realcop Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 Bojovníci z kmene Quarzů, žádám vás tímto pokorně o vaši pomoc. Můj trahý táta nakonec upustil, od tvrzení, že nic nechce a žádné hodinky nepotřebuje, když jsem trval tvrdohlavě na tom, že bez hodinek prostě za ním nepřijedu, vyklopil nakonec, že se mu děstně líby potápky, resp styl hodinek DIVER. Je mu jedno jaký bude mechanismus. Ja trvám na tom aby to byl buď obstojný automat nebo dobrý quarz. Vzhledem k tomu, že můj táta chodí s hodinkama všude včetně plavání měly by být skutečně vodotěsné. Chtěl bych aby měly velký ciferník, protože jak už jsem psal má šedý zákal a blbě vydí. Měly by mít kovový tah, protože se mu to jednoduše libí. Chtěl bych, aby to byly hodinky přitahující pozornost. Aby každý z jeho kamarádu, řekl: Ty jo Franto, ty máš pěkné hodinky. Chtěl jsem mu koupit DIVERsky od Orientu v automatu s oranžovým ciferníkem, ale ani jeden z US obchodníků na Ebayi nereaguje na moje maily s dotazem zda posílají do Evropy. resp. ČR. Chlapci zlatý Quarzový: Perte sem prosím nějaké odkazy na pěkné quarzové DIVERsky do 3 až 4 tis Kč. Nečo co by říkalo. "To je chlpek s pěknýma hodinkama", ale né zase nic ve stylu "Extravagantní magor. Asi víte o čem mluvím. Předem všem děkuji
JHonza Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2010 V 17. 8. 2010 v 20:38, 'realcop' napsal: Chtěl jsem mu koupit DIVERsky od Orientu v automatu s oranžovým ciferníkem, ale ani jeden z US obchodníků na Ebayi nereaguje na moje maily s dotazem zda posílají do Evropy. resp. ČR. Na prodejce v US bych se vykašlal - buď do takového Opičákova jako Evropa neposílají nebo nevědí co chtít za poštovné. Nedávno jsem kupoval Orienty u prodejce ze Singapuru - cena mírná, komunikace dobrá, dodání bleskové (8 dní od zaplacení). Na eBay je to třeba tady nebo tady . Já jsem nakupoval u toho druhého. Hodinky sice byly jen zabalené v bublinkách, ale dobře a měly fólie a visačku a byly zjevně nepoužité.
efreeti Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 (upraveno) Co treba Seiko klasika... Seiko Monster Orange ? Tak asi 3500-5000Kc v zavislosti na to kde je clovek koupi....sou teda automaticke/mechanicke...ale to si nevyloucil Upraveno 18. srpna 2010 uživatelem efreeti
little_w Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 Zodiac V-Wolf. Nic citelnejsiho jsem snad nemel.
dalilamc Odesláno 18. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 Na tom quartzu trváš realcope?? V 17. 8. 2010 v 20:38, 'realcop' napsal: Bojovníci z kmene Quarzů, žádám vás tímto pokorně o vaši pomoc. Můj trahý táta nakonec upustil, od tvrzení, že nic nechce a žádné hodinky nepotřebuje, když jsem trval tvrdohlavě na tom, že bez hodinek prostě za ním nepřijedu, vyklopil nakonec, že se mu děstně líby potápky, resp styl hodinek DIVER. Je mu jedno jaký bude mechanismus. Ja trvám na tom aby to byl buď obstojný automat nebo dobrý quarz. Vzhledem k tomu, že můj táta chodí s hodinkama všude včetně plavání měly by být skutečně vodotěsné. Chtěl bych aby měly velký ciferník, protože jak už jsem psal má šedý zákal a blbě vydí. Měly by mít kovový tah, protože se mu to jednoduše libí. Chtěl bych, aby to byly hodinky přitahující pozornost. Aby každý z jeho kamarádu, řekl: Ty jo Franto, ty máš pěkné hodinky. Chtěl jsem mu koupit DIVERsky od Orientu v automatu s oranžovým ciferníkem, ale ani jeden z US obchodníků na Ebayi nereaguje na moje maily s dotazem zda posílají do Evropy. resp. ČR. Chlapci zlatý Quarzový: Perte sem prosím nějaké odkazy na pěkné quarzové DIVERsky do 3 až 4 tis Kč. Nečo co by říkalo. "To je chlpek s pěknýma hodinkama", ale né zase nic ve stylu "Extravagantní magor. Asi víte o čem mluvím. Předem všem děkuji
realcop Odesláno 20. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2010 Ne netrvám na quarzu. Trvám na ceně do 3 tis Kč. Bohužel finanční potíže mně donutili snížit limit pro tátův dárek.
