Tondaa73 Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 (upraveno) my sme tam tak dva-tri krat do mesiaca na obed, spokojnost....jj, Gabo, je mi to jasné.....na Tvé doporučení jsem tam jel.... díky.. pokradmu jsem se poohlížel po okolí, jestli neuvidím Jaguára, nebo krásnou Tatarku... Upraveno 9. dubna 2015 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 ved kludne napis a dame si spolu obed!Tatarka je tam malo, vtedy je v skole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 oukej, píšu si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 dish se neda s nicim porovnat. To je dokonalost.Já mám nejraději Burger Letná. Upřímně dish mě už vůbec nebaví. Hodně zdražili od toho co začali a kvalita šla dolů a obsluha taky. Ale zase jsem tam dlouho nebyl, tak někdy zkusím. Ještě peters burger je fajn, trošku alternativní, ale fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Mne prijde fajn The Tavern, ale obcas je problem si tam sednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 (upraveno) Ja mam dlouhodobe dobrou zkusenost s U Bile Kravy. Prijemne prostredi a vyborne jidlo, prevazne steaky. Upraveno 9. dubna 2015 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 V Brně určitě doporučuji vyzkoušet Leporelo, přijemné prostředí, sympatický personál, výborné jídlo a přijatelné ceny. Top v Brně je Koishi a Pavillon. Jinak zkoušel jsem tady doporučovanou Castellana tratoria a dost dobré, určitě ji mohu také doporučit. Pavilon je zoufalej. Koishi je fajn, ale moc ho neprozivam. Za me top je Il Mercato, Borgo Agnese, Rialto, dost se spravila Noemova Archa. V Leporelu sem nebyl, takze nevim. Nej steakhouse je furt U Staryho Billa, a moje srdecni zalezitost Don Miguel's. Celkem dobre varej v Kasne v Rajhradu, ale to prostredi nic moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Leporelo taky můžu doporučit, dobrá kuchyně, pěkný servírky, slušný ceny, pěkná hospoda kde se dobře vaří je U Semináru, dobrá je i Era a Cat Café na Zemědělské. A na pivo do Betléma na Krkoškově ulici, točený Dalešice, pěkný posezení na zahrádce, sakra až je mi po těch studiích v Brně smutno ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Do Brna jsme jezdili někam kde bylo mlýnský kolo vevnitř ale to už je tak 10 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 nebeskej mlyn, dost zoufala zalezitost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Kluci: nějaký dobrý a vyzkoušený tip na dobrou hospůdku v Sušicích na Klatovsku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Zkusil bych Štěpána ... http://www.ustepana.eu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Tak jsem dneska byl tady: http://www.uhubalku.cz/ S čistým svědomím můžu říct, že v lepší restauraci jsem asi ještě nebyl......perfektní servis a opravdu skvělá jídla. Vyšší cenová relace odfiltruje upocený pumpičky a zasloužilé matky, takže tam byla i fajn atmosféra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Před Kutnou Horou (od Kolína v obci Kaňk) restaurace "Na Pašince" polední meníčko jedna báseň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Tak jsem dneska byl tady: http://www.uhubalku.cz/ S čistým svědomím můžu říct, že v lepší restauraci jsem asi ještě nebyl......perfektní servis a opravdu skvělá jídla. Vyšší cenová relace odfiltruje upocený pumpičky a zasloužilé matky, takže tam byla i fajn atmosféra.ako neznalec a cudzinec by som potreboval upresnit terminy:upocený pumpičky a zasloužilé matky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Ja bych řekl ze to mohou byt "blbci z fitek" a matky s harantama, co tam řvou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 "upocený pumpičky" jsou prece cyklisti ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 :-)))) Ajo sakra, ted sem si sam sebe vybavil a sedí to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 ako neznalec a cudzinec by som potreboval upresnit terminy:upocený pumpičky a zasloužilé matky To první jsou úchyláci v buzidresech s boulí v rozkroku a to druhý jsou vystřílený flinty co si myslí, že na jejich rozjívený benjamínky je každej zvědavej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 hehe, uz chapem!a dakujem.suhlasim, to ma tiez vie vytocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se