HonzaX Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Absolventi VUMLU nedaj pokoj! Když skončí jeden ozve se druhý. Co furt blbnete ,začalo to Hamiltonama a teď už to nemá s hodinkama nic společného.
decebal Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 když my to všechno píšem, abychom se těch Hamiltonů zastali .
HonzaX Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Nemyslel jsem Tebe, ale někdy si připadám,že jsme o 20 let zpět.
Návštěvník Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Otto napsal: Souhlasím i když vono to zase není tolik o tý svobodě, ale taky dost o dolárkách. kolko zarobili na juhoslavii alebo aj na iraku?
maxs Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 To honza> uz sa prestan chovat ako samozvany moderator a nechaj ludi nech si pisu na co maju chut.Su tu aj ine vlakna,ak ti je toto proti srsti. Ber to ako dobru radu,ak si toho schopny. Myslim si,ze pan "tch" ma uz hodinky davno kupene
maxs Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Ja by som bol aj za ukoncenie,ale stale sem niekto nieco prihodi,tak nech.A ked ja nic 24 h. nenapisem hned sa ozves ty,ze mam byt ticho Ked sem nikto nebude prispievat,tak to zahynie prirodzenou smrtou.Mozme zacat kazdy sam od seba.Hmmm?
HonzaX Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 To maks Založ si vlákno Imperialismus USA v Ostatní diskusi a zábavě a nenapíšu proti tomu ani řádku ,ale tady se to zvrhlo v něco jiného než začalo. Ještě jsi mi neodpověděl jestli jíš uherák.
Otto Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 jurgen napsal: Otto napsal: Souhlasím i když vono to zase není tolik o tý svobodě, ale taky dost o dolárkách. kolko zarobili na juhoslavii alebo aj na iraku? Nebuď naivní, myslíš, že šli do iráku zachraňovat chudáky iráčany, který žili pod terorem Saddáma? Válčit se zkrátka vyplatí, ať už proto, že hlavouni ministerstev (a je jedno jestli amíci nebo britové nebo bůhvíkdo) mají zároveň posty předsedů představenstev firem zajišťujících stravovací servis vojáků, stavebních firem pracujících na obnově infrastruktur anebo třeba budujících nový ropovod (nebo plynovov?)přes Afgánistán. Prachy vládnou světem Jurgene.
Návštěvník Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Otto napsal: Nebuď naivní, myslíš, že šli do iráku zachraňovat chudáky iráčany, který žili pod terorem Saddáma? Válčit se zkrátka vyplatí, ať už proto, že hlavouni ministerstev (a je jedno jestli amíci nebo britové nebo bůhvíkdo) mají zároveň posty předsedů představenstev firem zajišťujících stravovací servis vojáků, stavebních firem pracujících na obnově infrastruktur anebo třeba budujících nový ropovod (nebo plynovov?)přes Afgánistán. Prachy vládnou světem Jurgene. nesli zachranovat chudacky iracany, ale tiez nesom tak naivny, aby som automaticky veril ze bush a jeho kamarati nevedeli najst jednoduchsi sposob jak vytunelovat par dolarov, tak vyhlasili vojnu celemu svetu a este predtym si zburali WTC... zhrnme si fakty: - americania na tom totalne prerobili - nepomohlo im to absolutne nic, co sa tyka ropy (nedavno $80) (a kolko blbeckov dokola omielalo ze tam idu koli rope) - dolar ani nehovorim - zomieraju tam americky vojaci spis kludnejsie odkedy je sadam v base? ja hej...
