Popelář Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Diky moc za všechny informace, vezmu je k hodináři v Jihlavě. Za výměnu chtějí 500 až 900 kč. No a potom stále dobíjet a dobíjet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 No ja mnel nastesti doma jednu rezervni nahradni(ebay), tak jsem menil sam. Jo trochu obava byla, -jak se ukazalo zbytecne.Ted sem uz objednal opet do rezervy dalsi ted odsud... tak uvidim. Toto nebo jak uvadis ty bych nedal.(bych byl zvedav zda je ta tva skutecne ko -nechej si vadnou vratit... a...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Chlapci (a děvčata), sbírám střelivo, kdyby měl někdo zájem, prodám svůj kousek. Poslední fotky od siwiho výše v tomto vlákně. Když tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Ježiš Marja..a já si zrovna koupil před pár dny jiný hodinky a teď se rozmýšlím, jestli koupit ještě ty tvoje hodinky a děti nebudou moct jíst a manželka se se mnou rozvede, nebo jestli je nekoupím a do týdne se oběsím....před tohle rozhodnutí jsi mě právě postavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 No, a já se zase oběsím, když neseženu prachy na to, co si chci teď koupit. A páč to manželka odmítá spolufinancovat, prodávám, co se dá. Tak co teď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 No, ještě by mohlo pomoct, kdybychom oba navštívili dětského psychologa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Nevím, nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Chlapci (a děvčata), sbírám střelivo, kdyby měl někdo zájem, prodám svůj kousek. Poslední fotky od siwiho výše v tomto vlákně. Když tak SZ. Tak to jsem nečekal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 No, a já se zase oběsím, když neseženu prachy na to, co si chci teď koupit. A páč to manželka odmítá spolufinancovat, prodávám, co se dá. Tak co teď? o 14 dní dřív, milý Watsone, o 14 dní dřív (stejně jako Chilliluk) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Daly se poridit i za tolik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Nedele, pohoda na nabijecce Oba posilame pozdravy Filovi a tesime se ze spolecneho souziti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 A jen pro doplneni meho predchoziho "stribrne" Holandsko za tolik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Pokud se nepletu, tak u těchto bylo v rohu prasklé sklo. Proto jsem do toho nešel. O poškození psal i prodejce v popisu. Proto tak nízká cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 asi jinefoto prodejce...popis techto byl :Special Seiko S760 watch in very good but used condition.I changed the battery a few days ago.The watch is working with light and sound.It is recieving radio signals.The bracelet is the original and is fitting most wrists.The crystal has a few scratches expecially on the upper right.Righ under it is a littlebit "chipped" in the corner.The digits are good visible and have no scratches before it.Shipping Europe $15.00 worldwide $20.00viz ebay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 (upraveno) Ano to jsou ty poškozené, pán tedy píše pravý roh škrábanec + odřené místo pod ním. Ale asi to byla pěkná pecka na 3 hodinu. asi bych se i bál že sklo bude i prasklé. Ale kdo ví :-) Upraveno 29. dubna 2018 uživatelem lukas.78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Kluci, máte už někdo zkušenost s výměnou baterky? Moje je už zřejmě K.O. Neznáte označení baterie? Popř. tip kde koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Prispevky nad tebou(282) ???A predchozi str. posl. prispevek ??? pokud chces neco vic napis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Prispevky nad tebou(282) ???A predchozi str. posl. prispevek ??? pokud chces neco vic napis...Díky, jsem lama. To jsem si mohl přečíst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Za chvili to bude rok co sem filo napsal, ze je bude poustet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Za chvili to bude rok co sem filo napsal, ze je bude poustet...Stále sa mi páčia, poctivé hranaté hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se