instant Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Na ebayi, predajca pokemonyu /overeny, nakupujem opakovane ked nejaky kamarat zhana hodinky pre tatka :)/ Vyberaj podla vkusu, hodinky vydrazis za cca 85-115 USD, treba si nacasovat kedy draziť. S postou za to nedas viac ako 150usd, colnica vacsinou pusta bez povsimnutia. Osobne som mal SKX-009, uplne bez problemov. Ak by si ponicil lunetu, sklo atd, diely nestoja majetok. najdes tam aj quartz, kinetic modely.
vlasta66 Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 (upraveno) Pokud netrváš na nových, tak tyhle jsou pěkný.http://www.nekazanka.cz/bazar/produkt/certina-ds-master-260-7161-42/2413/ Upraveno 21. srpna 2010 uživatelem vlasta66
Matthew Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 mně se líbí Aquagraph od Wengeru:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31386-wenger-aquagraph-yacht-racer/ případně jednodušší a levnější model další možností jsou Zeno
realcop Odesláno 21. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Pánové tak vybráno. Nakonec jsem pro tátu vybral tuto novinku od Casia. Automaty by táta dostatečně nedocenil. Potýpky Casio SCUBA Diver se zárukou 10 let na baterku. Novinka z roku 2010. Cena 80 dolarů na Ebay. Jinak děkuji už nevím od koho na odkaz na Watches59 ze Singapuru. Okamžitá komunikace, přesné informace. Jestli dodáva tak rychle jak píše, tak budu asi pravidelný zákazník. A tady je ta quarzová novinka
NIGHTinGALE Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Za ty prachy fajn kup, nevypadají vůbec špatně.Jak jsou velké?
realcop Odesláno 23. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 50 x 44 x 12 157 g takže řádný kus železa. Novinka z roku 2010. U nás se zatím neprodává. životnost baterie dle výrobce 10 let. odchylka deklarovaná výrobcem max 20 vteřin za měsíc. cena i s poštovným do 2000 Kč.
miccalek Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 No vida vida, snad poprvé vidím diverky od Casia. Nevíte někdo jak jsou na tom s luminiscencí?
Adam99 Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 (upraveno) V 23. 8. 2010 v 13:52, 'miccalek' napsal: No vida vida, snad poprvé vidím diverky od Casia. Nevíte někdo jak jsou na tom s luminiscencí? Předchůdci téhle novinky na tom byly takto. zdroj- dmr.google Upraveno 23. srpna 2010 uživatelem Adam99
miccalek Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Ach, ta zelená na ručičkách to kazíííí! Bohatě by stačil zelený jen ten puntík na šedesátce a zbytek do modra, tak jak je to u Citizenů BN0055 či 65.
Dalidvoo Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Daji se u nás někde sehnat a nebo někde Dobře objednat?
Návštěvník vterina Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Odesláno 8. března 2012 20 sek mesic tolerance je nejak vic. mela by byt max 15 sek u quarzu. skoda ze uz casio nedela moc illuminator ale LED osvetleni. jinak jsou pekne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se