31682 Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 jurgen napsal: zomieraju tam americky vojaci Abychom tu dále neprudili, dovolil jsem si zřídit všeobjímající vlákno v Ostatní diskuse a zábava ? Válečné konflikty
stařenka Oggová Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 tch napsal: ahojte, rad by som sa dozvedel nieco o kvalite hodiniek znacky hamilton, konkretne mi ide o model khaki navy frogman auto chrono alebo khaki eto... ak mate nejake info + kde sa u nas daju kupit (SR & CR)... dakujem. Joo Hamiltony ,ty má u nás farář , a je fakt spokojenej , kdysi je vyměnil v Durynským lese za svatý vobrázky... Co se týče cen, doporučuji , http://www.classybrand.com/watches/hamilto...ton_watches.asp ***Někde tady uvedené hodinářství z Ostravy má trošičku našponované ceny. Onehdá, se u mě zastavil spěšný posel z FEDEXu , co jim vozí balíčky a po sklence mé staré brandy mi toho spoustu o praktikách hodinářství vyklopil .. Ještě teď mám z toho vysokej tlak a bolesti v prsou. *** Pro MAXSE , náš farář žádný militarista není , je to fakt zbožnej člověk i s Hamiltonama na jeho svatý ruce. A mimochodem Tebou citovaný kapitán COONS ,který tak poctivě pečoval o Butchovy zlatý hodinky, sloužil v jaký armádě ? A určitě víš i kde ... " KÁŽEŠ VODU A PIJEŠ VÍNO... kapitáne! "
midloch Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 stařenka Oggová napsal: tch napsal: ahojte, rad by som sa dozvedel nieco o kvalite hodiniek znacky hamilton, konkretne mi ide o model khaki navy frogman auto chrono alebo khaki eto... ak mate nejake info + kde sa u nas daju kupit (SR & CR)... dakujem. Joo Hamiltony ,ty má u nás farář , a je fakt spokojenej , kdysi je vyměnil v Durynským lese za svatý vobrázky... Co se týče cen, doporučuji , http://www.classybrand.com/watches/hamilto...ton_watches.asp ***Někde tady uvedené hodinářství z Ostravy má trošičku našponované ceny. Onehdá, se u mě zastavil spěšný posel z FEDEXu , co jim vozí balíčky a po sklence mé staré brandy mi toho spoustu o praktikách hodinářství vyklopil .. Ještě teď mám z toho vysokej tlak a bolesti v prsou. *** Pro MAXSE , náš farář žádný militarista není , je to fakt zbožnej člověk i s Hamiltonama na jeho svatý ruce. A mimochodem Tebou citovaný kapitán COONS ,který tak poctivě pečoval o Butchovy zlatý hodinky, sloužil v jaký armádě ? A určitě víš i kde ... " KÁŽEŠ VODU A PIJEŠ VÍNO... kapitáne! " ...otázkou je jestli je zbožnost ctnost...
Viktor Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 stařenka Oggová napsal: A mimochodem Tebou citovaný kapitán COONS ,který tak poctivě pečoval o Butchovy zlatý hodinky, sloužil v jaký armádě ? A určitě víš i kde Jednak to byl KOONS babko, a pak jsme to tu už probírali .
ctenar Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 K tomu jmenovanému hodinářství v Ostravě... Ne že bych se jich chtěl nějak zastávat, ale co si mám představit pod poznámkou ohledně jejich cenové úrovně ?? V Ostravě jsme na tom hůř než v Praze, přopadně v Brně, pokud se jedná o počet obchodů s hodinkama a tak si nemůžem moc vybírat (tedy jestli chceme mít aspoň jakousi míru jistoty záručního servisu). Stejně by mne ten možný cenový rozdíl mezi Ostravou a jinými obchodníky v rámci ČR zajímal u hodinek v ceně kolem 30.000,- Kč (internet nepočítám, řekněme že jsem velmi-velmi-velmi nesmělý a v této cenové relaci přes net nenakupuju) . 10% nárůst/pokles ceny tak akorát pozřou dopravní náklady do Prahy, či jinam.
stařenka Oggová Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Viktor napsal: stařenka Oggová napsal: A mimochodem Tebou citovaný kapitán COONS ,který tak poctivě pečoval o Butchovy zlatý hodinky, sloužil v jaký armádě ? A určitě víš i kde Jednak to byl KOONS babko, a pak jsme to tu už probírali . Tak joo, holt stará bába :cool:
afrikab Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Sakra, ty Hamilton Ventura vypadaji opravdu hezky...dal bych si rict...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se