brett Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 Křemenáči na Islandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 (upraveno) Nějaký ten masák se taky objevil. Upraveno 23. srpna 2011 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Tak to tady trochu oživím. Sice nic moc, ale ty první vždycky potěší nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Sice nic moc, ale ty první vždycky potěší nejvíc. No ty wo.e, kdes to našel. Zítra vyrážím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 To bys měl trochu z ruky, furt Beskydy, ale fakt nic moc. Kdybych nevěděl kam jít, nejspíš nenajdu nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Dnes odpoledne jsem přinesl přes 60 pravých hřibů. K večeři jsem smažil řízky z hlav. Rostou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 Dnes odpoledne jsem přinesl přes 60 pravých hřibů. K večeři jsem smažil řízky z hlav. Rostou! poprosím GPS souřadnice.... (?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 poprosím GPS souřadnice.... (?) Nedávej............. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Nedávej............. :-) Nedám, protože rostou i kolem Budějc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Tak jsem zase vyrazil do lesa. Sice jsem si vzal foťák, ale nějak jsem zapomněl fotit. Tak alespoň pár posledních nálezů. Našel jsem jich sice kolem 50, ale byla tam spousta přestárlých a červivých. Lokalita - VVP nad obcí Ktiš /děsná džungle/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobp Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 nedela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 sakra pánové, mě štvete, já to zkoušel minulý víkend a prd... je tu zatím sucho, hodina v lese, jedna houba a ještě nejedlá rostou někde na Moravě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Zítra se jdu s přítelkyní poohlídnout, tak mi držte palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 sakra pánové, mě štvete, já to zkoušel minulý víkend a prd... je tu zatím sucho, hodina v lese, jedna houba a ještě nejedlá rostou někde na Moravě? Rostou. Zítra bude houbová omáčka a suší se jich taky hromada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Tak na Vysočině je to bída, ani to nestojí za fotky - 9 babek a 3 hřiby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Rostou. Zítra bude houbová omáčka a suší se jich taky hromada můžeš to trošku zeměpisně přiblížit?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Jeseníky, Přemyslov, směr Černá stráň. Stačí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 (upraveno) Jeseníky, Přemyslov, směr Černá stráň. Stačí? hmm, tak to nejedu... co přerovsko?? kolem Hranic všechno suchý, za hodinu deset babek a praváci taky letos nebyli Upraveno 1. srpna 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turner Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Cca deset dnů zpátky západní čechy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se