StanoBare Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Už sa tu o tom pokecalo dosť, že Fortis na niekoho pôsobia "obyčajne" na iného nie. Myslím, že v palete majú aj parádne kusy, či už Chrono+Alarm, B42 + Flieger, alebo limitky Mars500, či vtipná od Rolf Sachsa, ktoré naživo vypália ešte viac ako na obrázku. A že im tu a tam niečo uletí, no a? Určite teda nie sú sami. Veď práve o tom to je, že aj fanúšikovia vedia povedať - tak toto nie, toto ale ano, preceňovné/nepreceňovné historický vklad + omáčky okolo toho - to vieme - už si každý posúdi sám pri ich kúpe a potom pri dlhodobejšom používaní, ako sa mi to oplatilo, aby sme takéto veci neriešili len vizuálne podľa obrázkov Mimochodom - azijský trh je omnoho viac dekoratívnejší (pre EU možno až gýčový), takže limitky pre nás neprijateľné, sú pre nich to pravé orechové a to hovorím z vlastných skúseností.
555EN Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Odesláno 25. května 2011 Tie oranzove Mars 500 som povodne chcel, ale nazivo su pre mna moc "vulgarne", co je asi dovod, preco sa este stale daju zohnat. Ale ked som videl Cosmo... a pretoze som castejsie pod hladinou, ako na ISS dopadlo vid avatar a uz mesiac ma bavi pozerat sa kolko je hodin, len to vecne nutne hrkanie rukou, s ohladom na vela elektrik, co mam doma, to asi dopadne tak, ze zakupim natahovac. Tiez sa divim, kolko v EU "nepredajnych" modelov robia, ale snad poznaju dovod a nevidim dovod ist do vlakna, ktore mi nic nehovori a skusat, ci sa nejaky zastanca necha vyprovokovat... Ak uz mam nieco Fortisom vytknut, tak to je nedoslednost pri misiach kozmonautov, ked raz dodavaju hodinky rusom, tak kazdy, kto leti hore by ich mal mat a nie, ze ich vidno prakticky iba na fotkach, ktore prezentuje samotny Fortis.
Tomak Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Taky mne Mars 500 neoslovily, nejvíc se mi líbí jednoduchý přehledný Fortisy sám mám Flieger automatic. Z těch co mají chrono jsou dobrý starý kosmonauty s Lemanií
Návštěvník ?po Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 nevím jestli to tu už někde není....................pátral jsem sice po jiném modelu, který jsem nenašel, ale našel jsem tuhle opíčinu
Vlcak Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 U těch starých Marinemasterů mi jaksi uniká smysl těch vnitřních kruhů a čísel. Ví k tomu někdo něco bližšího, že bych se poučil?
Bert Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 V 19. 9. 2011 v 6:20, 'Vlcak' napsal: U těch starých Marinemasterů mi jaksi uniká smysl těch vnitřních kruhů a čísel. Ví k tomu někdo něco bližšího, že bych se poučil? Je to tabulka tzv. nulových dekompresních časů při ponoru. (vysvětlím: při ponoru, který je takto označen potapěč nedělá při výstupu žádnou dekompresní zastávku, ale dělá pouze zastávku bezpečnostní). Podle jejích parametrů se jedná o model používaný US Navy. Model to je spíše tvrdší, otylým nedoporučuji :-)
Petr Svenda Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 Člověče, berte, jak na to koukám, nemuzu se v tom vyznat. Asi bych se s tímhle utopil :-)
Petr Svenda Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 Tyhle bych nosil rad http://www.isozaki-tokei.com/fortis-5961861iq.htm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se