Přejít na obsah

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...

Doporučené příspěvky

my sme tam tak dva-tri krat do mesiaca na obed, spokojnost....

jj, Gabo, je mi to jasné.....na Tvé doporučení jsem tam jel....  :clap: díky..

pokradmu jsem se poohlížel po okolí, jestli neuvidím Jaguára, nebo krásnou Tatarku... :lol2:  :lol2:

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

dish se neda s nicim porovnat. To je dokonalost.

Já mám nejraději Burger Letná. Upřímně dish mě už vůbec nebaví. Hodně zdražili od toho co začali a kvalita šla dolů a obsluha taky. Ale zase jsem tam dlouho nebyl, tak někdy zkusím. Ještě peters burger je fajn, trošku alternativní, ale fajn. 

Odkaz ke komentáři

V Brně určitě doporučuji vyzkoušet Leporelo, přijemné prostředí, sympatický personál, výborné jídlo a přijatelné ceny.

Top v Brně je Koishi a Pavillon.

Jinak zkoušel jsem tady doporučovanou Castellana tratoria a dost dobré, určitě ji mohu také doporučit. 

Pavilon je zoufalej. Koishi je fajn, ale moc ho neprozivam. Za me top je Il Mercato, Borgo Agnese, Rialto, dost se spravila Noemova Archa. V Leporelu sem nebyl, takze nevim. Nej steakhouse je furt U Staryho Billa, a moje srdecni zalezitost Don Miguel's. Celkem dobre varej v Kasne v Rajhradu, ale to prostredi nic moc.. 

Odkaz ke komentáři

Leporelo taky můžu doporučit, dobrá kuchyně, pěkný servírky, slušný ceny,  pěkná hospoda kde se dobře vaří je U Semináru, dobrá je i Era a Cat Café na Zemědělské. A na pivo do Betléma na Krkoškově ulici, točený Dalešice, pěkný posezení na zahrádce, sakra až je mi po těch studiích v Brně smutno ... :-)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska byl tady: http://www.uhubalku.cz/

S čistým svědomím můžu říct, že v lepší restauraci jsem asi ještě nebyl......perfektní servis a opravdu skvělá jídla. Vyšší cenová relace odfiltruje upocený pumpičky a zasloužilé matky, takže tam byla i fajn atmosféra.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Tak jsem dneska byl tady: http://www.uhubalku.cz/

S čistým svědomím můžu říct, že v lepší restauraci jsem asi ještě nebyl......perfektní servis a opravdu skvělá jídla. Vyšší cenová relace odfiltruje upocený pumpičky a zasloužilé matky, takže tam byla i fajn atmosféra.

ako neznalec a cudzinec by som potreboval upresnit terminy:

upocený pumpičky a zasloužilé matky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...