instant Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 nie, považujem to za ekologický zločin 3
vikhra Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 (upraveno) jo, ale ne pravidelně. Mám rád když jsou noviny ještě neotevřené a stránky trochu se hůře oddělávájí od sebe. Naopak nesnáším když si je někdo půjčí a vrátí mi je rozházené... .... hlavně ženské jsou na to expert, jak v MF hledají telev. program:suicide_anim: (teda ta moje určitě). Upraveno 21. srpna 2010 uživatelem vikhra
Traveller Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 MF Dnes čtvrteční kvůli programu... No a sem tam EURO - neb mi to chodí do práce..
giptrick Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 U našich Mladou frontu, u tchýně Právo a v práci na toaletě Blesk...
KFL Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Offline noviny ne, taky to sjedu párkrát denně na webu, obvykle prolítnu jen titulky a zase to zavřu. Na to, abych se rozčílil, to bohatě stačí.Z tišťěnejch magazínů čtu jen Týden a dva automobilový kousky (českej Autocar a britský Evo).
Kalifx Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2010 Tištěný denníky už vůbec, ale dlouho jsem předplácel Týden (skončil jsem s tím předloni) a už asi 13 let nebo tak nějak předplácím Reflex. Pro mě nejlepší médium u nás. Nebojí se otevřeně glosovat i situace, který ostatní média v souladu se "světonázorem" pouze přetlumočí. Viz například kauza ohledně "brutálního" napadení "slušných mírových aktivistů na humanitární lodi" zlou a surovou izraelskou armádou... 3 1
chacharoid Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Tištěný denníky už vůbec, ale dlouho jsem předplácel Týden (skončil jsem s tím předloni) a už asi 13 let nebo tak nějak předplácím Reflex. Pro mě nejlepší médium u nás. Nebojí se otevřeně glosovat i situace, který ostatní média v souladu se "světonázorem" pouze přetlumočí. Viz například kauza ohledně "brutálního" napadení "slušných mírových aktivistů na humanitární lodi" zlou a surovou izraelskou armádou... Reflex jsem taky dlouhé roky kupoval, ale co to tam vzal do ruky Šafr, tak už nemůžu. Je to rádobyintelektuální Blesk na lepším papíře. 1 1
dizi Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Denníky nie, ale iné periodiká áno, v podstate iba odborné. Na správy mám internet, napríklad The Boston Globe.
Donuts Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Noviny uz tri roky ne, tistene uz si kupuju jenom nektere casopisy. 1
abbot Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 E15 je můj oblíbený společník během půhodinový cesty metrem z práce, jen mi přijde, že nějak v poslední době omezily dodávky, protože už se mi celkem často stává, že jsou ráno v práci vybraný a to tam dřív byly třeba až do odpoledne ...
dknespl Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Ale jo, občas u kafe a jsou potřeba na čištění hub, sušení bot a na podpal. A okna se s nima taky nejlíp leští.
Skalamander Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Reflex jsem taky dlouhé roky kupoval, ale co to tam vzal do ruky Šafr, tak už nemůžu. Je to rádobyintelektuální Blesk na lepším papíře. Přesně. A poté, co se Paroubek uklidil trochu stranou, ztratil 50% námětů na články a obálky. Je to škvár nejhrubšího zrna. Jinak čtu Ekonom a v ČD lounge si beru zdarma Euro 1
akatsuki Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 tak uz nie uz to citam iba na monitore
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se