JakubS Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Tak jsem pořídil do rodiny druhou káru. Hlavně teda pro manželku . Všechny ofuky a přední folie půjdou pryč. Stejně jako pekelný aluminiový "koberce" z Polska. Gratuluju Neřekl bych, že spolehlivost je horší než u jiných, stejně starých vozů. Problém je, že většina ND je pouze originál ale ten obývák ve kterém se člověk vozí za to stojí, na pohodlnějších sedadlech jsem snad ještě neseděl. Já z toho svého udělal sporák a nemůžu si to vynachválit. Fakt ? Ano je to stejný motor, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Vyjímečný a zajímavý vůz, vždycky se za ním ohlídnu, nicméně ti přeji, aby byl v pořádku, jeho vyhlášená nespolehlivost byla jedním z faktorů proč nedošel právoplatného uznání. Uvidíme, mluvil jsem s několika majiteli VS a dokonce i předsedou Renault clubu, takže vím, co mě může potkat. Mechanicky je to téměř nezničitelný, elektronika funguje zatím komplet (což mě příjemně překvapilo ). Budu doufat, že stávající stav vydrží. V týdnu jde na ponákupní servis (olej, gumy, brzdy a preventivně olej v převodovce) a pak uvidíme . super, kultovní úlet, který nepostrádá motor Ano, už jsme ho pokřtili na Ufona Fakt ? Jojo, stejný agregát, pouze seškrcen na 177 kW kvůli pohonu přední nápravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 (upraveno) to KFL - divím se volbě vozu, co Tě k tomu vedlo ? Jednoduchá úvaha - potřebuju větší auto, neb čekáme v srpnu prcka a služebáka měním až v listopadu + žena tak jako tak bude potřebovat vehikl. Primárně s ním bude jezdit ona, tj. maximální roční nájezd do 8-10 tkm a tudíž jsem nechtěl naftu, které krátké cesty nedělají dobře a spotřebu v tu chvíli neřeším. Zároveň jsem chtěl aspoň trochu slušnej motor, tedy minimálně V6, abych z jízdy měl alespoň trochu radost a měl jsem v autě prvek aktivní bezpečnosti (předjíždění apod.). Chtěl jsem zčásti taky trochu exota. No a nakonec jsem chtěl automat kvůli spolupráci s motorem a komfortu. Plus samozřejmě bezpečnost. A tohle všechno VS splňuje celkem bez problémů. Navíc pořizovací cena bezpečně vyváží případné investice, jejichž výši mi určitě v týdnu rádi v servisu sdělí . P.S. - Zvažoval jsem dokonce i Tadovu čínu, ale byla v manuálu . Upraveno 16. května 2010 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Cena?!? O 20 tisíc levněji než PAM312 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 (upraveno) KFL: slušná kára, od začátku se mi líbí, moje první nový auto byl renault (třídveřový Clio 72kW). Co to bylo za majitele, že si do kočáru dá hliníkový koberce? Už to samo o sobě by mě varovalo, že takovej magor se mohl jako magor chovat k celýmu autu. Držim palce, vole, a teď nemyslim auto. edit: slušná cena Upraveno 16. května 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 ten obývák ve kterém se člověk vozí za to stojí, na pohodlnějších sedadlech jsem snad ještě neseděl. Ano, to zcela bez komentáře potrzuju. Vlastně se dá říct, že snad kromě S-classe, která je na tom téměř stejně, jsem v ničem pohodlnějším nejel. Co to bylo za majitele, že si do kočáru dá hliníkový koberce? Ročník 59 - vedl si poctivě návštěvy servisu (jak v servisce, tak bokem), takže to tak hrozný bejt nemohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 to KFL: tak to dopadlo! za ty prachy suprová kára s parádním motorem! přeju co možná největší spolehlivost elektroniky a pevně věřím, že si ho žena pochvaluje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 to KFL: tak to dopadlo! za ty prachy suprová kára s parádním motorem! přeju co možná největší spolehlivost elektroniky a pevně věřím, že si ho žena pochvaluje... No ještě v něm nejela, přivezl jsem ho odpoledne. Jen to obešla, řekla, že je to hezký, zanadávala, že je to automat (ačkoli jsem jí to říkal asi 8x) a šla zase pryč . Pak doma řekla něco ve smyslu: "Doufám, že to byla dobrá investice." Vysvětlil jsem jí, že auta se jako investice rozhodně brát nedají . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 No ještě v něm nejela, přivezl jsem ho odpoledne. Jen to obešla, řekla, že je to hezký, zanadávala, že je to automat (ačkoli jsem jí to říkal asi 8x) a šla zase pryč . Pak doma řekla něco ve smyslu: "Doufám, že to byla dobrá investice." Vysvětlil jsem jí, že auta se jako investice rozhodně brát nedají . Tak přeju mnoho štastných kilometrů, je to auto co má duši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Tak přeju mnoho štastných kilometrů, je to auto co má duši. ac me auto zaujalo, puvod motoru jsem netusil, a ceny jsou vyborne, nechapu, jak muzes rict, ze tohle auto ma dusi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Tož zítra držte palce, bude probíhat finální fáze jednání o novém Tada-mobilu, zatím mám největší strach o to, co bude rychlejší, jestli já nebo povodně, které zítřejší jednání dost silně ohržují. ku.va... