dawe009 Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Když jsem psal o těch sporťácích, vzpoměl jsem si..kamarád právě jeden prodává a je to opravdu vyjímečné svezení. Kdyby měl někdo zájem nebo věděl o někom, kdo by mohl mít, napište si o další info, případně fotky do SZ. Snad nevadí, že to tu dávám. Kdyby ano, tak mě stačí jemně pohrozit a já to smáznu. Díky. Cituji: Caterham CSR 260 Cosworth r.v. 2006 motor 2300 ccm/261 hp najeto 2300 km koupeno v D, nehavarované, servisní knížka 0 - 100 km/h za 3 s!!! Jedinečný kus, aktuálně po zajetí nového motoru (kompletní repase - naprosto vše nové), carbonový kardan, karbonové sedačky, speciální palubní deska, originál červené 4bodové pásy CATERHAM, hasící zařízení, vak na složenou střechu, alarm, bezpečnostní ochranná klec, Black Packet, startovací tlačítko, samosvorný diferenciál, sportovní katalyzátor, zcela nové čelní sklo, bílá optika světel vpředu i vzadu... Nikdy havarován ani mimo silnici!!! CENA : 1.500.000.-Kč
Návštěvník Tada Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 dawe009: Škoda že je to s cenou přes můj strop, přesně něco takovéhleho bych potřeboval Akorát bych si musel pořídit pláštěnku
dawe009 Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 (upraveno) dawe009: Škoda že je to s cenou přes můj strop, přesně něco takovéhleho bych potřeboval Akorát bych si musel pořídit pláštěnku Je fakt, že jako univerzální auto na každý den se to moc neosvědčilo. Dovedu si ale představit mít na to vozejk a o slunečném víkendu vyrazit na okruh a pálit jednu nádrž za druhou.. Bohužel přes můj strop je to taky, snad jednou..je to čistá radost. V málokterém autě si při sezení v sedadle šáhneš dlaní na zem Blíž k silnici už můžeš být jen když z toho auta vypadneš. Upraveno 3. května 2010 uživatelem dawe009
Milan156 Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 (upraveno) Však to si Tada nevymyslel, píšou o tom i seriózní znalci: http://www.autoweb.cz/autonovinky-nova-aut...mborghini/18165 . No, věřil bych tomu, že bude spoustu "skalních" kteří to budou tvrdit i bez aprílového článku ... jinak pánové, včera jsem se tu pěkně nakazil. Jak jsem již psal, nejen že jsem včera trávil hodiny na netu čím si udělat radost, dokonce jsem i našel. Alfa Romeo Duetto rv. 1969 ... opravdu za super cenu (až se mi to zdálo podezřelé). Bohužel, když jsem to ráno zjišťoval, tak už byla pryč Prý den a půl od podání inzerátu. Ach jo, už se asi přestanu chodit ... napřed koukám po hodinkách, zblázním se a honem do nich musím jít. A teď tahle "oživená jistra" se Spiderem ... no nic, budu dál číhat edit: překlepy Upraveno 4. května 2010 uživatelem Milan156
African Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Mercedes Vito r.v.2000 a zároveň Vás všechny ochránit před problémy" Kupované nové, najeto 210,000km. Opravy celkem 140.000Kč + mě znova v týdnu kleknul motor a zkejsnul jsem na dálnici na Mladou Boleslav. Takže auto opět v servisu" A ty nový jsou ještě údajně o dost horší než naše klasický 2,3 td. Ruce pryč od tohoto nezdařeného automobilu:-(
Well Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 (upraveno) Loni jsem se svezl v základním modelu 911 a musím říct, že jsem byl autem moc překvapený. Čekal jsem něco vyměklého jako je třeba nová trojka od BMW (pro mě strašné zklamání v posazu, řízení, řazení), ale bylo to naprosto super svezení. O měsíc později jsem na okruhu v Sosnové projel Audi TT-RS, taky to jelo dobře, ale nějak tomu schází ta atmosféra obklopující Porsche. Kdybych měl volit (a měl na to peníze), tak o TT ani neuvažuji a ještě ta nedotáčivost . Upraveno 4. května 2010 uživatelem Well
Návštěvník Tada Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 V trojce od BMW, tedy v E92 coupé jezdím docela často, posaz je dobrej, teda pro mě
midloch Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 já nechci ani jedno Já nejnovější GT3 RS, to je pro mě modla
Milan156 Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 (upraveno) Já nejnovější GT3 RS, to je pro mě modla nemyslíš spíš GT2 RS? tedy ještě větší extrém než gt3 http://www.teamspeed.com/forums/gt/41082-9...ed-leipzig.html Upraveno 4. května 2010 uživatelem Milan156
gas Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Já nejnovější GT3 RS, to je pro mě modla auta bez duše , řídím raději "fiat koncern"
midloch Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 nemyslíš spíš GT2 RS? tedy ještě větší extrém než gt3 http://www.teamspeed.com/forums/gt/41082-9...ed-leipzig.html To je moc mocpěkný, ale mě fascinuje GT3 páč je to bez turbíčka a ten plynulej zátah to je prostě, no famózní
adamo Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 ...GT3 páč je to bez turbíčka... jj, je třeba si těch atmosferických motorů užit dokud se nějaké vyrábí
gas Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 joo, vytočená stará, poctivá V12 ... se.u na porsche
Návštěvník Tada Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 joo, vytočená stará, poctivá V12 ... se.u na porsche Jo, V12 je super věc, škoda že většina těch co jsem viděl buď hořela nebo se zadřela
gas Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Jo, V12 je super věc, škoda že většina těch co jsem viděl buď hořela nebo se zadřela jedna žlutá se nezadřela, neshořela a má najeto 12300 km
Návštěvník Tada Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 jedna žlutá se nezadřela, neshořela a má najeto 12300 km Tak to co jsem viděl já byly jaguary
Milan156 Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 když už jsme zabrousili do těch "exotů" ... když mi uteklo to duetto, díval jsem se po dalších autech co se kde válí ke koupi. Narazil jsem na TVR, sice to jsou "zabijácký" auta, která neodpustí vůbec nic, ale ty ceny mi docela mile překvapily ... škoda toho volantu na blbý straně.
Návštěvník Tada Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 když už jsme zabrousili do těch "exotů" ... když mi uteklo to duetto, díval jsem se po dalších autech co se kde válí ke koupi. Narazil jsem na TVR, sice to jsou "zabijácký" auta, která neodpustí vůbec nic, ale ty ceny mi docela mile překvapily ... škoda toho volantu na blbý straně. TVR je bomba, v jednom jsem seděl na Nürburgringu, sice jen tak nasucho na parkovišti, ale mohl jsem si ho aspoň protůrovat. Je to nářez... Závodní auto, nic jiného, brutální zvuk, spartánská kabina, odpodivá kvalita zpracování, mechanické zádrhele... Ale ten pocit je neskutečný. Jako hračku na okruhy bych to bral.
gas Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Tak to co jsem viděl já byly jaguary jsi slepota, psal jsem o "fiat koncernu" začni přemýšlet
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se