martar Odesláno středa v 21:29 Nahlásit Odesláno středa v 21:29 V 27. 5. 2025 v 9:26, mamut napsal: Tak užívej, je pěkné kolik možností dnes člověk má. Vlastně jsem ani nepochválil ten krásnej open comb bagr, kterej tu už nějakou dobu prezentuješ na fotkách. Lahůdka, a ne zrovna levná. Design je fakt "timeless", moc se mi líbí. Jak se s tím titanem holí? Často se uvádí u SS strojků, že netřeba tlačit, že váha strojku holí sama, tak si říkám, zda nebylo třeba změnit u lehkého titanu gr5 techniku holení. Fakt výborná volba. Myslíš že je definitivní, nebo pokukuješ třeba po nějakém Wolfmanovi?
mamut Odesláno čtvrtek v 04:54 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 04:54 Vyzkoušel jsem už kde co a hodně jsem toho poslal dál. Doma jsem si nechal tři nerezové které se mi za tu cestu líbily, ale už jen sbírají prach. Právě ta váha se mi moc líbí, se strojkem se parádně manévruje a mám dobrý cit v prstech. Holení s ním je zábava protože je dost efektivní a přitom tak pohodlný. Jsem detailista a mám rád strojařinu, zpracování strojku je na nejvyšší úrovni. Zatím se po ničem jiném nedívám, po různých zkušenostech je to pro mě špička. A nakonec jedno temné ranní oholení
martar Odesláno čtvrtek v 16:50 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:50 Díky, rozumím a chápu. Byl jsem v pokušení si taky od nich něco v titanu objednat, ale nejvíc se mi libí přesně ta kombinace, kterou máš Ty (možná bych volil jen closed verzi, i když ta otevřená je hezčí). No a to bych se opičil, pocit exluzivity by se vytratil... to by nebylo vončo Teda škoda že nedělaj ješté víc dizajnů rukojeti, dva pro titan a dva pro bronz je málo.
juk Odesláno pátek v 09:38 Nahlásit Odesláno pátek v 09:38 V 29. 5. 2025 v 6:54, mamut napsal: Vyzkoušel jsem už kde co a hodně jsem toho poslal dál. Doma jsem si nechal tři nerezové které se mi za tu cestu líbily, ale už jen sbírají prach. Právě ta váha se mi moc líbí, se strojkem se parádně manévruje a mám dobrý cit v prstech. Holení s ním je zábava protože je dost efektivní a přitom tak pohodlný. Jsem detailista a mám rád strojařinu, zpracování strojku je na nejvyšší úrovni. Zatím se po ničem jiném nedívám, po různých zkušenostech je to pro mě špička. A nakonec jedno temné ranní oholení Můžu poprosit odkazy na ten titanový strojek a štětku? Děkuju.
mamut Odesláno pátek v 11:21 Nahlásit Odesláno pátek v 11:21 Tady je strojek a tady je štětka Dnes se mi konečně podařila pořádná pěna a kartáč se začíná pěkně zajíždět. 1
martar Odesláno pátek v 18:50 Nahlásit Odesláno pátek v 18:50 To Bohuš rád uslyší, ze přirodní jezevec ještě není úplně zatracen
martar Odesláno pátek v 19:20 Nahlásit Odesláno pátek v 19:20 Tak jsem se vzchopil a vyblejsknul mobilem celé vybavení. Strojky jsou seřazené podle agresivity. Zleva otevřený bagr Mühle R41, používám ho, když si nechám fousy moc vyrůst a nechci řešit ucpané lišty. Uprostřed Jagger 3one6 na běžné "obden" holení opravdu do hladka. Vpravo Jagger Plaza s hlavicí DE89 (de facto Muhle R89) - ideální na rychlé bezpečné oholení srovnatelné s plastovými holítky, naprostý pocit bezpečí, dlouhé tahy, ideální když spěchám. Pěnu šlehám přimo na tváři, občas použiju i tu odkapávací nerez mističku. Nějakou nóbl zahřívanou misku neplánuju, beztak už mám v koupelně krámů víc nez dcerky
tally7 Odesláno pátek v 19:39 Nahlásit Odesláno pátek v 19:39 Olaf Rasmussen, Simpson Manchurian badger (customized Chubby3), Sebum Purple mýdlo +AS
bohus76 Odesláno pátek v 20:04 Nahlásit Odesláno pátek v 20:04 před 43 minutami, martar napsal: Tak jsem se vzchopil a vyblejsknul mobilem celé vybavení. Strojky jsou seřazené podle agresivity. Zleva otevřený bagr Mühle R41, používám ho, když si nechám fousy moc vyrůst a nechci řešit ucpané lišty. Uprostřed Jagger 3one6 na běžné "obden" holení opravdu do hladka. Vpravo Jagger Plaza s hlavicí DE89 (de facto Muhle R89) - ideální na rychlé bezpečné oholení srovnatelné s plastovými holítky, naprostý pocit bezpečí, dlouhé tahy, ideální když spěchám. Pěnu šlehám přimo na tváři, občas použiju i tu odkapávací nerez mističku. Nějakou nóbl zahřívanou misku neplánuju, beztak už mám v koupelně krámů víc nez dcerky Já vím nepotřebuješ ho Auuu
martar Odesláno pátek v 20:13 Nahlásit Odesláno pátek v 20:13 Tohle asi fakt nepotřebuju. Úplně vidím, jak to jde k zemi a kromě proměny ve střepy to má za následek i odštíplou dlažbu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se