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 tada: už konečně něco pořádného kup a udělej si radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Tož zítra držte palce, bude probíhat finální fáze jednání o novém Tada-mobilu, zatím mám největší strach o to, co bude rychlejší, jestli já nebo povodně, které zítřejší jednání dost silně ohržují. ku.va... Jeste bych pockal, az opadne voda tak budou slevy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 tada: už konečně něco pořádného kup a udělej si radost Ráno beru kufřík a vyrážím z Olomouce do Zlína, kde je auto, ale fakt nevím jak se tam dostanu, vlaky přes přerov sice ještě jezdí, ale voda tam pořád stoupá, tak nevím jak dlouho ještě budou jezdit a jestli ráno něco pojede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 už se na to fáro těšíme, snad u nás ve Zlíně budeš mit šťastnou ruku a dobře vybereš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 (upraveno) No ještě v něm nejela, přivezl jsem ho odpoledne. Jen to obešla, řekla, že je to hezký, zanadávala, že je to automat (ačkoli jsem jí to říkal asi 8x) a šla zase pryč . Pak doma řekla něco ve smyslu: "Doufám, že to byla dobrá investice." Vysvětlil jsem jí, že auta se jako investice rozhodně brát nedají . Auta pro manželky, to je vždy špatně. Já jsem si /sobě/ před třemi roky koupil jetou Hyundai Sonatu 2,7 V6v automatu a plné výbavě, na nic lepšího jsem neměl. Automat schválně, kdyby manželka potřebovala taky někdy jet . Do té doby jezdila s Mazdou Xedos 9 2,3 V6 a moc jí to nesedělo. Pak si půjčila Sonatu a už mi jí nevrátila, říká, že lepší auto neměla, jen barvu by si přála příště jinou, než černou. Auto je napsané na mě, a tak s celkem železnou pravidelností navštěvuji úřad na Korunní a při vysvětlování překročené rychlosti vysvětluju, že za volantem sedí osoba mě blízká..... Minulý týden ji předjela Městská policie, vyskočil klučík a jestli prý ví, proč jí zastavili / blikali na ní zezadu červeným nápisem stop, ale to ona nemohla vidět, zpětné zrcátko má jen na úpravu své fasády/. Žena řekla, že tedy vůbec netuší, proč jí zastavili. Na odpověď že kvůli rychlosti, na něj vychrlila, že jí přece kvůli rychlosti zastavovat nesmí / před dvěma roky jsem jí poučil, že Městská policie nesmí zastavovat pro rychlost, že to je dnes jinak, to už nezaregistrovala/ Klučík polknul, a jen se zeptal, jestli ví, kolik jela a ona, že neví. Tak jí řekl, že 68 a ona, hm, to není tak strašný. Zmohl se už jen na to, že to ale bylo na čtyřicítce a s odpovědí, že za to nemůže, když jsou ty značky tak malý a blbě vidět, jí pustil.... Nedávno žena říkala, že se jí s tím autem jezdí docela hezky. Tak jsem řekl, aby ne, když má 178 koní a při její jízdě žere pouhých 13 l . Reaovala jen, že by si příště přála auto o něco silnější a taky že barvu chce jinou.... Takže přeju, ať se manželce dobře jezdí, a Tebe ať to nestojí moc pokut. Doufej, že příště nebudeš muset kupovat 4,0 V8... Upraveno 17. května 2010 uživatelem mischa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Tož zítra držte palce, bude probíhat finální fáze jednání o novém Tada-mobilu, zatím mám největší strach o to, co bude rychlejší, jestli já nebo povodně, které zítřejší jednání dost silně ohržují. ku.va... Určitě v tom novým fáru budeš rychlejší, než jakákoli povodeň, vichřice a podobně. Co by to mělo být? Hořím nedočkavostí. Takový XJR 4,0/V8 Sport v turbu, to by mi k Tobě sedělo. Ale níž nechoď, byl bys tu za starýho dědka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Určitě v tom novým fáru budeš rychlejší, než jakákoli povodeň, vichřice a podobně. Co by to mělo být? Hořím nedočkavostí. Takový XJR 4,0/V8 Sport v turbu, to by mi k Tobě sedělo. Ale níž nechoď, byl bys tu za starýho dědka.... No, jelikož jsem se rozhodl, že chci něco, co jde uživit, tak jsem musel diktátorské limuzíny vyškrtnout ze seznamu - řeknu toto: mělo by to být černé, + - svižné, pohon na zadek a plátěná střecha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 (upraveno) Tak šéf divize se mě už asi chtěl zbavit a podlehl mému skuhrání po pořádném služebním autě Kdo pozná o co jde? Nejrychlejší "hadatel" bude odměněn setíkem RedBull Air Race z loňského roku Upraveno 18. května 2010 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 tyjo, dlouhý G, machrindex 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se