Návštěvník Zmizík Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Já vždycky, když se posere alternátor a nevšimnu si toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 (upraveno) Já vždycky, když se posere alternátor a nevšimnu si toho.Jasně jde mi o to, že děláme business plán pro výrobce baterií a potřebujeme to rozdělit nějak v čase. nějaké data jsem našel, ale rád bych si to ještě nějak v měsících ověřil. Předpokládám, že nejčastěji se baterka prodá před sezonou tzn. nějáký březen-duben-květen a potom možná ještě v létě ? nepředpokládám, že by si někdo kupoval autobaterii na veterána v zimě. Upraveno 24. července 2015 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Všiml jsem si, že pár z Vás tady má nějakého veterána. Chtěl jsem se zeptat v jakém období si do nich kupujete autobaterii, případně v jakém intervalu?pokial s autom sa pravidelne nejazdi, tak nema zmysel bateria, radsej ju kazdy uskladnuje na suchom, vetranom mieste s vyrovnanou teplotou. Vydrzi ovela viac a podla navodu ju nabijat. Stare auta nevyzaduju tak ako novsie zariadenia staly prud, takze je to ina cielova skupina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 pokial s autom sa pravidelne nejazdi, tak nema zmysel bateria, radsej ju kazdy uskladnuje na suchom, vetranom mieste s vyrovnanou teplotou. Vydrzi ovela viac a podla navodu ju nabijat. Stare auta nevyzaduju tak ako novsie zariadenia staly prud, takze je to ina cielova skupina.No ona to právě přesně cílová skupina je, společně se sportovními vozy..( trošku jiný příběh) právě díky tomu, že se odlišuje od klasické autobaterie. Asi chápu, že si člověk nekoupí novou každý rok, ale spíš by mě zajímalo v jakém období se ta baterie většinou kupuje ( bude souviset s přicházející sezonou) případně jak dlouho Vám ta baterie vydrží). máme nějaký assumptions prodejů za rok a potřebuji to nějak rozhodit po měsících do business plánu tak se jen orientačně ptám i tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Seznamujeme se a baví mě čím dál tím více :-) Máme u nás dost oblíbených lokalit, kam se dostaneme jenom po polnich cestách a na to je autíčko jak dělaný, už se použila i čtyřkolka a jo, funguje to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 (upraveno) TO African: Jsem se onehda ptal pri domlouvani zkusebni jizdy prodejce, zda me s tim autem pusti mimo silnici na polni nebo lesni cestu, kdyz je to skoro offroad :-D. On na to, ze jasne no problem. Holt nevyslo pocasi a nekolik dni v kuse lilo, takze jsem i zapadnul do pole, ale auto to vsechno zvlad!o !!!Pro prodejce to myslim byla jedna z "nejlepsich" zkusebnich jizd a tak zaflakany auto po zkusebni jizde v tom servisu asi jeste nevideli.Vybrals dobre ;-) Upraveno 28. července 2015 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 To rád slyším Brácha měl starší model v Africe a to byl opravdu nesmrtelný stroj, bydlel tam na farmě, takže to auto dostávalo opravdu čouda a no problem, s nájezdem přes třista šlo z baráku a dodnes tam kamarádovy slouží. Musím zaťukat, snad tento jeho nástupce bude stejně tak dobrý. Překvapilo mě zpracování interiéru, rok 2008 a vypadá jak kdyby včera vyjelo z krámu. Třeba naše Mbéčko třídy C s podobným nájezdem, které je o tři roky mladší už tu a tam vykazuje známky optřebení, né že by to bylo špatný auto, ale gumou potažené kastlíky už se loupou, tlačítka a páčky mají mírnej vakl a takový detaily, které překvapí u auta v dané cenové kategorii. No kecal bych, kdybych nenapsal že Japonec to má prostě kvalitnější. Snad jen ta spotřeba se zdá vysoká, jezdím okolo devíti desíti, ale snad je to jen daň za kvalitní motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 tak uz ho konecne mas?tak vela stastnych kilometrov!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Jsem tady machroval ve vlákně malé SUV ještě ten ten, co jsem ho koupil Jinak díky tak uz ho konecne mas?tak vela stastnych kilometrov!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Vojta1: Cetl jsem o te zazracne baterii pana Zaludy ve Forbesu. Mel jsem za to, ze uz mate davno hotovej business plan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 (upraveno) Hodím to do tohoto vlákna, úlovek z víkendového kempování. Ti amíci jsou děsný megalomani :-) A až budu starej, tak chci na ježdění okolo komína tuhle parádní F250. @african: Mitsubishi super, ať slouží, málem jsem si outlander taky koupil před pár roky, a pokud bude návrat do ČR, tak je to jeden z kandidátů na auto. Pak ti napíšu o dlouhodobé zkušenosti :-) Upraveno 28. července 2015 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Upgradoval jsem vozovy park... zase Toyota a muj treti Auris.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Hodím to do tohoto vlákna, úlovek z víkendového kempování. Ti amíci jsou děsný megalomani :-) A až budu starej, tak chci na ježdění okolo komína tuhle parádní F250. @african: Mitsubishi super, ať slouží, málem jsem si outlander taky koupil před pár roky, a pokud bude návrat do ČR, tak je to jeden z kandidátů na auto. Pak ti napíšu o dlouhodobé zkušenosti :-) Krásný to má amík, v US asi spotřebu moc neřešíte jako my tady, co? Jinak ta dlouhodobá zkušenost by mě jednou až budeš mít čas docela zajímala, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-5/16375704?goFrom=list To zas bude nějaky podvod co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 ....tak vo tom žádná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Vid? Jsem ted řikal ženě že bych ho vzal i za půl miče a jel bych pro něj hned ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Já jak poslední dobou hledám to auto pro radost, tak jse narazil na desítky podobných inzerátů. Je to k nas......í. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Sem na tom stejne. Jenze mi nikdo nechce nic prodat. Bud je bazarnik idiot nebo nejsou schopny v nemecku pripravit prevozni znacky a nebo auto nemaj, protoze je v komisi a proste s nim nekdo jezdi. Takze sem s tim letos skoncil a zas to zkusim pristi rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra.T Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 já tam vidím cenu 838 tisic...na tom odkazu, co jste hodili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Cenovka už je opravená takže opravdu asi jen chyba při zadávaní inzerátu.Ted cena více méně odpovida... Jinak jsem dnes cestou na Ruzyn,na letiště pokořil hranici sto tisic km.Tak snad už to je dobře zajeté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se