Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Jestli by to bylo mozne, tak bych se mozna i podival, budu v Bratislave treba 26.2. odpoledne, ty jsi z Bratislavy?

ano, ale toto auto mam v Prahe

takze ak sa tu niekde pohybujes, tak mozeme pokecat. My sme ho trochu uz otestovali na zraze....

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Joták.. na kolikpak asi vyjde taková pravidelná servisní prohlídka:)

neuveris...

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Prosimtě, dyk je to v podstatě to samý, jako můj Golf..

podstate ma to zopar veci z golfika... ale o tom sa nehovori!

napriklad motor

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Ja myslím že Říša si to vodepíše a ani to nepozná :).

Ale mám radeji jine kousky co ma v garazi todle je opravdu furt jen Fauwé :)

Upraveno uživatelem Jagman
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

39 litrů oleje, nějaké filtry, jednou za rok pneumatiky za 700 a tak :-).

a nestaci menit iba pneu - doporucuju pri kazdej druhej vymene pre istotu menit aj disky kolies ( hm, a ta cena!?) atd....

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odesláno

Ale mám radeji jine kousky co ma v garazi todle je opravdu furt jen Fauwé :)

Třeba tohle :-D?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

maxigabrielg - ten Jaguar je nádhera, čím dál víc se mi tihle Angláni líbí...

Je fakt, že už jsem z těchhle věci částečně vyléčený, nádherné auto, luxusní interiér, sexy tvary, voňavá kůže, mechový koberečky, to všechno je nádhera ale říkám si PROČ? Na hobby ježdění mám MX-5 a několik motorek a i kdybych si mohl Jaguara na denní ježdění dovolit, za chvíli mi stejně zevšední. Takže volím konfekci (nyní Mondeo MK4), ta si svých 300 tisíc km s kvalitním servisem v klidu odkroutí celkem v pohodlí a s minimálními náklady, pak se nahradí jinou, mírně ojetou konfekcí atd. A celou tu dobu se těším do hobbycar nebo na motorku, které si hýčkám a užívám. Denní auto je jen tramvaj na cestu do práce a obchodu:-).   

ja som prijemne prekvapeny, ze za tie peniaze hodne muziky a usmevu.

PROC? Lebo vyhovuje a uspokojuje.... vsetko ti moze zovsedniet, aj MX5 - to je skoda preberat!

Mondeo som jazdil pred rokom v zime a malo to tiez velmi prijemne aktivne nastavitelne pruzenie, klimatizovane sedacky a pod. veci a prijemne sa s nim riesili problemy na D1

motor diesel 2.2 a v celku rozumne auto - dal som ho dcere a v pohode jej sluzi....

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

jacob

tak to uz je 160 kilovy rapper s puklicou od Trabanta na krku, nie???

Odesláno

jacob

tak to uz je 160 kilovy rapper s puklicou od Trabanta na krku, nie???

Je docela punk vlastnit Veyrona, MC12, XJ220, Scuderia, Speciale a k tomu tu pojízdnou diskotéku.

Odesláno

OK ozvu se, jak tam budu mít cestu :-) díky!

ano, ale toto auto mam v Prahe

takze ak sa tu niekde pohybujes, tak mozeme pokecat. My sme ho trochu uz otestovali na zraze....

Návštěvník Jagman
Odesláno
jacob:

Mám rád právě XJ220 a Kaďour no k Richardovi prostě de(má i Ploutváka!) ale je to neprodejná věc ale řekní sám TV ve víčku nádrže? to má koule!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...