Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dneska ráno v půl devátý zazvonil pošťák se zapečetěnym balíčkem z Itálie. Obsahem byly Glycine Combat Sub.

Něco málo o hodinkách:

Movement

Caliber:ETA 2824-2 automatic

Functions:hours, minutes and seconds, date display in window

Size:11 1/2"

Jewels:25

Power Reserve:38 hours

Hz:4/28'800 vibrations per hour

Finish:nickel coated oscillating weight on ball bearing decorated "Côtes de Gen?ve"

Posted Image

Case, Dial & Hands

Material:stainless steel

Diameter:42mm without crown

Height:10,60mm with solid back

Finish:satin/polished

Waterproof:20 atm

Back:solid steel screwed

Glass:sapphire

Dial:black with SL

Hands:orange with SL

Crown:screw-down

Posted Image

Bracelet

Material:stainless steel

Finish:satin/polished

Length:200mm incl. endpieces

Width:22mm horns / 20mm buckle

Clasp:double push diver

Zatím jenom rychlý osobní dojmy, jelikož ještě nemám zkrácenej tah:

Korunka je velikánská a moc příjemná, hodinky parádně seděj na zápěstí, jelikož maj zahnutý nožky. Suprově svítěj. Jediný mínus je absence antireflexu, ale to se pokusim nějak vyřešit přímo s výrobcem.

No nic, jdu se vrhnout na zkrácení tahu, ať už jsou na ruce. Další fotky přidám později.

Bysme mohli založit nějakej glycine klub né?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Horhe
  • Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj hezky hodinky. S vyrobcem asi antireflex moc neporesis. Zkousel jsem to na tehdy moje Glycine Incursore. Jedine k cemu jsem se dopracoval je , ze si muzu objednat sklicko a nechat si to tam dodelat sam... Sice mas jiny model ale ocekavam , ze to bude stejne.

Odesláno

Ahoj hezky hodinky. S vyrobcem asi antireflex moc neporesis. Zkousel jsem to na tehdy moje Glycine Incursore. Jedine k cemu jsem se dopracoval je , ze si muzu objednat sklicko a nechat si to tam dodelat sam... Sice mas jiny model ale ocekavam , ze to bude stejne.

Tak nějak jsem to myslel, aspoň zjistit přesný rozměry, případně samotnej safír a pak to tam nechat dodělat, pokud by oni nic neměli..

Odesláno

Fakt pěkný hodinky. Mohu poprosit o stránky italského obchodu?

Kupoval jsem je na italskym ebayi. Původně jsem chtěl na www.bussipreziosi.com, ale tam je stále neměli skladem.

Odesláno

Tak nějak jsem to myslel, aspoň zjistit přesný rozměry, případně samotnej safír a pak to tam nechat dodělat, pokud by oni nic neměli..

Jsi si jistej tim safirem? Me pred 2 mesicema tvrdili , ze na muj model jen mineral....

Odesláno

Jsi si jistej tim safirem? Me pred 2 mesicema tvrdili , ze na muj model jen mineral....

Ten popis nahoře je kopírovanej přímo z www.glycine.ch, takže předpokládám, že na nich ten safír je. V nejhoršim případě bych nechal vyndat tenhle a čekal, než mi někde udělaj ten AR.

Odesláno

Další fotky

Odesláno

Hodinky jsou úžasný, ale myslim si, že by je ten antireflex ještě trošku vytáhnul vejš. Každopádně takovej pocit jak dneska jsem dlouho neměl. Jiskra přeskočila naplný kule.

Odesláno

Tak konecne svycary! Suprovy, uz se tesim, az je uvidim nazivo. Ten chybejici AR taky nevidim jako vadu. Muzes na ne koukat polarizacnima brylema nebo pod vodou, vzdyt to jsou potapky :D

Nemas toho chlubeni posledni dobou nejak moc :)) ?

Odesláno (upraveno)

Antireflex sem antireflex tam neber si to tak. Glycine překvapivě dobře svítí, to jsem nečekal, design uhlazený, oranžová hodinky příjemně osvěžuje, vypadají fajn. Sám bych měl problém s průměrem. 

Horhe, na ekvilibristiku s antireflexem se vyser, do hodinek nezasahuj, takový průser to není.

Upraveno uživatelem Columbus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...