Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

jo, ale ne pravidelně. Mám rád když jsou noviny ještě neotevřené a stránky trochu se hůře oddělávájí od sebe. Naopak nesnáším když si je někdo půjčí a vrátí mi je rozházené... :smile_anim:

.... hlavně ženské jsou na to expert, jak v MF hledají telev. program:suicide_anim: (teda ta moje určitě).

Upraveno uživatelem vikhra
Odesláno

Offline noviny ne, taky to sjedu párkrát denně na webu, obvykle prolítnu jen titulky a zase to zavřu. Na to, abych se rozčílil, to bohatě stačí.

Z tišťěnejch magazínů čtu jen Týden a dva automobilový kousky (českej Autocar a britský Evo).

Odesláno

Tištěný denníky už vůbec, ale dlouho jsem předplácel Týden (skončil jsem s tím předloni) a už asi 13 let nebo tak nějak předplácím Reflex. Pro mě nejlepší médium u nás. Nebojí se otevřeně glosovat i situace, který ostatní média v souladu se "světonázorem" pouze přetlumočí. Viz například kauza ohledně "brutálního" napadení "slušných mírových aktivistů na humanitární lodi" zlou a surovou izraelskou armádou...

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Tištěný denníky už vůbec, ale dlouho jsem předplácel Týden (skončil jsem s tím předloni) a už asi 13 let nebo tak nějak předplácím Reflex. Pro mě nejlepší médium u nás. Nebojí se otevřeně glosovat i situace, který ostatní média v souladu se "světonázorem" pouze přetlumočí. Viz například kauza ohledně "brutálního" napadení "slušných mírových aktivistů na humanitární lodi" zlou a surovou izraelskou armádou...

Reflex jsem taky dlouhé roky kupoval, ale co to tam vzal do ruky Šafr, tak už nemůžu. Je to rádobyintelektuální Blesk na lepším papíře.
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

E15 je můj oblíbený společník během půhodinový cesty metrem z práce, jen mi přijde, že nějak v poslední době omezily dodávky, protože už se mi celkem často stává, že jsou ráno v práci vybraný a to tam dřív byly třeba až do odpoledne ...

Odesláno

Ale jo, občas u kafe a jsou potřeba na čištění hub, sušení bot a na podpal. A okna se s nima taky nejlíp leští.

Odesláno

Reflex jsem taky dlouhé roky kupoval, ale co to tam vzal do ruky Šafr, tak už nemůžu. Je to rádobyintelektuální Blesk na lepším papíře.

Přesně. A poté, co se Paroubek uklidil trochu stranou, ztratil 50% námětů na články a obálky. Je to škvár nejhrubšího zrna.

Jinak čtu Ekonom a v ČD lounge si beru zdarma Euro :)

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...