Veneria Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Ale po té, co je výměna baterie odmítnuta, tak podmiňovat vydání hodinek úhradou 200Kč za diagnostiku, působí hloupý vtip. Hodinky nebyly vůbec otevřeny, pouze probíhala debata o ceně za výměnu baterie. Co se Ti nezda? Bylo Ti prece doprano pet minut jejich casu a jak je znamo, cas jsou penize
Milis Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 V 21. 2. 2011 v 21:53, 'Josef01' napsal: P.S. Mimochodem, kde myslíš, že si AR nechává dělat Zeiss? Hele, to fakt netušim. Dobrou.
B.F.G. Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Von chtěl starouš Mulis asi naznačit, že Zeiss minimálně neposílá do Meopty celý objektivy...
Josef01 Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 To určitě nenaznačoval, tak hloupej přece není...
Milis Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 22. 2. 2011 v 0:06, 'Josef01' napsal: To určitě nenaznačoval, tak hloupej přece není... Vono jestli spíš nejsem přechytralej. Proto až si třeba rozbiju světlo na svým Favoritovi, pojedu do KOITO Žatec a nechám si ho tam pěkně vyměnit - vyráběj tam přece světla i na Porše!! Až píchnu pneumošku, nepojedu do pneuservisu ale do gumárny a až mě dojde fuel, dotlačím ten křáp k nejbližšímu vrtu. A takhle to může jít porád pryč - stačí mít svýho Brouka Pytlíka, kterej vždycky přesně ví, co kdy kde. :D
spineshank Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 21. 2. 2011 v 20:31, 'Fake_nick' napsal: Nevím co je na tom k nepochopení. Vzhledem k tomu, že firma Tag Heuer jasně říká, že při každém zásahu do hodinek (po delší době) by měli být hodinky přetěsněny. Ale zároveň zákazníkovi nebrání tuto možnost odmítnout a nechat si pouze vyměnit baterii. A ceny nejsou ve firmě Fr. Hanák výmyslem nikoho z vedení, ale jsou jasně dány ze švýcarska. Takže klídek ... dobrej blábol
Josef01 Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 Princ Milis: No jde spíš o to, zda kupovat pneumatiky u výrobce aut, nebo u výrobce pneumatik, nehledej za tím nic složitého. Pokud rozumíš AR vrstvám (do kterých dělám asi 8 let) tak řekni svůj názor a nebo raději mlč, mluvíš hlouposti.
mechano Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 22. 2. 2011 v 7:06, 'Princ Milis' napsal: Vono jestli spíš nejsem přechytralej. Proto až si třeba rozbiju světlo na svým Favoritovi, pojedu do KOITO Žatec a nechám si ho tam pěkně vyměnit - vyráběj tam přece světla i na Porše!! Až píchnu pneumošku, nepojedu do pneuservisu ale do gumárny a až mě dojde fuel, dotlačím ten křáp k nejbližšímu vrtu. A takhle to může jít porád pryč - stačí mít svýho Brouka Pytlíka, kterej vždycky přesně ví, co kdy kde. :D Napadá mě, že až budeš potřebovat něco přebrousit, zajet do Benátek (nad Jizerou, kousek od Kněžmostu).
mechano Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 18. 2. 2011 v 10:00, 'NIGHTinGALE' napsal: Po špatné zkušenosti se servisem vintage Longinesek jsem Hanáka bral alespoň jako relativně obstojného měniče baterek. No, teď už ani baterky u něj měnit nebudu. Výměnu baterky se zkouškou vodotěsnosti u dva roky starých dámských Tag Heuer Aquaracer nacenili na 2.000Kč. Jelikož je to docela dost a vodotěsnost v podstatě není třeba (hodinky jsou na ženské ručce asi 1x týdně v kanceláři), tak padlo rozhodnutí zkoušku vodotěsnosti oželet a vyměnit jen baterku. A ejhle, cena by byla 550Kč. Na dotaz, proč je to tak drahé, že Dušák si cení výměnu baterky u těchto hodinek na 350Kč, přišel argument, že toto je prý doporučená cena. Jestli ze Švajcu, či od paní Hanákové, to netuším, ale přijde mi legrační, že Dušák to udělá o tolik levněji. Holt je Brno proti Praze asi velkoměsto. Takže když jsme toto odmítli a chtěli hodinky zpět, bylo nám řečeno, že musíme zaplatit 200Kč za diagnostiku Tento poplatek chápu, pokud si nechám udělat rozpočet opravy na mechanické hodinky, u kterých není na první pohled patrné, jaká je závada, ale co provedli za diagnostiku u 2 roky starých quartzek, u kterých se měla jen měnit baterka, to mi hlava nebere. Sice mě doma učili, že bych se měl k ženám chovat slušně, ale kdykoliv vidím madam Hanák, tak se musím sakra držet, abych jí neublížil. Napadla mě taková věc. Existuje vůbec nějaký pan Hanák fyzicky? Ta firma o sobě říká, že ji vede pan Hanák, velký znalec hodinek etc. etc. Mám pocit, že tohle by nemohl dopustit.
