long Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) PROSÍM o Váš názor.Jsem toho názoru, že by se měl nechat vyšetřit, jelikož jeho chování na hřišti je MIMO veškerou slušnost a profesionalitu.Nejsem Sparťan a snad tím nejsme ovlivněn, ale při dnešním zápase Sparty se Žilinou vzal v cca 5 min 18 vteřině slovenského útočníka pod rukou a normálně ho VYHODIL z hřiště. (rozhodčí naštěstí neviděl nic)Kdo jste se díval musel jste to vidět.Mezitím co to píši je cca 12 min 20 vteřin a Řepka vyrobil terstný kop , který zazvonil o tyčku ! ( to již rozhodčí viděl !) Co na něho říkáte? Dle mého to již není motivace ! Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem long
Milis Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 No co, tak to žere a vobčas ve svatým nadšení zapomene, co dělá. Nikoho ještě nezabil ani nezmrzačil, je to snad jen posranej fotbal. Mám rád lidi, který dělaj svoji práci naplno.
chacharoid Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 No co, tak to žere a vobčas ve svatým nadšení zapomene, co dělá. Nikoho ještě nezabil ani nezmrzačil, je to snad jen posranej fotbal. Mám rád lidi, který dělaj svoji práci naplno. tohle není součást jeho práce, to ať se na mě nikdo nezlobí...
long Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 No co, tak to žere a vobčas ve svatým nadšení zapomene, co dělá. Nikoho ještě nezabil ani nezmrzačil, je to snad jen posranej fotbal. Mám rád lidi, který dělaj svoji práci naplno. Myslíš plivání a Jiu Jitsu ????
Milis Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 tohle není součást jeho práce, to ať se na mě nikdo nezlobí... No já nevím, proč se do toho pletu, fotbalu nerozumím ani mě buchvíjak nezajímá. Jako bych nic nenapsal, jako bych nic nenapsal...
bandicoot Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Je to magor, mel dostat pres prsty kdyz sparte tehda vyloucenim prosral titul, ale je to tak platnej hrac, ze bez nej je sparta polovicni...
long Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 No já nevím, proč se do toho pletu, fotbalu nerozumím ani mě buchvíjak nezajímá. Jako bych nic nenapsal, jako bych nic nenapsal...
chacharoid Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Je to magor, mel dostat pres prsty kdyz sparte tehda vyloucenim prosral titul, ale je to tak platnej hrac, ze bez nej je sparta polovicni... jo, Řepka je pro Spartu jak Begbie v Trainspottingu...
maty Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Me prisel docela vtipnej v Uvolnete se, prosim ...jak tam prisel a venoval Krausovi slavistickej dres a zahlasil: "to je uplne zbytecna vec"
Stephan Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Kdyby se vyvaroval tech naprostych excesu jako plivani a hazeni mice z pulmetru do obliceje (nebo co to tehdy udelal) tak bych proti nemu nic nemel. To ze hraje tvrde a mnohdy za hranici pravidel je fakt, ale to k fotbalu patri. On si to ten souper rozmysli jestli priste do toho souboje s repkou pujde nebo ne. Moc fotbal nesleduju, ale myslim ze repka nikdy nikoho nejak vazne nezranil, takze s jeho stylem hry problem nemam, ba naopak.
bandicoot Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 On v ty anglii nehral jinak, stejnej magor, sama cervena, a byl tam za machra. Proste hraje co ma a uspechy to nese, viz pocet golu do site sparty za sezonu...
chacharoid Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 On v ty anglii nehral jinak, stejnej magor, sama cervena, a byl tam za machra. Proste hraje co ma a uspechy to nese, viz pocet golu do site sparty za sezonu... když byl v Anglii za takového machra, tak proč hraje za Spartu a nehraje tam?
spiderer Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) Pro me je Repka ve fotbale neco jako Breitling mezi hodinkama - spousta lidi ho nenavidi, spousta lidi ho miluje, to ze umi vi vsichni a je to myslim celkem zaslouzene "hvezda" i kdyz ma obcas ulety, ktery by mit nemusel a zbytecne mu kazi (mozna, mozna ani ne) jmeno ___Ale vzhledem k tomu, ze me fotbal nic moc nerika, tak je to jen takovej nazor laika.. Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem spiderer
ricous Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Řepka je magor. I mimo hřiště - viz jeho exces na turnaji žáčků nebo jeho rozhovory do novin.
long Odesláno 17. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 (upraveno) On v ty anglii nehral jinak, stejnej magor, sama cervena, a byl tam za machra. Proste hraje co ma a uspechy to nese, viz pocet golu do site sparty za sezonu... Machr, nevím. Hrál myslím za West Ham, ale machři z Anglické lidi neodcházejí. J Je základ Sparty, hraje MOC DOBŘE když nemá blikanec, ale on je má nonstop a je myslím otázka jestli se Pepa Chovanec nemodlí před zápasem co vyvede?. Na repre není několik let starý, ale nebezpečný ! Upraveno 17. srpna 2010 uživatelem long
Hugo14 Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 když byl v Anglii za takového machra, tak proč hraje za Spartu a nehraje tam? Stejně by ses mohl ptát, proč za Slávii hrál Šmicer. Proč nezůstal v Anglii? Stejně jako Řepka odešel z PL poté co sám neprodloužil kontrakt, jestli se nepletu. Jinak říkají to prakticky všichni navrátilci - ty důvody jsou jiné, než fotbalové (většnou rodiné).
Donuts Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 Kdyz se pominou excesy, tak se mi Repkovo styl libi moc. Je to frajer, a to nejsem spartan. 1
Frantik Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 Je to ubožáček, vždycky se spartanum směju, že tam mají takové pako Pokud on je symbol Sparty, tak to jen potvrzuje, co si o Sparte myslim nejen já, ale i spousta normálních fandů fotbalu 1
Dantechno Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 Repka je fajn clovek, s jemnou az romantickou povahou. Idealni rodinny typ.
shag Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 Repka berie Spartu tak anticky, tam sa tiez s nikym neparali
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se