Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé, PRIM (hádejte který) se stává opravdu mezinárodním producentem hodinek :sad01_anim:

Ty toho Berte naděláš....

Finální montáž těchto budíků přece probíhá na Šumavě na trojmezním kamenu. Podle toho kde má montážní pracovnice zrovna řiť, tam je to vyrobeno. Takže už jsme viděli Czech Republic, teď Germany a příští měsíc si možná poposedne do Rakouska :D

Napiš si do MPM, nějaký ředitel ti to určitě ochotně polopravdivě objasní :smile_anim:

Odesláno

A oni v MPM používají i staré logo? Kdyby mi někdo ukázal tuhle fotku tak si tipnu, že se jedná o budík z konce osmdesátých či začátku devadesátých let...

Odesláno

A oni v MPM používají i staré logo? Kdyby mi někdo ukázal tuhle fotku tak si tipnu, že se jedná o budík z konce osmdesátých či začátku devadesátých let...

To si myslím i já.

Odesláno

Hodináře jsem se ptal, právě kvůli bochánku. Říkal, že ten budík není ze starých zásob. V úterý se tam pro jedny náramkáče z dob cca 1990 stavím :-)

Odesláno

Tak mne napadá, že ctění členové si zaslouží nějaké to foto staršího budíku, zcela určitě pocházejícího z Mekky české hodinařiny. Tady je :-)

IMAG0057.jpg

Odesláno

Tak mne napadá, že ctění členové si zaslouží nějaké to foto staršího budíku, zcela určitě pocházejícího z Mekky české hodinařiny.

Šternberk je Mekka český hodinařiny? Nebo je to Frýdek Pístek, kde qualitně vyrábí MPM :D. Jsem už z těch swiss, germany, czech a china made Primek zmatenej.

Jinak hezkej budíček.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...