Josef01 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Ano ja mám volvo XC90 2,5T a uz 280t a stale drzak..... Ale proto volimoperativnina jeden rok Superb III Operák na jeden rok může být zajímavý pro firmy (otázka kolik to stojí), které potřebují auto pro zaměstnance s pevnou smlouvou. Jinak ty náklady na 4 roky nejsou tak hrozné http://www.rt-torax.cz/clanek-306/Skoda-Superb-2-0-TDI-140PS-Active-Plus.html
stosi Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Operák na jeden rok může být zajímavý pro firmy (otázka kolik to stojí), které potřebují auto pro zaměstnance s pevnou smlouvou. Jinak ty náklady na 4 roky nejsou tak hrozné http://www.rt-torax.cz/clanek-306/Skoda-Superb-2-0-TDI-140PS-Active-Plus.htmlJo, plus dalších 5-10 tis při každé výměně auta, kdy chcou calovat i mikro skrabance vzniklé běžným provozem...
stosi Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Takže 1x za 4 roky?V tomto případě ano. Já to zažil u leasingu, kdy se auto měnilo každý rok. U 4 letého auta si zase vezmou víc.
Josef01 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Ty podmínky jsou dnes naprosto v pohodě, ještě před pár lety jsem platil 12.5 tis. měsíčně bez DPH za auto v ceně 450 tis. bez DPH, sice neřešili škrábance, každé 3 roky nové auto a v případě havárie přistavení jiného auta do 4 hodin. Dnes je ale to samé je o 35% levnější.
stosi Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Ty podmínky jsou dnes naprosto v pohodě, ještě před pár lety jsem platil 12.5 tis. měsíčně bez DPH za auto v ceně 450 tis. bez DPH, sice neřešili škrábance, každé 3 roky nové auto a v případě havárie přistavení jiného auta do 4 hodin. Dnes je ale to samé je o 35% levnější.Já se nepřu. Je to výhodné, za určitých podmínek. Jen jsem dodal, že tam celkem pěkně umí schovat další náklady.
JR_2010 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Já se nepřu. Je to výhodné, za určitých podmínek. Jen jsem dodal, že tam celkem pěkně umí schovat další náklady.Já se nebudu vyjadřovat k té konkrétní nabídce, protože to je nějaká privátní aktivita, už jen to, že nabízí auto, které dávno neexistuje je blbost, ale můžeš být konkrétní a uvést nějaké schované náklady? Mě vždycky tyhle výkřiky trochu napruží, to co jsi uváděl o té částce při vrácení, taky nemá reálný podklad, je na každém nájemci, jakou si zvolí spoluúčast, min 1%, max 5% a to má samozřejmě vliv na výši splátek. Když vrací auto, a je poškozené (ne běžně opotřebované) platí normálně spoluúčast, tedy 1000 - 5000 Kč a nevím, co je na tom špatně, vrací auto majiteli, který ho chce mít také v pořádku a proto jej pojišťoval, musí ho totiž prodat a každý potenciální kupující leze po autě a snaží se cenu stlačit přesně poukazováním na každou maličkost.
Micey Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 JR: Hypoteticka situace - mas spoluucast pet, vracis jim auto, na laku mas ctyri skrabance, lehce promacklej blatnik plus nejaky to kolo - kolik platis?
JR_2010 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 JR: Hypoteticka situace - mas spoluucast pet, vracis jim auto, na laku mas ctyri skrabance, lehce promacklej blatnik plus nejaky to kolo - kolik platis?No a co mi tím chceš říct? Pokud neprokážeš souvislost mezi jednotlivými poškozeními, tedy jednu pojistnou událost, tak to máš X x spoluúčast, když je nasbíráš za 3-5 let, a máš spoluúčast 5%, může jít o desítky tisíc, ale máš jezdit pravidelně na servis a dá se to řešit postupně. Jen dodám, že provozní škrábanečky nikdo neřeší, na druhou stranu, pokud někdo přiveze otřískaný auto, tak nevidím nic nemorálního na tom, že to chce někdo zaplatit, respektive uvést do původního stavu. Čili shrnuto a podtrženo, nejsou tam skryté žádné další náklady, většina lidí vrací auta nepoškozená, rozumní si sjednají spoluúčast 1%.
