Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Jestli by to bylo mozne, tak bych se mozna i podival, budu v Bratislave treba 26.2. odpoledne, ty jsi z Bratislavy?ano, ale toto auto mam v Prahetakze ak sa tu niekde pohybujes, tak mozeme pokecat. My sme ho trochu uz otestovali na zraze....
jacob Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Dnes jsem se kochal :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Dobrej úlovek, v Praze? Měl i celkem kliku na spz..
jacob Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 SPZ upravená a je to v Praze - Vysočanech v servisu :-).
Micey Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Joták.. na kolikpak asi vyjde taková pravidelná servisní prohlídka:)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Joták.. na kolikpak asi vyjde taková pravidelná servisní prohlídka:)neuveris...
Micey Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Prosimtě, dyk je to v podstatě to samý, jako můj Golf..
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Prosimtě, dyk je to v podstatě to samý, jako můj Golf..podstate ma to zopar veci z golfika... ale o tom sa nehovori!napriklad motor
jacob Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Joták.. na kolikpak asi vyjde taková pravidelná servisní prohlídka:) 39 litrů oleje, nějaké filtry, jednou za rok pneumatiky za 700 a tak :-).
Micey Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 V poho. Jak moc s tim asi normálně jezdí a jak moc to hlavně jde, by mě zajímalo..
Návštěvník Jagman Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 (upraveno) Ja myslím že Říša si to vodepíše a ani to nepozná . Ale mám radeji jine kousky co ma v garazi todle je opravdu furt jen Fauwé Upraveno 18. února 2015 uživatelem Jagman
jacob Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Co já vím, tak s ním ročně najede 1000-1500 kilometrů. To je jednou do Špindlu, jednou do Brna na sraz Klubu sportovních aut a párkrát do Pařížské .
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 (upraveno) 39 litrů oleje, nějaké filtry, jednou za rok pneumatiky za 700 a tak :-).a nestaci menit iba pneu - doporucuju pri kazdej druhej vymene pre istotu menit aj disky kolies ( hm, a ta cena!?) atd.... Upraveno 18. února 2015 uživatelem maxigabrielg
jacob Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Ale mám radeji jine kousky co ma v garazi todle je opravdu furt jen Fauwé Třeba tohle :-D? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 maxigabrielg - ten Jaguar je nádhera, čím dál víc se mi tihle Angláni líbí... Je fakt, že už jsem z těchhle věci částečně vyléčený, nádherné auto, luxusní interiér, sexy tvary, voňavá kůže, mechový koberečky, to všechno je nádhera ale říkám si PROČ? Na hobby ježdění mám MX-5 a několik motorek a i kdybych si mohl Jaguara na denní ježdění dovolit, za chvíli mi stejně zevšední. Takže volím konfekci (nyní Mondeo MK4), ta si svých 300 tisíc km s kvalitním servisem v klidu odkroutí celkem v pohodlí a s minimálními náklady, pak se nahradí jinou, mírně ojetou konfekcí atd. A celou tu dobu se těším do hobbycar nebo na motorku, které si hýčkám a užívám. Denní auto je jen tramvaj na cestu do práce a obchodu:-). ja som prijemne prekvapeny, ze za tie peniaze hodne muziky a usmevu.PROC? Lebo vyhovuje a uspokojuje.... vsetko ti moze zovsedniet, aj MX5 - to je skoda preberat! Mondeo som jazdil pred rokom v zime a malo to tiez velmi prijemne aktivne nastavitelne pruzenie, klimatizovane sedacky a pod. veci a prijemne sa s nim riesili problemy na D1motor diesel 2.2 a v celku rozumne auto - dal som ho dcere a v pohode jej sluzi....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 jacob tak to uz je 160 kilovy rapper s puklicou od Trabanta na krku, nie???
jacob Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 jacob tak to uz je 160 kilovy rapper s puklicou od Trabanta na krku, nie???Je docela punk vlastnit Veyrona, MC12, XJ220, Scuderia, Speciale a k tomu tu pojízdnou diskotéku.
Mechac Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 OK ozvu se, jak tam budu mít cestu :-) díky! ano, ale toto auto mam v Prahetakze ak sa tu niekde pohybujes, tak mozeme pokecat. My sme ho trochu uz otestovali na zraze....
Návštěvník Jagman Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 jacob: Mám rád právě XJ220 a Kaďour no k Richardovi prostě de(má i Ploutváka!) ale je to neprodejná věc ale řekní sám TV ve víčku nádrže? to má koule!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se