palko Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2010 (upraveno) přátelé, našel jsem doma zapomenuté nefunkční Primky. Nevím co je to za typ ani nic dalšího. Kdyby to bylo něco zajímavého, nechal bych je zrenovovat. Pomozte mi odhalit, pro mě laika, tuhle záhadu. Máte někdo pojem co takováhle renovace hodinek stojí ? Nejde mi vložit fotka, tak ji všem případným poradcům obratem zašlu mailem. pavel.veres@seznam.cz Díky Vám všem za odpovědi !!! Upraveno 30. srpna 2010 uživatelem palko
kutilprim Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2010 přátelé, našel jsem doma zapomenuté nefunkční Primky. Nevím co je to za typ ani nic dalšího. Kdyby to bylo něco zajímavého, nechal bych je zrenovovat. Pomozte mi odhalit, pro mě laika, tuhle záhadu. Máte někdo pojem co takováhle renovace hodinek stojí ? Nejde mi vložit fotka, tak ji všem případným poradcům obratem zašlu mailem. pavel.veres@seznam.cz Díky Vám všem za odpovědi !!! Fotka vložit jde. Jak máš přílohy, vybereš fotku a pak musíš kliknout na Přidat přílohu a teprve pak kliknout na Přidat odpověď´.
Adam99 Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Pavel mi poslal mejlem fotku, tak mu ji tady pomůžu vložit, než to zmákne sám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
bohus76 Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 přátelé, našel jsem doma zapomenuté nefunkční Primky. Nevím co je to za typ ani nic dalšího. Kdyby to bylo něco zajímavého, nechal bych je zrenovovat. Pomozte mi odhalit, pro mě laika, tuhle záhadu. Máte někdo pojem co takováhle renovace hodinek stojí ? Jsou to docela pěkné primky ala diplomat s kalibrem 68.Opraví je hodinář,viz vlákno doporuč hodináře.Pokud nejsou sežrané od potu na zadní straně,tak bych jen přeleštil sklo,nechal dát nějaký slušný kožený řemen /cca 150kč/,ne ten levný "hajzlpapír" za padesátku a hurá s nima na ruku.Pokud je sežrané pouzdro,tak vydražit na Aukru podobné hodinky a přehodit.Toť asi vše. 1
kutilprim Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Jsou to docela pěkné primky ala diplomat s kalibrem 68.Opraví je hodinář,viz vlákno doporuč hodináře.Pokud nejsou sežrané od potu na zadní straně,tak bych jen přeleštil sklo,nechal dát nějaký slušný kožený řemen /cca 150kč/,ne ten levný "hajzlpapír" za padesátku a hurá s nima na ruku.Pokud je sežrané pouzdro,tak vydražit na Aukru podobné hodinky a přehodit.Toť asi vše. Tuším, že podobné se prodaly nedávno funkční na aukru za 84 kč funkční. http://www.aukro.cz/item1199931942_hodinky_prim_hledany_model.html
Biges Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Tuším, že podobné se prodaly nedávno funkční na aukru za 84 kč funkční. http://www.aukro.cz/item1199931942_hodinky_prim_hledany_model.html 84 korun plus MACATÉ poštovné :-/
kutilprim Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 84 korun plus MACATÉ poštovné :-/ Tak to jsem přehlédl, to poštovné stojí víc než ty hodinky. Přitom se dají poslat doporueně za 35 Kč, nebo na dobírku za cca 85 kč.
Biges Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Tak to jsem přehlédl, to poštovné stojí víc než ty hodinky. Přitom se dají poslat doporueně za 35 Kč, nebo na dobírku za cca 85 kč. Ale tak hodinky vypadají obstojně, ve skutečnosti budou vypadat ještě líp než na fotce, řekl bych.
CIVOLAM Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 přátelé, našel jsem doma zapomenuté nefunkční Primky. Nevím co je to za typ ani nic dalšího. Kdyby to bylo něco zajímavého, nechal bych je zrenovovat. Pomozte mi odhalit, pro mě laika, tuhle záhadu. Máte někdo pojem co takováhle renovace hodinek stojí ? Nejde mi vložit fotka, tak ji všem případným poradcům obratem zašlu mailem. pavel.veres@seznam.cz Díky Vám všem za odpovědi !!! Prajem Vám pekný večer, pokiaľ tie hodinky ešte vlastníte, rád ich od Vás kúpim, cena nerozhoduje a platím v EURO. ň
Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Pavel mi poslal mejlem fotku, tak mu ji tady pomůžu vložit, než to zmákne sám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady je starší varianta v černozlatém provedení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PepaSFI Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 většinou stačí přeleštit sklo a zlehka i pouzdro, postup nebudu znova rozepisovat, stačí chvíli hledat. Hodinky někdy neuvěřitelně prokouknou, nějaký ten škrábanec na pouzdru nebo vyžrání od potu pak vůbec nevadí, pokud to teda není vyloženě nějaká katastrofa což tady nevypadá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se