African Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Věřím tomu, že kolikrát se sejdeme na stejných akcičkách, aniž by jsme o sobě věděli. Zde můžete postovat akce, kterých se budete účastnit a třeba se nám podaří se tam setkat. Komu se nechce mazlit to třeba napoví, jak naložit s volným časem:-)Začnu touto příjemnou akcí, kde budu celou sobotu: 27. ročník Filmového Horolezeckého Festivalu v Teplicích nad MetujíPodrobnosti: http://www.horolezeckyfestival.cz/kontakt.htmlBudete tam někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Super nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Jako každý rok, na nejlepších závodech sezóny, Czech Truck Prix v Mostě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Já mám víkend jasnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Ja mam jasnej pristi vikend - http://www.airshow.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Já mám víkend taky jasnej, postel, postel a postel. (koleno musí po tomhle testu G-Shocku předminulou sobotu odpočívat..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Já mám víkend jasnej. Já mám víkend taky jasnej, postel, postel a postel. (koleno musí po tomhle testu G-Shocku předminulou sobotu odpočívat..) Téma je super, ale nebylo by lepší tady dávat jenom odkazy na veřejné akce, které budou a případně kdo se jich taky zúčastní? Jako takový návod Kam o víkendu ať nemusím sedět doma? Co se kde děje zajímavého? Kde se můžeme potkat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 tak-že celý víkend Barum rally Zlín! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacquelin de Mailly Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Ja mam jasnej pristi vikend - http://www.airshow.cz/ Bohužel jsem pryč, přitom zvláště ta NATO Tiger As. je lákavá, ale tohle si už ujít nenechám: http://www.dny-nato.cz Letos velká premiéra ve vzduchu (Rafale), ještě větší na zemi (B-52), také velká derniéra (Tornado F.3), Hurricane I k výročí bitvy o Británii, k tomu náš a maďarský Gripen + holandská F-16 ve vzduchu, navíc mj. Eurofighter & F-15E & MiG-29 & dvě verze E-3 Sentry na zemi, jako bonbónek Leopard 1, není co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Bohužel jsem pryč, přitom zvláště ta NATO Tiger As. je lákavá, ale tohle si už ujít nenechám: http://www.dny-nato.cz Letos velká premiéra ve vzduchu (Rafale), ještě větší na zemi (B-52), také velká derniéra (Tornado F.3), Hurricane I k výročí bitvy o Británii, k tomu náš a maďarský Gripen + holandská F-16 ve vzduchu, navíc mj. Eurofighter & F-15E & MiG-29 & dvě verze E-3 Sentry na zemi, jako bonbónek Leopard 1, není co řešit Moje letka je tohle: http://www.airshow.cz/clanek-96-CZ-Letecka-technika-Breitling-Jet-Team.html Ta je hlavnim duvodem proc se chci zucastnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 To Spiderer: Breitling Jet team jsem si naordinoval před dvěma lety a bylo to supééér" Mám tu i někde fotku s pilotama, pohodový kluci vzpomínám a moc pěkné hodinky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 (upraveno) Ja mam jasnej pristi vikend - http://www.airshow.cz/ to je poměrně dobrý nápad - Očovskí Bačovia jsou můj favorit - pamatuju letecký den v Bratislavě kde létali na práškovacích letadlech - pokud bude čas tak rozhodně jedu Upraveno 27. srpna 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 já se zrovna vrátil z radioamatérského setkání v Holicích takže pokud tam někdo byl nebo zítra bude tak smůla, snad příští rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 YPO pojed, ja na tom jeste nikdy nebyl, ale tesim se na to.. asi si budu muset vzit fotak a nejak si ty Breitling Jety nafotit at mam neco na pozadi monitoru A hlavne si taky chci overit kolik pilotu bude mit Navitajmry a kolik nejaky Gecka nebo Timexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 7.závod Moravské ligy BMX v Jeseníku, doufám, že děckám nebude pršet. - nebude tam náhodou ještě nějaký Chronomagor? (Risemany potřebují vyvětrat..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 YPO pojed, ja na tom jeste nikdy nebyl, ale tesim se na to.. asi si budu muset vzit fotak a nejak si ty Breitling Jety nafotit at mam neco na pozadi monitoru A hlavne si taky chci overit kolik pilotu bude mit Navitajmry a kolik nejaky Gecka nebo Timexy v kolik se chces vracet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Nejaké psí akce: 4.9. MČR Border kolií (IPO, obedience, agility), Nymburk a 5.9. taky MČR, pro zmenu flyball v Mladé Boleslavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Možná to někoho zaujme: Belgický květinový koberec v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 7.závod Moravské ligy BMX v Jeseníku, doufám, že děckám nebude pršet. - nebude tam náhodou ještě nějaký Chronomagor? (Risemany potřebují vyvětrat..) Tak to bude pěkná akce, pršet nebude! Do Jeseníku nejedu, ale přemýšlím že bych jel zitra do Uničova, ale jak píšeš to počasí....takže nevím no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 Dnes se jedu na CIAF k nám do Hradce. Naposledy jsem tam asi před šesti lety. Třeba tam dostanu nějaké Breitle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se