sibirnaya Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 hm, tak mi pak podle tehle logiky zkuste vysvetlit, kdyz chce nekdo Rolex, proc nejde k Bechynemu, ale pise me?
mechano Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 22. 2. 2011 v 7:36, 'Josef01' napsal: Pokud rozumíš AR vrstvám (do kterých dělám asi 8 let) Chytím se toho, jednu antireflexní vrstvu bych potřeboval. V jákém smyslu "do toho děláš", prosím?
mechano Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 22. 2. 2011 v 7:48, 'sibirnaya' napsal: hm, tak mi pak podle tehle logiky zkuste vysvetlit, kdyz chce nekdo Rolex, proc nejde k Bechynemu, ale pise me? Prosím tě, ten Bechyně tam má jen pár kousků. V 22. 2. 2011 v 7:50, 'sibirnaya' napsal: stary pan Hanak se moc neukazuje, potkas bud pí Hanakovou nebo Mr. Hanak jnr. Ale existuje teda?
Milis Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 22. 2. 2011 v 7:36, 'Josef01' napsal: Princ Milis: No jde spíš o to, zda kupovat pneumatiky u výrobce aut, nebo u výrobce pneumatik, nehledej za tím nic složitého. Pokud rozumíš AR vrstvám (do kterých dělám asi 8 let) tak řekni svůj názor a nebo raději mlč, mluvíš hlouposti. Věř, že žádnejm vrstvám v týhle nejapný debatě rozumět nepotřebuju. To, že doporučení nosit hodinky Breitling na výměnu sklíčka do Meopty, je totální pitchovina hodná Brouka Pytlíka, je nasnadě - už to prosím tě nevokecávej, chytrolíne.
Milis Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 22. 2. 2011 v 7:41, 'mechano' napsal: Napadá mě, že až budeš potřebovat něco přebrousit, zajet do Benátek (nad Jizerou, kousek od Kněžmostu). My, vegetariáni, tyhle provozovny, co myslíš, teď zapalujem! :D Ale do jara času dost...
sibirnaya Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 22. 2. 2011 v 7:53, 'mechano' napsal: Prosím tě, ten Bechyně tam má jen pár kousků. Ale existuje teda? jojo, existuje
Josef01 Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 22. 2. 2011 v 7:57, 'Princ Milis' napsal: Věř, že žádnejm vrstvám v týhle nejapný debatě rozumět nepotřebuju. To, že doporučení nosit hodinky Breitling na výměnu sklíčka do Meopty, je totální pitchovina hodná Brouka Pytlíka, je nasnadě - už to prosím tě nevokecávej, chytrolíne. Fakt jsem se usmál, to ty jsi chtěl nosit hodinky do Meopty, já bych tam nosil zásadně jenom sklo. Víš prd a chtěl by si medajli
Milis Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 22. 2. 2011 v 8:00, 'Josef01' napsal: Fakt jsem se usmál, to ty jsi chtěl nosit hodinky do Meopty, já bych tam nosil zásadně jenom sklo. Víš prd a chtěl by si medajli Tyjo. Tomu se říká mastit si krovky za každou cenu. :D
mechano Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 22. 2. 2011 v 7:58, 'Princ Milis' napsal: My, vegetariáni, tyhle provozovny, co myslíš, teď zapalujem! :D Ale do jara času dost... Chápu, to budou mít v Karborundu radost.
NIGHTinGALE Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 22. 2. 2011 v 8:00, 'Josef01' napsal: Fakt jsem se usmál, to ty jsi chtěl nosit hodinky do Meopty, já bych tam nosil zásadně jenom sklo. Dle tvé logiky: Musíš hodinky odnést k Bechyněmu, nechat si vydělat sklo, sklo zanést do Meopty a pak s ním zase skočit k Bechyněmu, aby ti ho tam vsadili. Dle Milisovy logiky: Zaneseš hodinky k Bechyněmu, který by měl být garancí kvalitních služeb a o nic víc se nestaráš. Milis je sice úchyl, vegan a otravuje na serveru maminky.cz, ale v tomhle s ním souhlasím, asi mi ta jeho cesta přijde krapet jednodušší
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se