realcop Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 S Lubošem sem udělal super kšeft. Měl sem krásné, tměř netknuté Seiko Military, které mi Luboš donesl i s řemínkama. Byly tak krásné, že sem si je zkoušel tak dlouho, až sem je upustil na dlažbu. No a sklíčko prdlo. Šikula největší sem. Kibi mi říkal, že na Florenci je nějaký dobrý hodinář. Nemáte na něj někdo kontakt? 1 1
Adam99 Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Kibiho slova: pan Marek Frýdl, Zlatnictví Janka - Sokolovská 5/34, Praha 8 (naproti metru Florenc)je tam pondělí až středa tak 9:00-17:00telefon 605 172 676
realcop Odesláno 1. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Diky. Jsem hovado Rozbiju si nové hodinky.
bandicoot Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 ...a seiko sklíčka umí. A omrkne ti i zbytek jestli neni neco kaput.
Honza K. Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 To je celé prekérní. Nebude ale cena opravy (sklíčko, práce, kontrola strojku - po pádu na zem, kdy prdlo sklíčko, bych se bál i o něj) vyšší, než cena nových hodinek, o které jde??? To mě tak napadlo, jestli v tomto případě není koupě nových levnější, než oprava. Nějaká vazba mezi vámi také ještě možná nevznikla a historii také pořádně nemají... No nic, jen takový nápad. Ale možná mám zkreslené představy o ceně hodinářských prací.
lub Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Prodejní vlákno už jsem zamknul, tak aspoň tady - díky Realcopovi za obchod a přínosný pokec a kávách a čajích a hlavně za výslužku.. Mrzí mě, že to takhle dopadlo (chlape, hodinky si nandávej radši nad kobercem ) ale snad to dáš dokupy - dej pak vědět jak to dopadlo.
realcop Odesláno 2. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Nemám představu kolik si bude hodinář účtovat. Pokud by to stálo víc než hodinky, mám ještě v pacu onu paní, které kolega zachránil hodinky před zloději. Má někdo představu o ceně skla?
Churchill Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Udělej si zítra čas a skoč za tím Frýdlem a máš po spekulacích. Já tam ještě nesu kolegovy vintážní Citizen automaty taky na případnou výměnu skla
realcop Odesláno 3. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Tak pan Frýdl je super chlápek. Vešel k půltu s tím svým zvětšovacím okem a fajn sme si pokecali. Ptal sem se kolik za výměnu sklíčka, zkouknutí strojku jestli nemá bebí a tlakovou zkoušku. Pak sem se chytil pultu a čekal sem tu dardu. A on na mně vybalil 350Kč za všechno. Tak ze mně spadl šutr. Hned sem mu vrazil pytlik Kolumbijské kávy Excela, aby se mu na ty moje hodinky líp koukalo.
realcop Odesláno 3. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2010 To si piš po té tvé Sibilovské předpověďi, že bude asi lepší koupit nové hodinky sem si rval vlasy. Když sem mu řekl storku gandalfa o slíčku za 2500Kč, tak to označil za bohapusté loupežnictví a hrubou neprofesionalitu. Evidentně jeden z mála solidních hodinářů.
realcop Odesláno 3. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Jo malem bych zapomněl. hned se mně zeptal jestli ty moje hodinky mají nějakou pěknou postýlku a jestli bych chtěl hodit okem na katalogy. A taky přede mně vyhodil pár krabic s páskama na hodinky od 150 do 1200 Kč a jestli prý by se mi nějaký líbil. Stejně u něj asi nakonce nechám minimálně litr, ale ten pán to prostě umí podat.
Radim81 Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Odesláno 21. února 2015 S panem Frýdlem na Florenci mám také suprové zkušenosti. Už jsem u něj pár hodinek měl a musím říct, že vždy solidní jednání a suprová cena. Teď jsem ho doporučil kolegovi, který už u něj také dvakrát byl a nemůže si ho vynachválit. Jinam prý již nepůjde a já taky ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se