Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Většina z vás to asi zná...někde se náhodou objeví zmínka o nějakejch hodinkách. Hm, docela hezký. Ještě ten den se jen tak podívám na net, jestli někde není víc fotek, podrobnější popis, nebo tak něco. Vlastně jsou dost hezký. Večer mrknu na web výrobce, třeba se tam dozvím něco zajímavýho. Jasně, jen marketing, je to vlastně jen předražená eta 2824, co na tom, že mají nějakej potápěčskej příběh... i když, potámění mě trochu zajímá.

Pro jistotu, s naprosto CHLADNOU HLAVOU, se na web výrobce podívám ještě další den, jestli tam třeba nenajdu nějaký informace, co jsem prvně přehlíd. Nenašel, ale ty hodinky...ty jsou nějak čím dál tím hezčí. Nevím úplně přesně co se děje, ale mám nutkání napsat výrobci, jak by to bylo s dodáním do Čech, protože se tu danej model oficiálně nedodává (zjištěno jen tak mimochodem při obědní pauze v práci). Samozřejmě čistě teoreticky, sice mám rád oranžovou (jediný oranžády jsem prodal před víc jak měsícem), ale přece neskočím na tenhle marketingovej špek sice kdysi slavný, ale v podstatě lowendový značce.

No jasně, není to vůbec jednoduchý, sice mi odpověděli hned, ale jaksi zmateně a neúplně a navíc, ta jejich cenová politika je fakt k nasrání, ceny pro usa podstatně nižší než pro evropu, prostě to nemá cenu, kašlu na ně. No ale večer si ještě prohlídnu pár fotek a pošlu výrobci asi desátej mail s dalšíma otázkama (už ze mě musí bejt ten jejich customerservice na prášky). Jen tak, nezávazně pochopitelně, vůbec si ty hodinky NECHCI KOUPIT.

Přichází víkend venku, bez compu, ve skrytu duše doufám, že na oranžovou krásu zapomenu, stejně si chci koupit pod strom Rolex a ty peníze by mi chyběly.Nicméně po neděli otvírám maily...vono ty ceny vlastně nejsou tak úplně strašný, navíc by mi je poslali z rakouska, takže bez cla a dph...to je k zamyšlení..naštěstí nemají ten model, co zrovna chci a dodání by trvalo moc dlouho, SLÁVA a HURÁ, jsem z toho venku, píšu závěrečnej děkovnej mail za ochotu a považuju příběh za ukončenej.

Ale oni zřejmě ne..další den na mě čeká v mailu "speciální nabídka" (zase ten marketing, vůči kterýmu jsem pochopitelně naprosto imunní)... Jak to, že jsem tuhle limitku na jejich webu přehlíd!?!? Vždyť to je přesně to, co potřebuju, věrná replika původního modelu, limitka 99ks, krásně oranžová, cenu mi nabízejí více než dobrou, přemejšlení netrvá ani pět minut a přistihnu se při tom, jak si píšu o fakturu. Ta přichází téměř obratem a já rovněž obratem zadávám platební příkaz. A JE TO, sežral jsem jim to i s navijákem.

Tohle bylo v úterý, dnes je čtvrtek, před chvílí jsem dostal tracking no. JAKTOŽE balíček přijde až v PONDĚLÍ? Vůbec nevím, jak ty strašný čtyři dny čekání přežiju, proč musela doprava vyjít zrovna přes víkend? Tak aspoň píšu tenhle příspěvěk, kterej teď uložím. Jestli mě hodinky oslní jak očekávám, doplním první dojmy, nějakou fotku z mobilu a postnu ho. Jestli to bude průšvih, normálně to smažu, hodinky prodám a dám se na pěstování kedlubnů:-). To asi ne, ale aspoň si zakážu každý dvě hodiny otvírat stránku fedexu a vkladat tracking no.

Tak a je tu pondělí, nebudu už plejtvat slovama, protože za prvý to sem stejně nikdo nedočet a za druhý, TY HODINKY JSOU ÚŽASNÝ. Posuďte sami..první fotku jsem ukradl z ofiko webu páč neumím fotit, ostatní jsou živý...

post-7874-073399800 1281991061.jpg

post-7874-048556900 1281991272.jpg

post-7874-052121200 1281991298.jpg

post-7874-006630500 1281991325.jpg

• Dát hlas 5
Odesláno

Díky všem za gratulace, potěší, fakt že jo.

