Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Absolventi VUMLU nedaj pokoj! Když skončí jeden ozve se druhý. Co furt blbnete ,začalo to Hamiltonama a teď už to nemá s hodinkama nic společného.

• Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Otto napsal:
Souhlasím i když vono to zase není tolik o tý svobodě, ale taky dost o dolárkách.

kolko zarobili na juhoslavii alebo aj na iraku?

Odesláno

To honza> uz sa prestan chovat ako samozvany moderator a nechaj ludi nech si pisu na co maju chut.Su tu aj ine vlakna,ak ti je toto proti srsti.

Ber to ako dobru radu,ak si toho schopny.

Myslim si,ze pan "tch" ma uz hodinky davno kupene :)

Odesláno

Ja by som bol aj za ukoncenie,ale stale sem niekto nieco prihodi,tak nech.A ked ja nic 24 h. nenapisem hned sa ozves ty,ze mam byt ticho :)

Ked sem nikto nebude prispievat,tak to zahynie prirodzenou smrtou.Mozme zacat kazdy sam od seba.Hmmm?

Odesláno

To maks Založ si vlákno Imperialismus USA v Ostatní diskusi a zábavě a nenapíšu proti tomu ani řádku ,ale tady se to zvrhlo v něco jiného než začalo. Ještě jsi mi neodpověděl jestli jíš uherák.

Odesláno
  jurgen napsal:
  Otto napsal:
Souhlasím i když vono to zase není tolik o tý svobodě, ale taky dost o dolárkách.

kolko zarobili na juhoslavii alebo aj na iraku?

Nebuď naivní, myslíš, že šli do iráku zachraňovat chudáky iráčany, který žili pod terorem Saddáma?

Válčit se zkrátka vyplatí, ať už proto, že hlavouni ministerstev (a je jedno jestli amíci nebo britové nebo bůhvíkdo) mají zároveň posty předsedů představenstev firem zajišťujících stravovací servis vojáků, stavebních firem pracujících na obnově infrastruktur anebo třeba budujících nový ropovod (nebo plynovov?)přes Afgánistán.

Prachy vládnou světem Jurgene.

Odesláno
  Otto napsal:
Nebuď naivní, myslíš, že šli do iráku zachraňovat chudáky iráčany, který žili pod terorem Saddáma?

Válčit se zkrátka vyplatí, ať už proto, že hlavouni ministerstev (a je jedno jestli amíci nebo britové nebo bůhvíkdo) mají zároveň posty předsedů představenstev firem zajišťujících stravovací servis vojáků, stavebních firem pracujících na obnově infrastruktur anebo třeba budujících nový ropovod (nebo plynovov?)přes Afgánistán.

Prachy vládnou světem Jurgene.

nesli zachranovat chudacky iracany, ale tiez nesom tak naivny, aby som automaticky veril ze bush a jeho kamarati nevedeli najst jednoduchsi sposob jak vytunelovat par dolarov, tak vyhlasili vojnu celemu svetu a este predtym si zburali WTC...

zhrnme si fakty:

- americania na tom totalne prerobili

- nepomohlo im to absolutne nic, co sa tyka ropy (nedavno $80) (a kolko blbeckov dokola omielalo ze tam idu koli rope)

- dolar ani nehovorim

- zomieraju tam americky vojaci

spis kludnejsie odkedy je sadam v base? ja hej...

Odesláno
  tch napsal:
ahojte, rad by som sa dozvedel nieco o kvalite hodiniek znacky hamilton, konkretne mi ide o model khaki navy frogman auto chrono alebo khaki eto...

ak mate nejake info + kde sa u nas daju kupit (SR & CR)...

dakujem.

Joo Hamiltony ,ty má u nás farář , a je fakt spokojenej , kdysi je vyměnil v Durynským lese za svatý vobrázky... Co se týče cen, doporučuji , http://www.classybrand.com/watches/hamilto...ton_watches.asp

***Někde tady uvedené hodinářství z Ostravy má trošičku našponované ceny. Onehdá, se u mě zastavil spěšný posel z FEDEXu , co jim vozí balíčky a po sklence mé staré brandy mi toho spoustu o praktikách hodinářství vyklopil .. Ještě teď mám z toho vysokej tlak a bolesti v prsou.

*** Pro MAXSE , náš farář žádný militarista není , je to fakt zbožnej člověk i s Hamiltonama na jeho svatý ruce.

A mimochodem Tebou citovaný kapitán COONS ,který tak poctivě pečoval o Butchovy zlatý hodinky, sloužil v jaký armádě ? A určitě víš i kde ...

" KÁŽEŠ VODU A PIJEŠ VÍNO... kapitáne! "

Odesláno
  stařenka Oggová napsal:
  tch napsal:
ahojte, rad by som sa dozvedel nieco o kvalite hodiniek znacky hamilton, konkretne mi ide o model khaki navy frogman auto chrono alebo khaki eto...

ak mate nejake info + kde sa u nas daju kupit (SR & CR)...

dakujem.

Joo Hamiltony ,ty má u nás farář , a je fakt spokojenej , kdysi je vyměnil v Durynským lese za svatý vobrázky... Co se týče cen, doporučuji , http://www.classybrand.com/watches/hamilto...ton_watches.asp

***Někde tady uvedené hodinářství z Ostravy má trošičku našponované ceny. Onehdá, se u mě zastavil spěšný posel z FEDEXu , co jim vozí balíčky a po sklence mé staré brandy mi toho spoustu o praktikách hodinářství vyklopil .. Ještě teď mám z toho vysokej tlak a bolesti v prsou.

*** Pro MAXSE , náš farář žádný militarista není , je to fakt zbožnej člověk i s Hamiltonama na jeho svatý ruce.

A mimochodem Tebou citovaný kapitán COONS ,který tak poctivě pečoval o Butchovy zlatý hodinky, sloužil v jaký armádě ? A určitě víš i kde ...

" KÁŽEŠ VODU A PIJEŠ VÍNO... kapitáne! "

...otázkou je jestli je zbožnost ctnost...

Odesláno
  stařenka Oggová napsal:
A mimochodem Tebou citovaný kapitán COONS ,který tak poctivě pečoval o Butchovy zlatý hodinky, sloužil v jaký armádě ?  A určitě víš i kde

Jednak to byl KOONS babko, a pak jsme to tu už probírali :rolleyes: .

Odesláno

K tomu jmenovanému hodinářství v Ostravě...

Ne že bych se jich chtěl nějak zastávat, ale co si mám představit pod poznámkou ohledně jejich cenové úrovně ?? V Ostravě jsme na tom hůř než v Praze, přopadně v Brně, pokud se jedná o počet obchodů s hodinkama a tak si nemůžem moc vybírat (tedy jestli chceme mít aspoň jakousi míru jistoty záručního servisu).

Stejně by mne ten možný cenový rozdíl mezi Ostravou a jinými obchodníky v rámci ČR zajímal u hodinek v ceně kolem 30.000,- Kč (internet nepočítám, řekněme že jsem velmi-velmi-velmi nesmělý a v této cenové relaci přes net nenakupuju) .

10% nárůst/pokles ceny tak akorát pozřou dopravní náklady do Prahy, či jinam.

Odesláno
  Viktor napsal:
  stařenka Oggová napsal:
A mimochodem Tebou citovaný kapitán COONS ,který tak poctivě pečoval o Butchovy zlatý hodinky, sloužil v jaký armádě ?  A určitě víš i kde

Jednak to byl KOONS babko, a pak jsme to tu už probírali :rolleyes: .

Tak joo, holt stará bába :cool:

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...