Dantechno Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 Ja v Lidlu koupil rohlik. Snedl jsem ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 V Lidli kupujem tradične pár vecí: sušené brusinky, syr gréckeho typu, marmeládu/čo najkyslejšiu/, nakladaný camembert, selský jogurt, kefírové mlieko, banány, brokolicu, čínsku kapustu, poľné uhorky a cherry paradajky. Myslím že som nezabudol na nič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Ja v Lidlu koupil rohlik. Snedl jsem ho. ted jsi mistnim flamerum radne zatopil :-D. A nerozpadl se po roce? Schovavas si uctenku? A nekacel Tvuj rohlik stromy? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 ALLROAD: Ja tedy pred lidlem vidim jen nalestene skody 120 nebo 20 let stara auta Nezlob se na mě, ale toto je teda vrcholně debi.lní názor. Nezlobím, ale vzpoměl jsem si na tebe, parkoval jsem nedávno kousek od Lidlu, tak jsem udelal fotku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 No vidíš,já tam žádný veterán car club nevidím,myslím že když mrkneš na jakékoliv jiné běžné parkoviště bude to to samé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mejsi Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-2DE014E3-13F0622C/lidl_cz/hs.xsl/index_9213.htm dnes akce 250,- doprodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Ten můj příspěvek je trochu vytržený z kontextu, nicméně pokud bych vyfotil parkoviště u 2km vzdáleného SPARu je to o dost jiný vozový park. Každopádně nazývám staré auto starší 5-ti let a "veterán" starší 10-ti let, ale chápu, že to u nás tak velmi často je a nic proti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sage Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 klenotnictvi lidl....super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavpe Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Ohledne toho vyskomeru, vyska se odvozuje od atmosferickeho tlaku (jak jinak, ze). Takze podle aktualniho tlaku je nutne vysku vzdy nakalibrovat - tlak zavisi na pocasi, jinak byste i doma meli jinou nadmorskou vysku kdyz je slunecno a jinou, kdyz prsi. A take, v letadle vam takove hodinky ukazou vysku treba 1km, i kdyz letite na hladine 12km - protoze letadlo je pretlakovano, ze. Kalibrace je nutnost, spise by mne stvalo, ze hodinky nejsou odolne proti vlhku. To, ze zerou baterie, to muze byt prave i senzorem tlaku, ten si neco vezme - tedy, nejen zminovane svetlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXe Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 (upraveno) Uz ste meli nekdo tu visnovou kapsu? Ta je paradni za 10ka to je jedinej duvod, proc se tam nekdy objevim. Ty hodinky me prijdou jako pekny hnus zlaty mudmany. Zajimalo by me, na co je vam ta nadmorska vyska, pokud nelezete K2 denne Sledujete u televize v jake mate nadmorske vysce kreslo oproti posteli v obyvaku? Upraveno 20. května 2011 uživatelem eXe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 Zajimalo by me, na co je vam ta nadmorska vyska, pokud nelezete K2 denne Sledujete u televize v jake mate nadmorske vysce kreslo oproti posteli v obyvaku? A ty ne? Vždyť je to naprosto zásadní informace pro klidné spaní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXe Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Jsem to ale neznalec klidneho spani :-P omlouvam se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
09freds Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Nezlobím, ale vzpoměl jsem si na tebe, parkoval jsem nedávno kousek od Lidlu, tak jsem udelal fotku.... já nevím jak Ty, ale já jezdím do Lidlu tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 je to hezká hračka - ale hodinkama bych to nenazýval... skoro bych měl nutkání podat stížnost na ČOIku za označení Outdoorové, když nejsou vodotěsné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja1971 Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Uvedené hodinky jsem měl doma na jeden den, pak je bez problému do Lidlu vrátil. Vadilo mi na nich , jak bylo zmíněno, že nesmí přijít do kontaktu s vodou ani vlhkostí. Pak sklíčko z plastu si říká o to, že bude za chvíli dodřené, protože je vystouplé. Hodinky nemají stopky a co asi asi nejvíc vadilo, že nemají klasický barometr, jen výškoměr. Na Aukru jsem koupil ze méně peněz jiné, taky původem z Lidlu, zn. Auriol. Myslím, že se opět jedná o klon od značky Canyon. Tyto jsou mnohem lepší, mají barometr, stopky, timer, graf vývoje tlaku, sklíčko je zapuštěné a mnohem menší a hlavně v manuálu je napsáno, že jsou voděodolné (teda asi WR), ale nevhodné na sprchování, koupání, plavání atd.. To by mělo na turistiku stačit. I když mám dojem, že nakonec skončím u nějakých ProTreků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Když Outdoor hodinky nemají přijít do styku s vlhkostí, je to asi stejný, jako když v "Marečku, podejte mi pero" říká pan Sovák: .... to že neseje, je u secího stroje dost podstatná závada...... Jinak v Lidlu jsem si jednou koupil bity - nástavce na šroubovák a po několikerém utažení byly totálně ožvejkaný, nedělal jsem si iluze že to bude profi nářadí, ale tohle bylo fakt moc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Asi je zbytečné zakládat nové vlákno, ale mezinárodní řetězec Jysk, prodávající "vše pro domov" se pustil také do této hodinkové branže a hle... http://www.jysk.cz/210/223/3904500/a/catalog ... mají všechno: chronografy, oblekovky, stoly, židle, peřiny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Asi je zbytečné zakládat nové vlákno, ale mezinárodní řetězec Jysk, prodávající "vše pro domov" se pustil také do této hodinkové branže a hle... http://www.jysk.cz/2...04500/a/catalog ... mají všechno: chronografy, oblekovky, stoly, židle, peřiny.... Doplnuji - www.tchibo.cz - zákusky, káva, chrono, oblečení,......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Čoveče, máš pravdu a jdou na dračku, za 199,- a už jsou v e-shopu vyprodány.Nevim jak zákusky, ale kafe stojí za h.o.v.n.o. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jidi Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Dobrý den ,nějak mi nejdou na řídit hodiny,nevím jestli baterie nebo co ? neporadíte jak na to?Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se