Gilius Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 mam neco podobnyho uz nekolik let......je pravda,ze z toho bolej kolena a dobre se to prizpusobi telu,ani roky se na tom nijak zvlast nepodepsaly Fazere...ty wolle......to je jak z kampaně pro snížení porodnosti. Fujtacl........
Viktor Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Tak mládenec (je-li to mládenec) si to fakt užívá. No nekupte to Jo, je to kluk. Ale stejně jako u Kubsona, když je volná pohovka, je radši tam . Já mám zas radši to švédský křeslo vedle pytle, takže spíš Lazyboy než Fatboy.
KFL Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Fatboy je fajn. Kdyby stál 2-3 tácy, uvažoval bych o něm. Loni na podzim jsem v tom proležel/proseděl dohromady asi 10 hodin a je to neuvěřitelně pohodlný. Jen se látka překvapivě lehce prorazí a pak se kuličky sypou ven. Ale je to v zásadě o tom, kdo na tom leží a co má po kapsách. Já trefil na kus, kde se předtim válel německej ajtík s kudličkou v kapse a ten to natrh .
bandicoot Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Já měl jen ten soudkovej sedák a tvar si to udrželo pár měsíců. Pak jsem to musel vycpat jedním celým týdnem hospodářek. Po roce se pak uvolnil jeden steh. Osobně jsem čekal víc. Nakonec to bylo asi tak na úrovni pufu z tuniskýho trhu. Akorát za 2 tácy.
grakij Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 My jsme kdysi koupili jako dárek megakouli u Wegett Brno. S přístupem jsme byli spokojení. Barvy atp. se dají navolit přímo na webu. Takže to může být také alternativa.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se