Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

PROSÍM o Váš názor.

Jsem toho názoru, že by se měl nechat vyšetřit, jelikož jeho chování na hřišti je MIMO veškerou slušnost a profesionalitu.

Nejsem Sparťan a snad tím nejsme ovlivněn, ale při dnešním zápase Sparty se Žilinou vzal v cca 5 min 18 vteřině slovenského útočníka pod rukou a normálně ho VYHODIL z hřiště. (rozhodčí naštěstí neviděl nic)

Kdo jste se díval musel jste to vidět.

Mezitím co to píši je cca 12 min 20 vteřin a Řepka vyrobil terstný kop , který zazvonil o tyčku ! ( to již rozhodčí viděl !)

Co na něho říkáte? Dle mého to již není motivace !

Upraveno uživatelem long
Odesláno

No co, tak to žere a vobčas ve svatým nadšení zapomene, co dělá. Nikoho ještě nezabil ani nezmrzačil, je to snad jen posranej fotbal. Mám rád lidi, který dělaj svoji práci naplno.

Odesláno

No co, tak to žere a vobčas ve svatým nadšení zapomene, co dělá. Nikoho ještě nezabil ani nezmrzačil, je to snad jen posranej fotbal. Mám rád lidi, který dělaj svoji práci naplno.

tohle není součást jeho práce, to ať se na mě nikdo nezlobí...
Odesláno

Myslíš plivání a Jiu Jitsu ????:worried_anim:

Odesláno

tohle není součást jeho práce, to ať se na mě nikdo nezlobí...

No já nevím, proč se do toho pletu, fotbalu nerozumím ani mě buchvíjak nezajímá. Jako bych nic nenapsal, jako bych nic nenapsal...
Odesláno

No já nevím, proč se do toho pletu, fotbalu nerozumím ani mě buchvíjak nezajímá. Jako bych nic nenapsal, jako bych nic nenapsal...

:notworthy:

Odesláno

Me prisel docela vtipnej v Uvolnete se, prosim  :smile_anim:   ...jak tam prisel a venoval Krausovi slavistickej dres a zahlasil: "to je uplne zbytecna vec"  :whistle:

Odesláno

Kdyby se vyvaroval tech naprostych excesu jako plivani a hazeni mice z pulmetru do obliceje (nebo co to tehdy udelal) tak bych proti nemu nic nemel. To ze hraje tvrde a mnohdy za hranici pravidel je fakt, ale to k fotbalu patri. On si to ten souper rozmysli jestli priste do toho souboje s repkou pujde nebo ne. Moc fotbal nesleduju, ale myslim ze repka nikdy nikoho nejak vazne nezranil, takze s jeho stylem hry problem nemam, ba naopak.

Odesláno

On v ty anglii nehral jinak, stejnej magor, sama cervena, a byl tam za machra. Proste hraje co ma a uspechy to nese, viz pocet golu do site sparty za sezonu...

když byl v Anglii za takového machra, tak proč hraje za Spartu a nehraje tam?
Odesláno (upraveno)

Pro me je Repka ve fotbale neco jako Breitling mezi hodinkama - spousta lidi ho nenavidi, spousta lidi ho miluje, to ze umi vi vsichni a je to myslim celkem zaslouzene "hvezda" i kdyz ma obcas ulety, ktery by mit nemusel a zbytecne mu kazi (mozna, mozna ani ne) jmeno :)

___

Ale vzhledem k tomu, ze me fotbal nic moc nerika, tak je to jen takovej nazor laika..

Upraveno uživatelem spiderer
Odesláno (upraveno)

On v ty anglii nehral jinak, stejnej magor, sama cervena, a byl tam za machra. Proste hraje co ma a uspechy to nese, viz pocet golu do site sparty za sezonu...

Machr, nevím.

Hrál myslím za West Ham, ale machři z Anglické lidi neodcházejí.:sad01_anim: J

Je základ Sparty, hraje MOC DOBŘE když nemá blikanec, ale on je má nonstop a je myslím otázka jestli se Pepa Chovanec nemodlí před zápasem co vyvede?.

Na repre není několik let starý, ale nebezpečný !

Upraveno uživatelem long
Odesláno

když byl v Anglii za takového machra, tak proč hraje za Spartu a nehraje tam?

Stejně by ses mohl ptát, proč za Slávii hrál Šmicer. Proč nezůstal v Anglii? Stejně jako Řepka odešel z PL poté co sám neprodloužil kontrakt, jestli se nepletu. Jinak říkají to prakticky všichni navrátilci - ty důvody jsou jiné, než fotbalové (většnou rodiné).

Odesláno

Je to ubožáček, vždycky se spartanum směju, že tam mají takové pako Posted Image Pokud on je symbol Sparty, tak to jen potvrzuje, co si o Sparte myslim nejen já, ale i spousta normálních fandů fotbalu Posted Image

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...