Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když jsem psal o těch sporťácích, vzpoměl jsem si..kamarád právě jeden prodává a je to opravdu vyjímečné svezení. Kdyby měl někdo zájem nebo věděl o někom, kdo by mohl mít, napište si o další info, případně fotky do SZ. Snad nevadí, že to tu dávám. Kdyby ano, tak mě stačí jemně pohrozit a já to smáznu. Díky.

Cituji:

Caterham CSR 260 Cosworth r.v. 2006

motor 2300 ccm/261 hp

najeto 2300 km

koupeno v D, nehavarované, servisní knížka

0 - 100 km/h za 3 s!!! Jedinečný kus, aktuálně po zajetí nového motoru (kompletní repase - naprosto vše nové), carbonový kardan, karbonové sedačky, speciální palubní deska, originál červené 4bodové pásy CATERHAM, hasící zařízení, vak na složenou střechu, alarm, bezpečnostní ochranná klec, Black Packet, startovací tlačítko, samosvorný diferenciál, sportovní katalyzátor, zcela nové čelní sklo, bílá optika světel vpředu i vzadu... Nikdy havarován ani mimo silnici!!!

CENA : 1.500.000.-Kč

Návštěvník Tada
Odesláno

dawe009: Škoda že je to s cenou přes můj strop, přesně něco takovéhleho bych potřeboval :D Akorát bych si musel pořídit pláštěnku :)

Odesláno (upraveno)
dawe009: Škoda že je to s cenou přes můj strop, přesně něco takovéhleho bych potřeboval :D Akorát bych si musel pořídit pláštěnku :)

Je fakt, že jako univerzální auto na každý den se to moc neosvědčilo. Dovedu si ale představit mít na to vozejk a o slunečném víkendu vyrazit na okruh a pálit jednu nádrž za druhou.. Bohužel přes můj strop je to taky, snad jednou..je to čistá radost. V málokterém autě si při sezení v sedadle šáhneš dlaní na zem :) Blíž k silnici už můžeš být jen když z toho auta vypadneš.

Upraveno uživatelem dawe009
Odesláno (upraveno)
Však to si Tada nevymyslel, píšou o tom i seriózní znalci: http://www.autoweb.cz/autonovinky-nova-aut...mborghini/18165 :D .

No, věřil bych tomu, že bude spoustu "skalních" kteří to budou tvrdit i bez aprílového článku :D

... jinak pánové, včera jsem se tu pěkně nakazil. Jak jsem již psal, nejen že jsem včera trávil hodiny na netu čím si udělat radost, dokonce jsem i našel. Alfa Romeo Duetto rv. 1969 ... opravdu za super cenu (až se mi to zdálo podezřelé). Bohužel, když jsem to ráno zjišťoval, tak už byla pryč :( Prý den a půl od podání inzerátu. Ach jo, už se asi přestanu chodit ... napřed koukám po hodinkách, zblázním se a honem do nich musím jít. A teď tahle "oživená jistra" se Spiderem ... no nic, budu dál číhat :D

edit: překlepy

Upraveno uživatelem Milan156
Odesláno

Mercedes Vito r.v.2000 a zároveň Vás všechny ochránit před problémy" Kupované nové, najeto 210,000km. Opravy celkem 140.000Kč + mě znova v týdnu kleknul motor a zkejsnul jsem na dálnici na Mladou Boleslav. Takže auto opět v servisu" A ty nový jsou ještě údajně o dost horší než naše klasický 2,3 td. Ruce pryč od tohoto nezdařeného automobilu:-(

Odesláno (upraveno)

Loni jsem se svezl v základním modelu 911 a musím říct, že jsem byl autem moc překvapený. Čekal jsem něco vyměklého jako je třeba nová trojka od BMW (pro mě strašné zklamání v posazu, řízení, řazení), ale bylo to naprosto super svezení. O měsíc později jsem na okruhu v Sosnové projel Audi TT-RS, taky to jelo dobře, ale nějak tomu schází ta atmosféra obklopující Porsche. Kdybych měl volit (a měl na to peníze), tak o TT ani neuvažuji a ještě ta nedotáčivost :mellow: .

Upraveno uživatelem Well
Návštěvník Tada
Odesláno

V trojce od BMW, tedy v E92 coupé jezdím docela často, posaz je dobrej, teda pro mě :)

Návštěvník Tada
Odesláno
joo, vytočená stará, poctivá V12 ... se.u na porsche :)

Jo, V12 je super věc, škoda že většina těch co jsem viděl buď hořela nebo se zadřela :D

Odesláno
Jo, V12 je super věc, škoda že většina těch co jsem viděl buď hořela nebo se zadřela :D

jedna žlutá se nezadřela, neshořela a má najeto 12300 km ;)

Návštěvník Tada
Odesláno
jedna žlutá se nezadřela, neshořela a má najeto 12300 km ;)

Tak to co jsem viděl já byly jaguary :D

Odesláno

když už jsme zabrousili do těch "exotů" ... když mi uteklo to duetto, díval jsem se po dalších autech co se kde válí ke koupi. Narazil jsem na TVR, sice to jsou "zabijácký" auta, která neodpustí vůbec nic, ale ty ceny mi docela mile překvapily ... škoda toho volantu na blbý straně.

Návštěvník Tada
Odesláno
když už jsme zabrousili do těch "exotů" ... když mi uteklo to duetto, díval jsem se po dalších autech co se kde válí ke koupi. Narazil jsem na TVR, sice to jsou "zabijácký" auta, která neodpustí vůbec nic, ale ty ceny mi docela mile překvapily ... škoda toho volantu na blbý straně.

TVR je bomba, v jednom jsem seděl na Nürburgringu, sice jen tak nasucho na parkovišti, ale mohl jsem si ho aspoň protůrovat. Je to nářez... Závodní auto, nic jiného, brutální zvuk, spartánská kabina, odpodivá kvalita zpracování, mechanické zádrhele... Ale ten pocit je neskutečný. Jako hračku na okruhy bych to bral.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...