Tombed: aniž to tušíš, jsi jeden z těch, kteří za to můžou :P . Mimo téma, může doxaholic zůstat alkoholikem? Nerad bych se vzdával kvůli hodinkám ostatních koníčků :D ..

Odesláno

Myslim, ze se ve Tvem vypraveni skoro kazdy z nas aspon trochu najde :). Gratulace k paradnim legendarnim hodinkam a urcite je nekde vezmi pod vodu nebo aspon do vody, tohle nejsou navoneny kancldajvry!

Odesláno

Díky všem za gratulace, potěší, fakt že jo.

Tombed: aniž to tušíš, jsi jeden z těch, kteří za to můžou :P . Mimo téma, může doxaholic zůstat alkoholikem? Nerad bych se vzdával kvůli hodinkám ostatních koníčků :D ..

jojo, jsou vysoce návykové a bez obav teď budeš alkoholik2 ...B)

Odesláno

Tak jsem konečně zkrátil tah, nastavil čas i datum a prdnul si je na ruku. Krom toho, že jsou krásný, jsou taky NESKUTEČNĚ pohodlný, nadšení nepolevuje. Na tý návykovosti něco je..

Skalis: do vody je vezmu, i když už se potápím jen na volnou hubu, takže těch 1200 metrů, stupnici pro bezdekompresní potápění a heliový ventil neotestuju. Ale jako opravdu vodní/pracovní model si nechám seika, fungujou výborně a stojí asi tolik co poslání doxy do servisu :D

Odesláno

Tak jsem konečně zkrátil tah, nastavil čas i datum a prdnul si je na ruku. Krom toho, že jsou krásný, jsou taky NESKUTEČNĚ pohodlný, nadšení nepolevuje. Na tý návykovosti něco je..

Skalis: do vody je vezmu, i když už se potápím jen na volnou hubu, takže těch 1200 metrů, stupnici pro bezdekompresní potápění a heliový ventil neotestuju. Ale jako opravdu vodní/pracovní model si nechám seika, fungujou výborně a stojí asi tolik co poslání doxy do servisu :D

Krásné hodinky a poutavě napsaný příběh.

Gratuluju

Odesláno

Ty vole! Jsem na ně desně zvědavej!!! :D Budu muset zas naplánovat "procházku" vokolo tebe...

A jak to bude s tím pěstováním kedluben? Jako že teď deš, přihlásíš se do agrární komory a bude z tebe zemědělec??? A za dotace budou ty Rolex?

Odesláno

Jo, jo, Ty se máš :) . Sám nemám nic. Nejprve jsem vás obtěžoval v tomto vlákně s častými dotazy. Pak jsem vyměknul a z aukce zbaběle prchnul. Na ebayi se moc nevyznám a z dražby nepoznám, jestli se Doxy prodaly (co kdyby). Podívejte se na ni, prosím. Díky.

Odesláno

Gratulace, gratulace, je to opravdová legenda" Jaká byla cena, pokud to není tajmeství? Klidně mi to hoď do SZ, pokud to nechceš ventilovat. Já tak něják podobně otvírám a zase zavírám Doxy v prodejním vlákně :crying_anim:

Odesláno (upraveno)

Bob: na kedluby peču, zemědělec ze mě nebude, takže dotace nebudou, tim padem budu muset rolex vo kousek odsunout. No a třeba mě časem přejde, i když o tom pochybuju:-) Se zastav, rád tě uvidím, jsem tu skoro pořád a oranžovou z ruky hned tak nesundám, jsou fakt strašně příjemný.

Columbus: je to jak s kofolou, když ji miluješ, není co řešit, jdi do toho.

Vlastimil: SZ, ne že bych chtěl s cenou dělat tajnosti, ale všiml jsem si, že k mistnímu bontonu patří ceny na sklo nedávat, smysl mi trochu uniká, ale budu to respektovat:).

Jakubisko: ty muka byly příšerný, ale výsledek stojí za to.

A ještě jednou dík za gratulace všem!

Upraveno uživatelem xjr1
Odesláno

Super příběh, ze kterýho je jasný to co víme všichni, že nejlepší je ta adrenalinová část, to přemejšlení, vybírání, shánění, zařizování... a těšení se. Jakmile už jsou ty nádhery doma, začíná nějaký prázdno a hlodat červíček, kterej tě donutí si tuhle záležitost čas od času zopáknout.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...