ale já s nima musim dělat a ten přístup je přesně takovej. Fakt tragedie. Někdy bych z nich vzteky vylít až do nebe.

Seznámím tě se svým kolegou, můžete lítat spolu...

Odesláno
  V 16. 12. 2014 v 7:28, Jeremy napsal:

No, jak tak koukam na ceny, tak to auto stojí, "jako kabelka mojí ženy". Přesto bych jí teda radši dopřál novou kabelku, než tohle..

kery auto myslis?

Návštěvník enrico156
Odesláno

Pamatuju si živě dobu a není to tak dávno, kdy Alfa 159 nová stála skoro 950.000,- dnes v autobazaru za 130.000 :clap:

Odesláno
  V 16. 12. 2014 v 2:30, Pirx napsal:

Italove maj predni SPZ mensi nez zadni, to pak na te Alfe nevypada tak tragicky... To, ze si tam zbytek sveta prisroubuje obrovsky cedule neni prece vubec jejich problem... :-)

Asi tak

i_ya452aa.jpg

Odesláno
  V 15. 12. 2014 v 20:17, montemar napsal:

.. ty mnichovsky svetla jsou takovy vyvazeny, zdalky je videt modrej oblacek, ze kteryho decentne vystupujou obrysy hlavnich sviticich prvku.. kdezto audi, mercedes, ale i ten lexus maji ty zakladni tvary az prilis agresivne zvyrazneny...

..mercedes hlavně éčko to má už takové přeplácané..ale mám pocit, že bmw nejvíc oslňuje..:(..

..je super, že majitel nového auta krásně vidí, ale celkově ty ledky dost neřeší protijedoucího řidiče..

..dřív nedejbože mít ledkovou parkovačku..několikrát týdně flastr..a teď se neřeší nic..diodky..zenony..domonty atd..:(

Odesláno
  V 15. 12. 2014 v 14:12, enrico156 napsal:

S a RS jsou dva úplně rozdílný světy. "es" modely jsou de facto sériovky s trochu silnějším motorem, poslušnějším podvozkem, o něco lepší brzy a na autě je napláclej Sline paket ( nárazníky, prahy ). Kdežto "eres" jsou dosti výkonné zbraně a vstupenka do klubu MHD příznivců. Co se RS6 týče, dost záleží na jakým je podvozku. Např. již zmiňovaná RS5 je žebřiňák, ale po víkendu stráveným s R8 co měla Audi Magnetic Ride ( možnost volby tuhosti podvozku ) je R8 v režimu comfort skutečně příjemný auto, který tě nechce sežrat zaživa.

v RS5 jsem se svezl nedávno a komfort nebyl ani při sportovním nastavení zas tak omezenej. je pravda, že RS6 je v tomhle trochu jinde, přeci jen je to (převážně) kombík a člověk má v tom větším prostoru prostě větší pocit pohodlí. nicméně po přepnutí RS5 do umírněného režimu jsem nepoznal oproti A5 vlastně žádný rozdíl.

Odesláno

Rád by som vás skúsenejších poprosil o radu.

Žena začala pokukovať po nejakom novšom aute. Vo výhľade mám zatiaľ Qashqai 2.0i, rok cca 2010. Viete mi dať nejaký hodnotiaci komentár k tomuto motoru, čo sa spoľahlivosti týka. Na čo dať pozor a tak podobne. Je to benzínová atmosféra, čiže v zásade pohoda, no nissaňácke mtoroy nepoznám, tak nechcem riskovať. Ročne dá tak cca 10tis., pohodovým jazdením prevažne mimo dopravných špičiek :) , 2-3x ročne nejaký dlhší trip.

Ďalší adept je Subrau XV, ktoré sa mi veľmi pozdáva, no to sa nie a nie vpratať do rozpočtu...

Odesláno
  V 19. 12. 2014 v 21:51, obchodnik-o3 napsal:

myslim, ze na servis bude priatelenejsi (cenovo)  ten nissan ...ale mozno sa mylim 

Tiež tak zmýšlam. Myslím, že cena bežného servisu je v rámci normy u oboch. Skôr si chcem dať pozor na nejaké "vrodené" chyby.

Odesláno

Nejdřív netopil, takže po třech dnech doma šel na týden do servisu. Teď po výměně termostatu topí pořád tak nějak divně málo a pozdě. Nevím jestli je to normální nebo ne. Poslední dobou po studeném startu začaly kolísat otáčky až občas zhasne motor. Když se trochu ohřeje, už je v pohodě. Jednou se rozsvítila kontrolka motoru a nejel na plný výkon. Po restartu ok. Vždycky jsem měl starší auta, ale jakákoliv porucha se vždycky napoprvé vyřešila a jezdilo se vesele dál. Poslední dobou si jízdu neužívám, ale čekám kdy na mě vyskočí jaká kontrolka. Asi jsem přecitlivělý, ale nemám rád ten pocit, když vím, že něco není úplně v pořádku a já nevím co... Navíc perfektní servis, který jsem měl v Brně mám teď mimo dosah a trápím se tady v Ostravě...

Odesláno

No jo 959 taky jsem slintal. Ale Bukowski nechal v Polsku uvařený piano, asi zapomněli říci produkci že by to normálně do Prahy bez vody dojel :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...