Onisan Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Příští víkend je výstava nožů ... Asi ta nejlepší co se v republice koná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Dobrý web s akcema je na www.kudyznudy.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Tento víkend jsou Dny NATO na letišti v Ostravě Mošnově. Dneska přistál B-52. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Trosku prihreju polivcicku (i kdyz ne primo sobe): Pokud budete mit do zacatku rijna cestu do okoli vychodoceskeho Lanskrouna, tak doporucuju vystavu mistniho fotoklubu "Sudety uvnitr" (v konirne mestskeho muzea). Byl jsem na ni o vikendu (jeden z hlavnich organizatoru je muj tata) a prekonala moje uz tak vysoke ocekavani. Rozhodne doporucuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2010 Ahoj, TOHLE mi přijde jako dobrý tip. Člověk se něco naučí a ještě se u toho i vyblbne (snad). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2010 nejak si nemuzu vzpomenout na vhodne vlakno, tak to zkusim tady. shanim na tento vikend penzion nebo i chalupu. Praha + 120km rekneme treba. neco za normalni cenu, ty prepaleny sem si nasel )) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2010 nejak si nemuzu vzpomenout na vhodne vlakno, tak to zkusim tady. shanim na tento vikend penzion nebo i chalupu. Praha + 120km rekneme treba. neco za normalni cenu, ty prepaleny sem si nasel )) diky Pokud dostaneš chuť na Broumov ve Východních Čechách (cca.2 hod od Prahy), tak můžeš klidně využít našeho ubytování,podrobnosti- http://www.privat347.cz/ Každý Chronomagor má 15% slevu a je vítán Máme zrovna prázdno, takže celý apartmán+zahrada je k dispozici. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Tento víkend je v Brně tradiční veletrh Sportlive, tak-že tip pro sportovce. Letos je to o měsíc dříve, nebývá to špatná akce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Nešlo by ty pozvánky na výstavy a burzy dávat sem, ať jsou pohromadě a ať se nezakládájí zbytečné vlákna ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 (upraveno) Šlo, jenže třeba já tohle vlákno dnes hledal 10 minut a pak díky sofistikovanému vyhledávání tohoto fóra nenašel. Takže tip: Antique - prodejní veletrh starožitností Dnes jsem narazil na reklamu a vzhledem k počasí by to možná stálo za návštěvu. Odkaz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. listopadu 2010 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Jo to vyhledávání je tady o ničem, z každého vlákna, které vím že budu občas hledat, si pamatuju nějaké atypické slovo z příspěvků a pak to jde. Jinak to nenajde ani podle názvu, což by měl být základ. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Tak já to dám ještě sem...Kočičářská výstava v Pardubicíchhttp://schk-pardubice.cz/vystava.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 A je to tu zase, něják nám ten rok zase utekl Horolezecký fesťáček"http://www.horolezeckyfestival.cz/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 A je to tu zase, přijeďte se mrknout, super akce, jo a dáme si pivko... Už mám permanentku na celej víkend" 31. Mezinárodní horolezecký filmový festival proběhne v Teplicích nad Metují v termínu 28. - 31. 8. 2014http://www.horolezeckyfestival.cz/o-nas/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Nikdo nedorazite na festival? Já se tam budu muset dokulhat, záda nepolevují :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Manželka mě právě předala mikuláše a za to ho byl přestrojený sám Levný Kravitz :-) bude zpívat v pátek v Praze a ticket mám na stání' jedete někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Podhajská.Na vikend ideál.Doporučuju na prohřátí kosti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 A hop Na tom fesťáku je vidět jak to všechno neuvěřitelně letí, mě připadne že skončil tak před dvěma měsíci...http://www.horolezeckyfestival.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Pokud něco hledáte s dětma, minulý rok to byla super akce.5.9. Kačina u K.H. http://www.festivalkefir.cz/program/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkarlik Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Tento víkend probíhá vyvrcholení programu Plzeň, Evropské hlavní město kultury 2015 průvodem obřích loutek v ulicích města - Pá až Neděle: http://www.plzen2015.eu/obriloutkyvplzni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se