Horhe Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) Dneska ráno v půl devátý zazvonil pošťák se zapečetěnym balíčkem z Itálie. Obsahem byly Glycine Combat Sub. Něco málo o hodinkách: Movement Caliber:ETA 2824-2 automatic Functions:hours, minutes and seconds, date display in window Size:11 1/2" Jewels:25 Power Reserve:38 hours Hz:4/28'800 vibrations per hour Finish:nickel coated oscillating weight on ball bearing decorated "Côtes de Gen?ve" Case, Dial & Hands Material:stainless steel Diameter:42mm without crown Height:10,60mm with solid back Finish:satin/polished Waterproof:20 atm Back:solid steel screwed Glass:sapphire Dial:black with SL Hands:orange with SL Crown:screw-down Bracelet Material:stainless steel Finish:satin/polished Length:200mm incl. endpieces Width:22mm horns / 20mm buckle Clasp:double push diver Zatím jenom rychlý osobní dojmy, jelikož ještě nemám zkrácenej tah: Korunka je velikánská a moc příjemná, hodinky parádně seděj na zápěstí, jelikož maj zahnutý nožky. Suprově svítěj. Jediný mínus je absence antireflexu, ale to se pokusim nějak vyřešit přímo s výrobcem. No nic, jdu se vrhnout na zkrácení tahu, ať už jsou na ruce. Další fotky přidám později. Bysme mohli založit nějakej glycine klub né? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem Horhe
Dantechno Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Ahoj hezky hodinky. S vyrobcem asi antireflex moc neporesis. Zkousel jsem to na tehdy moje Glycine Incursore. Jedine k cemu jsem se dopracoval je , ze si muzu objednat sklicko a nechat si to tam dodelat sam... Sice mas jiny model ale ocekavam , ze to bude stejne.
Horhe Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Ahoj hezky hodinky. S vyrobcem asi antireflex moc neporesis. Zkousel jsem to na tehdy moje Glycine Incursore. Jedine k cemu jsem se dopracoval je , ze si muzu objednat sklicko a nechat si to tam dodelat sam... Sice mas jiny model ale ocekavam , ze to bude stejne. Tak nějak jsem to myslel, aspoň zjistit přesný rozměry, případně samotnej safír a pak to tam nechat dodělat, pokud by oni nic neměli..
Honza K. Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Nádhera. Řešil se tu také Glycine sraz.
Horhe Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Nevim jestli to, co maj, je machrindex, ale koule maj pořádný.
redd Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Fakt pěkný hodinky. Mohu poprosit o stránky italského obchodu?
Horhe Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Fakt pěkný hodinky. Mohu poprosit o stránky italského obchodu? Kupoval jsem je na italskym ebayi. Původně jsem chtěl na www.bussipreziosi.com, ale tam je stále neměli skladem.
Peta-Biker Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Tak ty jsou peckovní, na kolik to sakumprásk vyšlo, prosím Tě?
Dantechno Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Tak nějak jsem to myslel, aspoň zjistit přesný rozměry, případně samotnej safír a pak to tam nechat dodělat, pokud by oni nic neměli.. Jsi si jistej tim safirem? Me pred 2 mesicema tvrdili , ze na muj model jen mineral....
Horhe Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Jsi si jistej tim safirem? Me pred 2 mesicema tvrdili , ze na muj model jen mineral.... Ten popis nahoře je kopírovanej přímo z www.glycine.ch, takže předpokládám, že na nich ten safír je. V nejhoršim případě bych nechal vyndat tenhle a čekal, než mi někde udělaj ten AR.
Dantechno Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Jo mas pravdu - na tvejch by mel byt safir. A vyfot i dynko je moc hezky.
Horhe Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Další fotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vojt Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Skvělý hodinky, Jirko! Absenci antireflexu bych spíš vnímal jako plus.
Frantik Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Moc pěkný, ta oranžová je super. Antireflex bych neřešil.
Horhe Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Hodinky jsou úžasný, ale myslim si, že by je ten antireflex ještě trošku vytáhnul vejš. Každopádně takovej pocit jak dneska jsem dlouho neměl. Jiskra přeskočila naplný kule.
mmoobbyy Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Tak konecne svycary! Suprovy, uz se tesim, az je uvidim nazivo. Ten chybejici AR taky nevidim jako vadu. Muzes na ne koukat polarizacnima brylema nebo pod vodou, vzdyt to jsou potapky Nemas toho chlubeni posledni dobou nejak moc ) ?
Columbus Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) Antireflex sem antireflex tam neber si to tak. Glycine překvapivě dobře svítí, to jsem nečekal, design uhlazený, oranžová hodinky příjemně osvěžuje, vypadají fajn. Sám bych měl problém s průměrem. Horhe, na ekvilibristiku s antireflexem se vyser, do hodinek nezasahuj, takový průser to není. Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem Columbus
marosh Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Hodinky, dle mého gusta. Gratuluju k nim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se