Micey Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Ja ti tim chci rict, ze se te na to ptam. Diky a klidek, uz je skoro vikend..
JR_2010 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Ja ti tim chci rict, ze se te na to ptam. Diky a klidek, uz je skoro vikend.. Já jsem v klidu, vždyť jsem jen diskutoval a vysvětloval, sorry, jestli to vyznělo podrážděně, to je problém té psané komunikace , tak snad jen dodám ještě na konec, že je to stejné jako u privátního auta, jednou bouchneš přední blatník, potom zadní lampu, do dveří Ti někdo nacouvá před obchoďákem a když chceš auto za 5 let prodat a dát ho do cajku z pojistky, máš tři samostatné, pojistné události.
Micey Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Jasne, asi to tak musi bejt. Porizovat novy auto asi do toho jdu, ty ceny jsou ted prima.
Josef01 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Já se nebudu vyjadřovat k té konkrétní nabídce, protože to je nějaká privátní aktivita, už jen to, že nabízí auto, které dávno neexistuje je blbost, .... To jsou jenom vzorové kalkulace, reálnou si musíš vyžádat. Podle mě je tohle správná cesta, jak pořídit pro práci. To že auto má nějaké standardní škrábance nebo promáčkliny z parkoviště se dá za pár tisíc odstranit, nebo holt zaplatit dle smlouvy, co tam není nemohou požadovat.
stosi Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Já se nebudu vyjadřovat k té konkrétní nabídce, protože to je nějaká privátní aktivita, už jen to, že nabízí auto, které dávno neexistuje je blbost, ale můžeš být konkrétní a uvést nějaké schované náklady? Mě vždycky tyhle výkřiky trochu napruží, to co jsi uváděl o té částce při vrácení, taky nemá reálný podklad, je na každém nájemci, jakou si zvolí spoluúčast, min 1%, max 5% a to má samozřejmě vliv na výši splátek. Když vrací auto, a je poškozené (ne běžně opotřebované) platí normálně spoluúčast, tedy 1000 - 5000 Kč a nevím, co je na tom špatně, vrací auto majiteli, který ho chce mít také v pořádku a proto jej pojišťoval, musí ho totiž prodat a každý potenciální kupující leze po autě a snaží se cenu stlačit přesně poukazováním na každou maličkost.To není výkřik, ale zkušenost, naprosto reálná. Dál to tady nebudu rozebírat. Je-li to pro někoho aktuální, rád sdelim podrobnosti do SZ.
JR_2010 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 To není výkřik, ale zkušenost, naprosto reálná. Dál to tady nebudu rozebírat. Je-li to pro někoho aktuální, rád sdelim podrobnosti do SZ.O.k., tak to nerozebírej, snad jen si dovolím Ti trochu poradit, a nemyslím to špatně, pokud bereš auta od společnosti, která Ti následně bude účtovat nějaké schované náklady, i když si to neumím představit, tak od ní už nic neber. Na trhu je dost společností, které nabízejí operativní leasing absolutně transparentní.
stosi Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Vím. Bylo to na firmu, a jen jednou. Zajímavé ovšem je, ze i po započítání toho všeho byli nejlevnější. Zmínka o te společnosti tu probehla. Leasing je transparentní vždy, dokud nedojde na všeobecne obchodní podminky.
laskajefajn Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Už abych měl zpátky svou troječku...neřikám že dvoulitr je líný ale s šestiválem se absolutně nedá srovnávat i když jednička je o mnoho lehčí...
pavel23 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Co máš s trojčičkou? Vždyť se o ni staráš jak o ditě.
laskajefajn Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Tos napsal velmi trefne Pavle Jeden prazsky Pepik to nedobrzdil na jizni spojce tak mam na vymenu komplet zadni naraznik i s mpacket.spojlerem.
tommas4 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 http://www.rt-torax.cz/clanek-306/Skoda-Superb-2-0-TDI-140PS-Active-Plus.htmlPodle mého je výhodnější si auto normálně koupit. Pokud budu počítat s DPH tak zaplatím akontaci + splátky s pojištěním + záruku = o 110 tis. méně než cena nového vozu.A letmý pohled na inzerci prozradí že 4 roky starý sup s uvedeným motorem a nájezdem se pohybuje v rozmezí 250 až 300tis.Nebo mi něco nedochází? To je samozřejmě možné
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se