Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@ Jay Doll

vacsia lomivost skla? to si budem musiet nastudovat.. Mam Steinhart Ocean 1, a na pohmat je lupa plochsia ( na rlx viac vystupuje, je viac konvexna ) takze je rozsiel v tvare.. Prave preto sa cudujem, ze ich nerobia rovnake

kazdopadne dakujem za nazory, idem hladat po nete..

Odesláno

Jo, tohle znám z brýlí. Když má někdo hodně dioptrií na dálku, tak jsou skla uprostřed tenká a po stranách hodně tlustá. Když se koupí sklo s extrémní lomivostí, tak je možné i brýle s např. 7 dioptriemi udělat tak, že se tloušťka uprostřed a po kraji čočky liší jen minimálně. Ale je to dražší

Odesláno

Josef... suhlas, do bicolorov by som rozhodne nesie, keby som take dostal, predal by som, nenosil by som... ine je, ked su cele zlate... ci uz zlte, alebo este lepsie biele zlato... alebo cervene sa mi paci (breitling chronomatic gp... red gold...)

s tou lomivostou svetla je to zaujimave... ale je dobre, ze to falsovaci nepouzivaju... Ako zaruku nefiku by som to ale nepovazoval, nove sklo na suby stoji vraj pod 3k CZK, cize nie je to taky naklad, aby to nemohol niekto pouzit na AAAA fiky, ktore su drahe.

Odesláno (upraveno)

Vrcana si nevsimej, on taky puvodne vykrikoval, ze on by do Rolexu nesel :D Ostatne jako tady na foru spousta soucasnych majitelu Rolexek..

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

sibi ma pravdu... vacsinou na to co najviac vykrikujem - pri tom nakoniec skoncim :) ....cize mozno budem onedlho bicolor fanda :) (a je fakt, ze som vcera prave poskuloval po bicoloru s bielim cifrom - velmi zaujimava kombinacia... totiz vacsinou vidavam bicolor s ciernym cifrom)

Odesláno

Ano sibirnaya má pravdu, mě ze začátku taky neoslovily, člověk k nim musí vyzrát i když mi už taky není dvacet :)

Odesláno

..chvíli jsem přemýšlel a pak si řekl, že nejlepší bude vzít nějaký na zkoušku. našel jsem si jedny na ebay, co se mi docela líbily, Oyster date precision s manuálním kalibrem 1225, černým ciferníkem, zlatými indexy y ručičkami, a vypadaly docela hezky ale až dorazily a dal jsem si je na ruku, je to fakt poctivej kus železa, ani bys neřekl, že mají jen nějakých 36mm.. ve skutečnosti vypadaly ještě líp než na fotkách prodejce. určitě je nafotím a uážu, neb se je čím pochlubit. jakmile bude chvíle, tak to to udělám...

Odesláno

k těm dvoubarevným.... Dřív se mi to taky příčilo ale dnes už mám jiný názor, klidně bych je nosil a myslím, že i rád. . Příčí se mi kombinace zlata s nerezí asi jen pokud clanky na remenu nejsou solid, ale jen pozlacený a osoupaný. to je pak fakt ostuda nosit :sick01:,a to tyhle evidentne nejsou .. gratuluju k pekným kouskům!

Odesláno

byla to laska na prvni pohled

....a btw. Sibi, kde se dá v Brně servisovat Rolex? mamza to, ze by mel udelat kazdej zkusenej hodinar ale prece jen....

Odesláno (upraveno)

Rolex je investice, stačí mrknout na pár hodinek, které ve své době stály pakatel...

http://cgi.ebay.com/...=item2eb1d65867

......

..jojo taky můj oblíbený prodejce, ale zatím jen chodím mlsně kolem výlohy :jawdrop: kousky má ale fakt pěkný.

když jsme u toho zlata, mylsím že Rolex a zlato tak n+jak patří k sobě. dřív jsem zlato mohl spíš s černým ciferníkem. ale tyhle s fialovým, to je paráda,,,,

http://robertmaron.c...PURPLEYG-07.jpg

Upraveno uživatelem amateur
Odesláno

....a btw. Sibi, kde se dá v Brně servisovat Rolex? mamza to, ze by mel udelat kazdej zkusenej hodinar ale prece jen....

no, ja je v Brne servisuju v Bratislave.. Nevim o tom, ze by nekdo tady v Brne umel a hlavne si troufl na rolady. Dondi na sraz :)
Odesláno

Spravne Jarousi, s Tebe jeste nakonec neco bude, mam na Tebe dobry vliv :D

Jen nevím jestli ta změna neznamená, že jsem vlastně víc konzervativní než jsem myslel :)

Co bys mi jako znalec k těm DS doporučoval do páru ? Oblek nenosím :)

Odesláno

Stárneš chlapče, tím to je :D Mě se původně podobné hodinky absolutně nelíbily no vidíš a teď jsou to mé oblíbené. Já si rád kupuju i barevné, hodí se to pak lépe i k oblečení a teď momentálně pokukuju pro 16610LV (zelená luneta). Viděl jsem to na ruce i v obleku (mimochodem i pepsi provedení) a vypadlo to pěkně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...