Josef01 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Neřekl bych, je to rozdíl jedné třídy a dovedu si představit že si jeden člověk rozmýšlí, zda dá 800 tis. do jetého Superba, nebo 800 tis. do stejně jetého Phaetonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Uz jsem si to precetl sedmadvacetkrat, ale furt to nechapu.Stejne jetej Superb a stejne jetej Phaeton za stejnou cenu? Neco mi unika? Mozna jsem jen unavenej z cestovani a dnesni D1 tomu take moc nepomohla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Taky mi to unika... superb nema vzduchovy podvozek, dynaudio, a co ja vim este... 800 stoji novej (ci mirne jetej)... s najezdem 100k se cca full (superbova) vybava prodava za 400.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 (upraveno) No ono aj naklady na zivenie Superba a Phaetona su trosku inde. Tie auta su od seba vzdialene 2 triedy, po vsetkych strankach. Neviem si naozaj predstavit ze Superb a Phaeton maju rovnakeho zakaznika.Věř nebo ne, ale může - zde jsem Náklady na provoz je samozřejmě správná otázka, ale podle hesla "kdo má na opici, musí mít i na banány", jsem připraven na obě varianty (SII, Ph). Já jsem ale pravda celkem extra-pacient. Loni jsem cílil na 5er. Pak jsem uviděl Lancii Deltu a zamiloval se. Svezl jsem se, abych zjistil je to malé a hledal dál. Citroen C5, další eventualita. Nenašel jsem slušné s V6-diesel. Nakonec přišla náhoda, pěkný kousek SII V6-benzín a vzal jsem to. Skvělé auto btw. Prostě člověk někdy míní, .... Upraveno 9. července 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 (upraveno) Hoši, budget je kolem 300-350k. Obě auta jsou samozřejmě v jiné konfiguraci a stáří. Phaeton cca 2007 - lepší motor, výbava většinou ultimátní, ale technika starší.Superb cca 2010 - horší motor, výbava Elegance+, novější střeva. Upraveno 9. července 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Takymi to unika... superbnemavzduchovypodvozek, dynaudio, a co ja vim este... 800 stoji novej (ci mirne jetej)... s najezdem 100k se cca full (superbova) vybava prodava za 400.... Příklad - Superb versus Phaeton. Těch příkladů může být spousta, zrova tak lze koupit superb i Phaeton za 600 atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 (upraveno) Aha, uz to chapu. Stejne jetej neznamena stejne starej.Jako se zenskejma..... Diky za vysvetleni Upraveno 9. července 2015 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Příklad - Superb versus Phaeton. Těch příkladů může být spousta, zrova tak lze koupit superb i Phaeton za 600 atd. 07/2014 vs. 09/2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 A co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 At si vo tom mysime co chceme, je fakt, ze Pepa mluvil o najezdu, ne o stari... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 (upraveno) Ale i tak... http://www.skodaplus.cz/Car/882869/skoda-superb-tsi-4x4-1-8-118-kw-elegance-plus?query=fulltext%3D%26ord%3D5%26dir%3D0%26model%255B%255D%3D910%26mark%255B%255D%3D32%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D2011%26inOperationTo%3D2012%26capacityFrom%3D%26capacityTo%3D%26loadFrom%3D%26loadTo%3D Upraveno 9. července 2015 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 (upraveno) No ono rok na našich silnicích může vydat za 4 roky v Německu P.S. Musíš porovnávat porovnatelnou výbavy jako 4x4, automat, výkon motoru atd.... Upraveno 9. července 2015 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Letňany, Čakovice apod. Chodov je trochu z ruky, ale... kdybys měl čas a chuť ztratit semnou pár minut, samozřejmě se přizpůsobím místu a snad i času (odpo/pod-večer best), třeba hned zítra.nieco vymyslime.... sorry, ze som vecer vypadol z debaty, ale mal som az doteraz nejaku akciu a teraz sa uz plazim spinkat do postele a nemam silu nieco rozumneho napisat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 (upraveno) P.S. Musíš porovnávat porovnatelnou výbavy jako 4x4, automat, výkon motoru atd....OK, takže tedy mužů srovnávat 1. Generaci 7er a poslední lagunu;) = DemagogieBereš v potaz hledisko dalšího prodeje? Pojištěni atd? Upraveno 10. července 2015 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Když si chci vybrat nějaké auto, tak si vybírám zároveň výbavu. Phaeton 2011 je zatím poslední model, tak si nebudu vybírat Superb jako o 2 generace starší model a s naprosto jinou výbavou. Já se vždy musím pousmát nad tím, když někde přijde a řekne vybral jsem novou Octávii za 750 tis., ekonomicky je to prostě nejvýhodnější, říkám si no tak jo, tak si jezdi celý život v jednom ekonomicky nejvýhodnějším autě. Buď chci pěkné a pohodlné auto v té nejvyšší třídě a za rozumnou cenu a nebo hledám ekonomicky výhodný model, což samo v sobě skrývá nesmysl, protože žádné auto není ekonomicky výhodné. Upraveno 10. července 2015 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Neřekl bych, je to rozdíl jedné třídyJakože je/byl Superb stejná třída jako pětkovej bavorák? Neblázni, dyk ho sama Škodovka prezentovala jako levnější alternativu Passatu nebo Mondea.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Ano to škodovka prezentuje, protože kupodivu začalo Němcům vadit, že Škoda má velké prodejní úspěchy a poslední Superb je nasra.l totálně, a berou to jako útok na pozice VW. Velikostně (prostorem uvnitř) je Superb na tom prakticky stejně jako pětkové BMW. P.S. Jenom dodám, že jsem jel v poslední době několikrát novým Passatem a připadal jsem si tam jako v Golfu, Superb je jiná třída. Upraveno 10. července 2015 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Vzadu (teda pouze podélně) jo. Dyť je to kapku ošizenej Passat, jak by to mohlo bejt o třídu vejš, než on? Jinak poslední Superb je skvělej. Teda, škoda toho interiéru.. Upraveno 10. července 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Mně se taky Superb líbí, vcelku. Jen mi fakt vadí, že za půl roku to bude každý třetí auto tady.. :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Micey: Taky mi ta předchozí palubka seděla více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se